Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

ben beğendim diziyi..
yıldızın işkence sahnelerinde içim dışına çıktı ama.. gerçekçi idi..
bülent inalı beğenmiyorum ben oyuncu olarak ama ona rağmen izlenir
bir de melis birkanın oyunculuğu yetersiz kalmış gibi
berrak gercekten muazzam..
melis de daha iyi olur umarım
junior melis işe şirinem benim.. çok tatlı ya..

ben bülent inalı sevmiyorum.:dilcikar:berrak iyiydi işkence sahnelerini izleyemedim.kötü oluyo insan:çok üzgünüm:melis birkanı beğenirim zaten buyrunnnnnnnnno yalçına bende gıcık oldum dengesiz yalçınkötükedihüso

Bende diziyi çok beğendim.Hatırla sevgiliyi de büyük zevkle izlemiştim.Berrak harika bir oyuncu.Yıldız karekterini çok iyi canlandırdı.Melis Birkan ı da çok seviyorum...Umarım saati ve günü ile oynamazlar....alkisalkisalkis

elveda rumeli'de berrak tüzünataç'ın oyunculuğu çok eleştirildi...berrak'tan da oyuncu mu olurmuş dendi...bunu diyenler salı günü kendilerinden utanmışlardır umarım...iyi ki elveda rumeli'den ayrılmış berrak,yıldız rolüne daha iyisi bulunamazdı herhalde...

cok harıka bı dızı cok begendım..hatırla sevgılımı gıbı...grecklerı verıyorlar...melis bırkan cok soğuk duruyor hıc ıste oynamamıs gıbı gelıyor..tek melıs bırkan begmedım

elveda rumeli'de berrak tüzünataç'ın oyunculuğu çok eleştirildi...berrak'tan da oyuncu mu olurmuş dendi...bunu diyenler salı günü kendilerinden utanmışlardır umarım...iyi ki elveda rumeli'den ayrılmış berrak,yıldız rolüne daha iyisi bulunamazdı herhalde...

ben berrak ı çok itici buluyorum
o kadar sacma sapan görüntüleri var ki,açıkcası hiçte oyuncu gibi gelmiyor bana
elveda rumeliyi izlemedim
reklamlar yada başklarının evinde gördüğüm kadar işte
ama çok düz bir kız bence berrak
ayrıca ben bu diziyede yakıştıramadım
ama
ama
ama
bu dizide oynadığı karekter demir gibi bir kız
kavgacı
vatansever
hayatı uğruna davası için var olan biri
düz ve soğuk kanlı oluşu buraya cukkkk oturmuş....

ben berrak ı çok itici buluyorum
o kadar sacma sapan görüntüleri var ki,açıkcası hiçte oyuncu gibi gelmiyor bana
elveda rumeliyi izlemedim
reklamlar yada başklarının evinde gördüğüm kadar işte
ama çok düz bir kız bence berrak
ayrıca ben bu diziyede yakıştıramadım
ama
ama
ama
bu dizide oynadığı karekter demir gibi bir kız
kavgacı
vatansever
hayatı uğruna davası için var olan biri
düz ve soğuk kanlı oluşu buraya cukkkk oturmuş....

saygı duyuyorum...beğenmeyebilirsiniz... bakın siz de söylemişsiniz bunu,gerçek hayatta bende berrak'ı itici bulanlardanım(sevgilisinden dolayı) ama oyunculuğu kıvıran biri...''cukkk'' oturmuş derken siz de aynı şeyi söylüyorsunuz aslında...

Diziyi çok beğendim. Ben de Berraktan bu oyunculuğu beklemiyordum ama utandırdı beni. Yakışmış rolüne. ışkence sahneleri aslında iyi çekilmiş. Gerçekçiydi.
Dilerim bir daha böyle günler yaşamaz ülkemiz.

Şimdi netten izledim çok beğendim:lepi:

sezonun en güzel konulu dizisi. bıktım birbirinin yatağından karısını kocasını çalan konulu dizilerden ya da bi yalanın kuyruğuna düğümlenip giden dizilerden...hatırla sevgili dizisini de bi anını bile kaçırmadan izledim.bu da onun devamı niteliğinde ve bence mükemmel bir kast oluşturulmuş.o dönemlerde ki giyim kuşamı ev eşyalarını hatta jetonlu sarı telefon kulubesini bile özlemişim. iyi oldu bu dizi takipçisiyim :lepi:

Diziyi çok beğendim. Ben de Berraktan bu oyunculuğu beklemiyordum ama utandırdı beni. Yakışmış rolüne. İşkence sahneleri aslında iyi çekilmiş. Gerçekçiydi.
Dilerim bir daha böyle günler yaşamaz ülkemiz.

Bu kadar olmasada,maalesef ve ne acıdırki..Hala işkenceden ölen inasanlarımız var..
:çok üzgünüm:

kürşat'ın mektubu çok hüzünlendirdi beni....cemile'ye üzüldüm,dayanamadı affetti.... çok üzcek yalçın onu,çokkk.... yıldız zaten kanlar içindeydi,şimdi bi de kırıklar içinde olcak:( sinan da yakalandı,bakalım o ne hale gelcek... veee okan yalabık ne zaman diziye gircek????

Ayşenin otobüste kimlik kontrolünde saklanması çok güldürdü benikaydirigubbakcemile3
ne akıllı kız..:ecrin_bebek:

bülentim her zamanki gibi bu dizide de çok yakışıklı. açıkçası 12 eylül gibi içimi acıtan bi dönemi izlemek çok keyifli değil ama bülent inalı izlemek süper:D

böyle bilinçlendirici dizileri seviyorum oyuncularda gayet iyi secilmişti bence
tugba ünsalı sevmem ama sect,kleri rol için uygun:)

ahanda buldum aradım diziyiii
geçen bölümünü zaplarken rastlamıştım
hangi gün hangi kanalda dikkat etmemiştim
çok beğendim bu diziyi
gençlik yıllarımı hatırlattı bana:))

Okan yalabık,çooook yetenekli..:)

Back