Lekeler, Çiller Bu karışım cildimi beyazlatır mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

merymelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
364
2
68
İstanbul
Ben daha dün karbonat,yoğurt ve limon karışımını yüzüme sürmeye başladım ama beyazlatmasından korkuyorum yani zaten beyazım.Ama gerçekten işe yarıyor yumuşak ve güzel bir cilt veriyor.Çilleride geçirir umarım.

beyazlatıyorsa bende yapmak istiyorum işe yarıyor mu ?

Evet işe yarıyo cildi felan geriyor.Yan etkiside yok sanırım.Ama ben zaten beyazım dahada beyazlamak istemiyorum açıkcası amaç esmerleşmek :))

Evet bazen olabiliyor öyle.Neyse 1tatlı kaşığı yoğurt yarım çay kaşğı karbonat ve 2-3 damla limon karıştırıp sürüyoruz.Eğer alerjiniz ve çok hassas cildiniz yoksa yüzünüze sürün ve 30 dk bekleyin.Bende hiç bişey olmadı yan etki felan olarak.Haftada hergün yapıcam ama çil için.Beyaz ten için haftada 2 kere yeterli olur sanırım.

Ten rengi için deneyebilirim
Ama cildimde lekeler var,limon fena yakar
Deneyip,görmek lazım

Aa bak o yoğurt ve karbonat maskesi sivilcelere çok iyi geliyormuş dene bence herkez olumlu sonuç verdiğini yazmıstı..

Denerim,saol bilgiler için
İnşallah faydasını görürüm

Son düzenleme:
Yardım edin ya (( genetik çiller asla kaybolmaz ve azalmasının ihtimali çok az yazıyolar internette acaba doğrumu yada çilleri yok olan varmı ? (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…