Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle ağız tadı ile otur inşallah
burası bostancı tarafı falan mı?
Bostancı? istanbullu değilim canım
İzmir Güzel yalı burası mithat paşanında ortası gibi![]()
güle güle ağız tadı ile otur inşallah
burası bostancı tarafı falan mı?
darısı başıma canım;
izmir de aynı istanbul gibiymiş : ) güle güle otur.
eviniz harika olmuş misler gibi cicbici:) bende 3 yıldır nişanlımla aynı ewde yaşıyorum... tabii bizim ewimiz böle değil daha çok öğrenci ewi)) bu aralar bizde ew bakıyoruz...nasipse bizimde artık kendi ewimiz olacak
güzel bi duygu yaa yaşanası bir duygu:)) ALLAH ağzınızın tadını bozmasın...haaa bu arada playstation odanıza bayıldım :))
nişanlım ve ailesiyle yasıorummm bende çok özendimmm sizeeee yah suandublex evimiz üst kat ev gibi bir artı bir banyomuzda var ama insanın kendi evi gibisi yok :) :) güle güle oturun tatlım
güle güle otur çok beğendim evini
yalnız yuvarlak halılarını nerden aldın onu merak ettim ben
bulamadım da ben
evin çok sade ve şık gereksiz hiçbirşey yok güle güle otur canım
Benim eşsiz İzmirim...
Canım benim o manzara verken senin evde içinde, isterse hiç eşya olmasın güzel benim içinZaten ben senin yerinde olsam balkondan içeri girmem
Çok özledim memleketimi. İzmirin ve o güzel manzaranın tadını çıkar. Bayıldım güle güle otur tatlım.
izmir degilmi ya sahil ahhhhhhh cok özledim memleketimi ya :'(
eviniz çok hoş canım mutlulukla huzurla oturun![]()
oohh ne güüsel cok modern,sadece feraahh helekı manzaraya bayıldımm( bende egelıyım cok özledım
(
bu arada bende ıkı kedı anneıs olarak sızzınkı o kolukları nasıl cırmadan durmus :) bız başedemıoruz valla yesyenıı sandalyeler rendelendı :))