Bu Kalp seni unutur mu? Show Tv

bende çok merak ediyorum onu yaa...ama bana o türkçe bilmeyen çocuk sayesinde kurtulcak gibi geliyor,çok üstüne düştüler o çocuğun...

Hiç hesap sorulmuyomuş demek ki komutan bu kadar rahat yargısız infaz yapabildiğine göre.

Bence de o çocuk kurtarabilir ama nasıl olcakCADIARZU

Hiç hesap sorulmuyomuş demek ki komutan bu kadar rahat yargısız infaz yapabildiğine göre.

Bence de o çocuk kurtarabilir ama nasıl olcakCADIARZU

ki bunlar sadece tv ye aktarılabilenler...ben izlerken gözyaşlarıma hakim olamıyorum...Allah o günleri bir daha göstermesin...

dizi super otesi birsey tam gercegi yansitiyor turkiyenin ic yuzunu insanlarin bilmedigi tarafini yansitior bayildim nefes almadan izliyorum desem yeridir ah su halkimizin cektikleri ah

işkence yönünden iyi bir bölümdü,pek aşırı boyutlara ulaşmadı bu bölüm... halduna iyi oldu,daha beterleri olsun inşallah... kerim'e bayıldım ben yaaa... rolüne cuk oturmuş,gerçi bu dizideki herkes öyle... ve kürşat saçlarını uzatsın,yazık yaa naptılar ona :( hee bi de elif'in kaynanası süper yaaa :) beğenmedi kızı başı açık ya....hey Allah'ım yaa,ülke ne halde, o ne düşünüyor...

ben bu diziyi hep kopuk kopuk izleyebildim ya misafir geldi ya biz gttik falan işte tam rahat bi şekilde izlemedim ama süper bi dizi oyuncu kadrosu muhtesem hakkını veriyolar bülent inalı çok beğenitim salih güneyde var hayranıyım ama dizideki bazı karekterlerin isimlerini daha kavrayamadım salih güneyin adı neydi biri bana söylesin lütfen:teselli:akşamki bölüm çok güzeldi bu arada çok güzel dizi yaa çok seviniyorum böyle diziler olduğu için :teytey:

bence de muheteşem bir dizi
oğluş yüzünden tam izleyemiyorum
keşke tekrarı falan olsa
diğer diziler gibi yalan dolan riyakarlık yok
farklı bir dizi
varolan gerçekleri anlatıyor

Bende bu diziyi çok beğeniyorum.80 li dönemlerde 10 yaşlarımdaydım.Sokağa çıkma yasağını,insanların tutuklandığını ,birçok gencin öğrenimini bırakmak zorunda kaldığını hatırlıyorum.Ama Diyarbakır cezaevini ve orada yaşananlardan haberim yoktu.İnsanlara yapılan işkenceler tam bir vahşet.Gözyaşlarıma hakim olamadım..türkçe bilmeyen ailelerin çocuklarını görmeye gitmesi ama konuşamaması çok üzücüydü.Hele son sahne ve o türkü bitirdi beni.Bir insan nasıl canlı canlı yakılır ya aklım almıyor..Dizini sonunda ceza evinde ölenlerin isimlerini yazmaları ayrı bir incelikti...Ne çok ölen olmuş...
Allahım bize ve çocuklarımıza bir daha öyle bir dönem yaşatmasın.....

işkence yönünden iyi bir bölümdü,pek aşırı boyutlara ulaşmadı bu bölüm... halduna iyi oldu,daha beterleri olsun inşallah... kerim'e bayıldım ben yaaa... rolüne cuk oturmuş,gerçi bu dizideki herkes öyle... ve kürşat saçlarını uzatsın,yazık yaa naptılar ona :( hee bi de elif'in kaynanası süper yaaa :) beğenmedi kızı başı açık ya....hey Allah'ım yaa,ülke ne halde, o ne düşünüyor...
Ben netten izliyorum bi şey mi kaçırdım elifin kaynanası kötü kötü bakıyodu bi şey demedi dimi yoksa ben mi kaçırdım:uhm:
ben bu diziyi hep kopuk kopuk izleyebildim ya misafir geldi ya biz gttik falan işte tam rahat bi şekilde izlemedim ama süper bi dizi oyuncu kadrosu muhtesem hakkını veriyolar bülent inalı çok beğenitim salih güneyde var hayranıyım ama dizideki bazı karekterlerin isimlerini daha kavrayamadım salih güneyin adı neydi biri bana söylesin lütfen:teselli:akşamki bölüm çok güzeldi bu arada çok güzel dizi yaa çok seviniyorum böyle diziler olduğu için :teytey:

Salih Güneyin adı Haldun du galiba..fisfisfis

Çok güzel ve sürükleyici bi dizi nefes almadan izliyorum..:lepi:

yalçına çok gıcık oluyorumya cemile defetsin şunu yoksa onun için pek iyi şeyler olmayacak.zaten başrollerde değil.

ya kürşatla kerim kardeşmiş yaa.. bende cezaevine gittiklerinde ona neden dikkatli dikkatli bakıyo diye düşünmüştüm. anne dedi şok oldum.. bakalım neler olcak merakla bekliyorum.
sinanın haline çok üzüldüm yaa icim acıdı resmen. cemile yakında şutlar yalçını.. çok gıcık yalçın

yaaa ne kadar güzel bağladılar olayı...ben de kürşat ne zaman tanışcak bunlardan biriyle diye düşünüp duruyordum... meğersem zaten tanışıklığı varmış... çok güzeldi yine bu bölüm... nefes kesici.... ama o sinan,ah o sinan içimi acıttı onun uyuyuşu,uykudan sıçrayarak uyanışı.... ve sinan cemile aşkının ilk tohumları atılmış oldu,güzel de oldu...cemile yalçın için fazla iyi kalpli...şimdi 1hafta nasıl bekliyecem o ayrı tabi ki....

yaaa ne kadar güzel bağladılar olayı...ben de kürşat ne zaman tanışcak bunlardan biriyle diye düşünüp duruyordum... meğersem zaten tanışıklığı varmış... çok güzeldi yine bu bölüm... nefes kesici.... ama o sinan,ah o sinan içimi acıttı onun uyuyuşu,uykudan sıçrayarak uyanışı.... ve sinan cemile aşkının ilk tohumları atılmış oldu,güzel de oldu...cemile yalçın için fazla iyi kalpli...şimdi 1hafta nasıl bekliyecem o ayrı tabi ki....

bu Bülent ınal beni benden alıp alıp götürüyo yaaa =) süper bir dizi kaçırmadan izlediğim üç diziden biri..
nasıl güzel oynadı o sahneleri sanki gerçekten başına gelmişti onca işkenceler...

Dizinin sonunda Kürşat ve Kerim'in arasındaki bağın ortaya çıkması çok şaşırtıcı ve etkileyici oldu gerçekten.
Bu da dizinin kurgusunun ne kadar başarılı olduğunu gösteriyor.

Cemile'nin Sinan'la deniz kenarındaki diyaloğu da bu bölümün kilit noktalarından biriydi bence.

Back