Bu kardeşinize ilişkisi için akıl verir misiniz?

Benim göfumcdnin kocası boyleydi. Yillarca hizmetci gibi yasadigi yetmedi her akşam kocasının günlük planlarını da yazardı- eskiden günlük plan elle yazılırdı bilmem biliyor musunuz?- Bir de çocuklara kıyamaz, kocasının dersi için özet hazırlar, yok kümeler konusunu şöyle anlat yok Selcuklular şöyle yapmış, komik bisey var onu buldum, çocuklara anlat akıllarında kalır. Neler neler...

Hiç elini kolunu kaptırma, karşına kimler çıkar, kimler. Saçlarına güzelce maşa yap , makyajını yap salınmana bak

Henüz olgunlaşmamış. Geleceğiyle ve çalışma hayatıyla ilgili ne yapmak istediğinden bile emin olmayan biri. Tamam öğretmenlik yapmak istemeyebilir ama insanın da bir planı olmalı. Yazılımsa oradan devam etmeli, yurt dışıma gitmek istiyorsa ona göre dil öğrenmeye çalışıp gitmenin yollarına bakmalı.
Üstüne o ataerkil düşünceler, kadın hem çalışsın eve para getirsin hem de evde iş yapsın. Ama paşazadelerden gelen beyefendi elini hiçbir şeye sürmesin. Başka da bir isteği var mıymış?
Ayrıl gitsin. Olgunlaşmamış bir adamla uğraşıp yorma kendini.

Ayrılmak icin onlarca sebep var. Ayrılın gitsin

Çocuğun daha yaşı genç
Muhtemelen askerliğini falan da yapmamıştır

Sizin ciddiyet beklentiniz evlilik falansa
Genelde erkekler 30 yaş civarında işini mesleğini eline alıp askere falan gidince evlilik düşünmeye başlıyorlar.

Yani beklentiler uymuyorsa yol vermek daha mantıklı

Ooo herşeyi açık açık belli etmiş. Verilmiş sadakan varmış. Bence kendini şanslı say
Önce ayrıl sonra yine bir sadaka ver, çor çocuk sevindir

İleriki yaşamın direk gözümün önüne geldi. Sen tüm gün çalışıp eve gelip birde ev işlerini yapacaksın. Bu kendini adam diye nitelendiren asalak evden çalışıyorum ayağına yatacak ama hiçbirşey yapmayacak. Çalışıp alınterinle kazandığın paran ailesine gidecek ve sen kendin için bişey almayı geçtim nefes bile anlamayacaksın. Sürekli borç ödemekten gözün hiç bişey göremez olacak, üstüne birde hamile kalıp tek başına çocuk bakmaya çalışacaksın Fal filan değil bu ha bizzati tecrübe
Yazarken boğaldum

Kendinize reva göreceğiniz hayatın özeti Buyrun şimdi bu hayatı istiyorsanız 3 yılım 5 yılım gitti filan diyip kendinizi kandırın sonra ömrünüz gitsin

Elinden gelse sırf izne çıkmayın diye çocuğu da kendi doğurur bu .

Gelecek planları karmaşık olabilir artık hangimizin gelecekle ilgili kafası karışık değil ki? Bu bir süreç olabilir geçebilir ama gecmeyedebilir. Asıl önemli olan senin onda sorumluluk bilinci ve eşitlik ruhu görememen. Bunu değerlendirerek karar almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…