3 aylık evliyiz eşim dediki annem gelecek bende gelsin dedim kayınvalidemle görümcemle dügünden bu tarafa görüşmüyorum çünkü öncesi sonrası annemden emdigim sütü burnumdan getirdiler gelin çıkarken yanımda gelecek iki kişiden için ben misafir agırlayamam dedi ailem dügün salonunda gelin odasında üstünü giydi, ev yerleştircez görümcemle tatile gittiler bana yatan tazminatla eksikleri tamamladık birde kredi çekmiş dügün öncesi bize onu ödetti, neyse eşim mevzuyu uzatma dedi bende herşeyi devirdim döktüm bu tabi onları asla suçlu bulmadı ben geri çektigim için kendimi saldırdıklarını söyledi bu arada 3 aydır bir kere aramadı kaynanam senin dedi tepkinden korktu dügün sonrası arayabilirdi? gayet iyiydim o zaman dedim ben öyle 1 hafta agırlayamam kimseyi 3 günden sonra misafir yük ev sahibine dedim bu delirdi sandalye falan fırlattı sus artık kapa çeneni demeler 2 gündür konuşmuyorum oda konuşmuyor dün koltukta uyudu kaldırmadım bile? geçen sene kızının evinde 3 ay kaldı damatla kalan kadın bendede yapsın istemiyorum sizce kim haklı?