Bu.kedi kurtulur mu? Cok üzgünüm.

Yaaa siz nekadar iyi bir insansiniz..herşeyi yapmaya çalışmışsınız eşinizle.. kedicigin kaderi buymuş.. siz yapmanız gerekeni yapmışsınız.. tebrik ediyorum sizi👏🏻..Allah size bunun karşılığını ahirette verecektir mutlaka.. o kedicik de sizdnen memnun olacak..uzulmeyin ne olur..
Çok teşekkür ederim. Ama son anlarını aklımdan çıkaramıyorum :KK43: Çok zayıflamıştı ve sürekli sefkat istiyordu. Önce sağlık ne demek onu net anladım gerçekten. Canlıların ne kadar aciz olduğunu filan anladım. 1 enfeksiyon 10 günde bitirdi kediyi.

Serum alması şart kimse size yaşar yada melek olur diyemez tedaviye vereceği cvp bünyesine ve rahatsızlığına bağlı beş kuruş param olmadığı halde öleceğini bile bile özele kedi götürdüm mucize olabilirdi ben yapacağımı yaptım yavrum bir hafta yaşadı çünkü çok geç kalınmıştı vicdanım rahat
Sokak hayvanı olduğu için pandemi döneminde 40₺ üç gün serum aldı

Arka bahçemizde bir kedi var butun yavrulari istisnasiz dolasim bozukluğu ile doğup oluyor 1 hafta icinde. Zaten dogum sonrasu yavrulara da bakmıyor. 3 senedir bu boyle. Bu dogumunda hirs yaptim. Her gun baktim. Dogum yapar yapmaz yavrulari aldim veterinere götürdüm. Veterinerde kendi kedileriminin veti. Iyi bir hekim yani. Yine öldüler. Yapacak bir sey olmuyor malesef. Baslayan ishal ve kusma bana enfeksiyonun yayildigini dusundurdu. Muhtemelen bu yuzden ölmüştür.

Yazık anneyede bebeklere de neden kısırlaştırmıyorsunuz

X