Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben daha dün karbonat,yoğurt ve limon karışımını yüzüme sürmeye başladım ama beyazlatmasından korkuyorum yani zaten beyazım.Ama gerçekten işe yarıyor yumuşak ve güzel bir cilt veriyor.Çilleride geçirir umarım.
Ben daha dün karbonat,yoğurt ve limon karışımını yüzüme sürmeye başladım ama beyazlatmasından korkuyorum yani zaten beyazım.Ama gerçekten işe yarıyor yumuşak ve güzel bir cilt veriyor.Çilleride geçirir umarım.
Evet bazen olabiliyor öyle.Neyse 1tatlı kaşığı yoğurt yarım çay kaşğı karbonat ve 2-3 damla limon karıştırıp sürüyoruz.Eğer alerjiniz ve çok hassas cildiniz yoksa yüzünüze sürün ve 30 dk bekleyin.Bende hiç bişey olmadı yan etki felan olarak.Haftada hergün yapıcam ama çil için.Beyaz ten için haftada 2 kere yeterli olur sanırım.