- 7 Ekim 2013
- 3.627
- 13.498
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet enfeksiyon yayildi sanırım ama kurtulacağına çok inanmıştımArka bahçemizde bir kedi var butun yavrulari istisnasiz dolasim bozukluğu ile doğup oluyor 1 hafta icinde. Zaten dogum sonrasu yavrulara da bakmıyor. 3 senedir bu boyle. Bu dogumunda hirs yaptim. Her gun baktim. Dogum yapar yapmaz yavrulari aldim veterinere götürdüm. Veterinerde kendi kedileriminin veti. Iyi bir hekim yani. Yine öldüler. Yapacak bir sey olmuyor malesef. Baslayan ishal ve kusma bana enfeksiyonun yayildigini dusundurdu. Muhtemelen bu yuzden ölmüştür.
Belki de bizimki de coronaydı. Tedaviye cevap vermedi çünkü..Bazen yapacak bir sey olmuyor. Bizimde site kapisinda duran kedi vardi. Evimize geldi yerlesti. O kadar sakin tatli bi kedi. Halsizlesti gormesi azaldi. Kedilerdeki coronadan olmus. Vet e kac gun goturduk ilaclar filan cok masrafi oldu gozumuz gormedi ama olmadi kurtaramadik. Tum sinir sistemi coktu sindirimi de gidince icimiz kan aglayarak uyuttuk vette. Uzun sure atlatamadim gizlide saklida aglaya aglaya dedim en azindan evimizde son dort bes ilgi sevgi gordu kimsesiz kalmadi. Elimizden geleni de yaptik.
InşallahBaşınız sağolsun ben de arabanın bacağını ezdiği bi sokak kedisi bulup veterinerime götürdüm az önce inşallah bu yaşar
Çok saolun.Çok merhametli bir insansınız, iyi ki varsınız demeye geldim. ❤
Siz de iyi ki varsınız.Çok merhametli bir insansınız, iyi ki varsınız demeye geldim. ❤
Çok üzüldüm vefat ettiğine, siz elinizden geleni yaptınız, ama onun ömrü bukadarmis.
Tuttuğunuz ne varsa altına çevrilsin, keşke sizin gibi merhametli, sıcak kalpli insanlar daha da çok olsa.
Sevgilerimi ve saygılarımı sizinle. Lütfen hep böyle kalın.
Çok saolun, keşke kurtulsaydı da bende kendimi öyle hissetseydim. Kemik yiginina dönmüştü son iki günde. Kucağımiza gelip kafasını uzatıyordu oksayalim diye. O hallerini düşündükçe içim acıyor.Çok üzüldüm vefat ettiğine, siz elinizden geleni yaptınız, ama onun ömrü bukadarmis.
Tuttuğunuz ne varsa altına çevrilsin, keşke sizin gibi merhametli, sıcak kalpli insanlar daha da çok olsa.
Sevgilerimi ve saygılarımı sizinle. Lütfen hep böyle kalın.
Cok teşekkür ederim. Cok tatlısınız gerçekten.O kadar tatlısınız ki size sarılmak istedim benim de gözlerim doldu. Şehrinize baktım aynı şehirde olsaydık gelip alacaktım sizi de, kediyi de birlikte giderdik veterinere. Ayrıca nedendir size teşekkür etmek geldi içimden gerekeni yaptınız merak etmeyin vicdan azabı çekmeyin bazen olmuyor elimizden geleni yapsak da kurtulamıyorlar.
Çok saolunEnazından bir şey olduğunda size destek olacak bir sürü insan çıktı. Elinizden geleni yaptınız lütfen üzülmeyin. Bizde de ne kediler, hayvanlar geldi geçti. Canınızı sıkmayın. Hepiniz ayri ayrı çok ince insanlarsınız. Umarım yardıma ihtiyacınız olduğunda siz de bu hayvanlar kadar destek bulursunuz umarım
Çok saolunCok uzuldum ya. Soyleyecek soz bulamiyorum. Sabirlar dilerim. Yureginiz ne guzel.
Yaaa siz nekadar iyi bir insansiniz..herşeyi yapmaya çalışmışsınız eşinizle.. kedicigin kaderi buymuş.. siz yapmanız gerekeni yapmışsınız.. tebrik ediyorum sizi..Allah size bunun karşılığını ahirette verecektir mutlaka.. o kedicik de sizdnen memnun olacak..uzulmeyin ne olur..Arkadaslar merhaba, hemen konuya geçiyorum. Bizim sitenin bahçesinde beslediğimiz 3 kedi vardı. Bunlardan biri 1 hafta kadar önce yaralanmıştı . Arka partisinin birinde kemiğe kadar gelmiş yara vardı ve öteki bacağına hiç basamıyordu. Baska kediyle kavga etmis ya da kopek saldirmis olabilir bilemiyorum.
Ertesi gun belediyenin veterinerine görürdük enfeksiyon dedi antibiyotik iğne yaptı. O günden sonra iyilesecek gibi oldu, fakat 2 gun sonra bu bu defa ön ayağı şişti ve ona basamamaya başladı. Yine götürdük röntgen iğne vs. Yapıldı. Bir de antibiyotik verildi icirmemiz için.
Dün sabahtan beri kusması başladı sürekli kusuyor ve hiç bir şey yemiyor.
Belediye kapalı bugün zaten artık surat yapiyorlar götürünce. 4 defa filan götürdük toplamda. Bırakın gidin dediler ama orda başka bir kedi gördüm kenarda ölümü bekliyordu, birakamadim.
Şimdi balkonda ölü gibi yatıyor. Gece çok kusmuş, sanirim ishalde başlamış.
Iki ayrı veteriner aradım. getirreyim serum takin dedim fiyat veremeyiz görmemiz lazım diyorlar.
Şimdi akşamüstü için randevu aldım birinden. Eşimde biraz kızdı. Faturalarımızı zor ödüyoruz, nasıl özel veterinere götüreceğz diye. Aslinda o da merhametlidir ilaçlarını filan hep o içiriyor. Kusarken sürekli basını okşuyor korkmasın diye. O da kendince haklı yanı.
Ne yapacagimi şaşırmış durumdayım. Tosun gibi bahçede ayaklarımıza yapışan kedi, kemik yığınına dönmus balkonda uyuyor.
Tecrübesi olan arkadaşlar. Bu kedi kurtulur mu sizce? Kurtulma ihtimali varsa evlilik yüzüğümü satacağım özele goturmek için.
Yoksa boş yere mi uğraşıyorum.
Basına gelmis olan varsa lütfen acil cevap versin.
Kedicik öldü arkadaşlar. Bu burda ne yapılır diye konuşurken balkonda sehpanın altına saklanmış ve ölmüş. O soğuk bedeninin etkisinden nasıl çıkacağım hiç bilmiyorum. Ağlamaktan başka bir şey gelmiyor elimden. Çok ama çok üzgünüm...
Çok saolunBaşınız sağolsun ben de arabanın bacağını ezdiği bi sokak kedisi bulup veterinerime götürdüm az önce inşallah bu yaşar