- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
anladım.
siz o zaman baktıgı zaman ne bakıyorsun dıye tersleyebilirsiniz ya da bir şey mi diyeceksiniz vs gibi
sorular sorun
anlar heralde artık
Önce yazınızda aklıma takılan bir nokta var, onu anlamaya çalışıyorum. İşi gereği agresif demişsiniz. Bence o adama has bu durum, bizim mesleğimizin gereği agresiflik değildir.
Konunuza gelince, ben de öyle cazgır değilimdir anlayabiliyorum sizi ama pencereyi açıp ne bakıyorsun tarzı konuşmalısın bence de, böyle olmaz ki kadın arsız baya baya.
bugun esımle konustum bana facesındekı duvarına yazılmış bır mesajı soyledı actım baktım can yucelın sıırı; şiirde ne kadar zor uzaktan gorupte dokunanamak gorupte seslenememk falan dıyor şiirin adını bılmıyorum .aylar oncesınden sureklı arkadaslık teklıfı gonderdı esım kabul etmedı sımdı her hareketını beyenmıs duvara mesajlar atıyor acaba bu kadın mı
O bayanın adıyla sanıyla uyumlu bır ısımmı yanı benzerlık varmı yada ne bılıyım kendını bellı eden bırsey
bayanın adı degıl cnm tam acık vermeden soyleyeyım angel falan yazıyor ısmınde ustelık hiç arkadasıda yok buda ılgımı cektı ,paylasımıda yok esımın duvarına yazıyor.aratışrıyorum olmadı eklıcem mesaj atıcam ne ayaksın dıye
esımle çıkıyorum cogu zaman ama hala aynı aval aval bakıyor ,cevreden utanyorum bagıramıyorum
canım madem sende eşinin yanındayken bile bakıyorsa sende onun gözünün içine içine bak ne bakıyorsun dercesineAllah böyle kadınların şerrinden eşlerimizi korusun ya canım kiradaysanız ev değiştirin derim ben...sen asla muhatap olma iğneleyici iğneleyici bak her defasındaevimi dikizlediğinden haberim var der gibi eşin eve gelince asla perdeleri filan açma canım balkona da beraber çıkın
farkettiğinde çık cama sende bağla kollarını uzun süre sende onun evini seyret. hep böyle yap hatta o bakmadığındada yap. bakalım o sana hesap soruyomu. sorarsa nasıl bişey olduğunu anlaman için yaptım dersin. yok o ben size bakmıyorum derse o zaman bende size bakmıyodum dersin. napıcan böylelerine biraz çirkef olmak gerekiyo.
farkettiğinde çık cama sende bağla kollarını uzun süre sende onun evini seyret. hep böyle yap hatta o bakmadığındada yap. bakalım o sana hesap soruyomu. sorarsa nasıl bişey olduğunu anlaman için yaptım dersin. yok o ben size bakmıyorum derse o zaman bende size bakmıyodum dersin. napıcan böylelerine biraz çirkef olmak gerekiyo.
son zamanlarda o bakmıyor cunku esım evde yokbende kadına cazıp gelmıyorum heraldekı esekısı gıbı bakmıyor .ama sımdıde ben bakıslarımla rahatsız edıyorum hemen ıcerı kacıyor
aynenn katılıyorum vala...ınsanlar ne arsız utanmaz oldular böyle allah akıl fıkırversınnn
:)) walla ii ediyosunuz hatta evde onu rahatsız edecek seyler yapın ne bilim mesela lazer ışıgı alın sıze baktıgı zaman ufak bi cocugun eline verin kadının gözüne tutsunn:)) laf ederse cocuk yapıo aa ne yapim diyim sizde benim evime bakmayın ışık size degmez diyinnn:)))
son zamanlarda o bakmıyor cunku esım evde yokbende kadına cazıp gelmıyorum heraldekı esekısı gıbı bakmıyor .ama sımdıde ben bakıslarımla rahatsız edıyorum hemen ıcerı kacıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?