Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

içim şişti yine...daha 3.bölümde böyleyse ilerleyen bölümlerde ne olcak bilmem...çok duygusal bir blümdü bugün,hatta ilk kez bu kadar duygusaldı diyebilirim...harikaydı yine ne diyeyim...haa bi de bişey daha :) melis birkan'ın oyunculuğu ilk 2 bölüme göre daha iyiydi,anca alıştı rolüne sanırım...yanlız berrak tüzüataç ve saygın soysal'a bu dizide bayıldım,kusursuz gidiyorlar,hep böyle sürer inşallah...

Tam izliyemedim ama izlediğim kadarıyla güzeldi..
Kürşatın bazı lafları beni sinir etti
Yıldızla Cemilenin yatakta birbirlerine sarılıp yatmaları çok hoş bir sahneydi
Cemilenin eşide ne korkak , insanı sinir ediyor..

Annesi banyoda Yıldız'ın işkence izlerini görüp te ağladığında ben de dayanamadım.İki kardeşin birbirlerine sarılıp yatmaları ve "Bu gün sen çok gençsin yavrum" şarkısını söylemeleri çok içime işledi.

Son düzenleme:
Annesi banyoda Cemile'nin işkence izlerini görüp te ağladığında ben de dayanamadım.İki kardeşin birbirlerine sarılıp yatmaları ve "Bu gün sen çok gençsin yavrum" şarkısını söylemeleri çok içime işledi.

aynen oralarda ben de çok ağladım... çok duygusaldı...
yanlız canım işkence gören cemile değil yıldız :)

Benim yaşadığım dönemler olduğu için daha da çok sevdim bu diziy...12 eylül darbesinde üniversite 1 den 2 ye geçmiştim.

bende o sene doğmuşum annem doğuma polis eşliğinde gitmiş. bende anneme anlat bize neler oldu diye soruyorum

dizi superde bende adina taktim yaw.bu ihtilalerle ilgili diziler ille sarki adlariylami once 'CEMBERIMDE GUL OYA'(Super otesibir dizydi her bolumu ayri guzeldi)sonra "HATIRLA SEVGILI" VE Simdide bu ya you tube de arakrken cok zor oluor bide upuzun adi.biraz orjinal adlar bulamiyor su yapimcilar hep kopyaci olucaz.

Gerçekten üçüde eski şarkı isimlerikaydirigubbakcemile3

Kızlar daha seyretmedim necdet ölüyo dimi..

bende necdet olayını çok beğendim,güzel bağlamışlar...okan yine karizma olmuş...ve bbu bölüm beni yine bitirdi,çok kötü sahnelerdi...ve o elif yok mu o elif...kürşat gibi çocuğu beğenmedi,kuzu kuzu kabul etti ailesinin dayatmasını....

Kürşata sinir oluyorum hele ona ayrıcalık tanınması cezaevinde delirtti beni..
Elif karakterini sevmiyorum ama ağlaması içime işledi..
Yıldızla eşinin buluşma sahnesi geçiştirlmişti sanki
Daha farklı birşeyler beklerdim..
Cemilenin eşi ne yakışıklıymış dün ilk kez afrk ettim..
Ve sinan ne işkencelere maruz kaldı yakışıklım
Bu bölümdeki işkence sahneleri çok kötüydü..
Yaşanmış olması çok daha kötü..

harika bir bölümdü...
nejidet çok kötü öldü yaaa...mafoldumben
dönem dizilerini çok seviyorum..

Sinan nasıl kurtulcak acaba:sinifsinif:

Back