Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

dönem dizilerini seviyorum şimdiyekadar izlediklerimi beyendim umarım buda güzel bir yapım olur

bende ne zamandır bu diziyi bekliyordum.opuyorumnanaktanhatırla sevgiliyi başından sonuna kadar izlemiştim.çok beğendim:lepi:bu diziyide izleyeceğim.zaten hatırla sevgili dizisi bitince nilgün öneş söylemişti devamı olacak başka oyuncularla diye.ama keşke aynı oyuncular olsaydı daha iyi olurdu:çok üzgünüm:

her zaman dönem dizilerini beğenerek izledim çemberimde gül oya hatırla sevgili hiç kaçırmadan takip ettiğim dizilerdi. bu dizinin de kadrosu süper umarım başarılı olur.

ya başlasa artık çok güzel olucak bence...
hatırla sevgiliyide ilk bölümüden son bölümüne kadar izlemiştimmm

Fragmanlarını izledim, süper bişeye benziyor. Berraka ne işkence yapmışlar yarebbim, yüzü gözü yamulmuştu resmenakannehir

Kaçırmamaya çalışıcam, süper yaa:lepi:

hala bellı degıl cok yakında dıyorlar,bı baslasa artık ,kacırmadan ızlıceem

13 Ekim'de baslıyormus, saat 20:00'da. :sm_cool:

Gerci Canım Ailem ve Genis Aile ile cakısıyor ama yinede yolu acık olacagına inanıyorum dizinin. Genis Aile'yi netten takip edicem artık, salı aksamım bu diziyle dolacak. hihoyyyt

salı geniş aile canım ailem arası kalıyordum şimdi bu dizi eksikti ..sshowda diziyokki bir pzrt ezel cuma da melekler korusun balkan düğünü var karşısında güzel dizi olmayan bir gün koysalardı ya cmrt pazar bişe yokk izlenecek

Aslında Balkan Dügünü o gün olmasaymıs da, bu diziyi Cuma 22'ye alsalarmıs daha iyi olurdu. Hatırla Sevgili'de o saat ve günde yayınlanıyordu.
Zaten Balkan Dügünü'nün günü degisecek diye haberler dolanıyor, ne kadar dogru bilmiyorum, eger degisecekse bu diziyi o gün ve saate alsınlar. kaydirigubbakcemile5

inşallah belli bi kesimin dizisi olmaz olaylar objektif önyargısız anlatılır kadro baya sağlam bu tür dizileri severim genelde

13 Ekim'de baslıyormus, saat 20:00'da. :sm_cool:

Gerci Canım Ailem ve Genis Aile ile cakısıyor ama yinede yolu acık olacagına inanıyorum dizinin. Genis Aile'yi netten takip edicem artık, salı aksamım bu diziyle dolacak. hihoyyyt

tsk sali günümü olacak yakafamçokkarıştı

show tv yıne yanlı bır yapımla gelmemıştır umarım ....

Evet 13 Ekim saat 20:00'da baslıyor, dün göstediler fragmanda yayın günü ve saatini a.s

Back