Bu kapı niye böyle?

Dreamm25

Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2021
50
23
25
Kısa süreliğine başka yerde kalıyorum odanın kapısı tamamen kapatılmadığı sürece kapanmıyor kapıyı örtüyorsun geri geliyor kapı sonuna kadar açılıyor. Nasıl düzeltirim bunu?

Kapıyı tam kapatın. Ben de geçen aylarda bir kapı yağladım. Nasıl yağladıysam geri açılıyor 🤣 ayarını bozdum kapının. Aralık kalmasını istiyorsanız da arkasına bir nesne koyun. Gürültü olmasın istiyorsanız yumuşak nesne.

Kilitte sorun yok kapıyı tamamen kapatmazsın örtersin ya örtüyorsun kendi kendine sonuna kadar açılıyor kapı ya tamamen kapatacaksın

Anahtar cevirip kilitlemekten bahsetmiyorum ki ben, kilit tutsa kapiyi ortunce geri gelmezdi. Ya cok sert ortun ya da kilidin altindaki vidayi biraz sıkılayin. Olmazsa biraz gevsetin, ayari bozuktur.

Kapıyı yapan teraziyi iyi tutmamış ondan maalesef düzelmez ancak arkasına yaylı bir mekanizma var onu yaptırmanız lazım illa ki kapanmasını istiyorsanız

Kapı size ait olsaydı menteşeyi biraz bozun derdim. Eski tipse ıslatın mesela ama ev size ait değil. Tek yapabileceğiniz şey, arkaya engel koyma.

X