Merhaba kk uyeleri ıyı geceler hoş sohbetler oncelıkle ,3 yıllık evlıyım allaha şükür guzel bır evlılıgım var ara sıkıntılar dısında, derdim komşum.Karşı aparmanımda bır bayan var,surekli evımızı gozluyor ,eşi ogretmen 2 cocugu var ,esı fazla ılgılenmıyor meslegı geregı sınırlı bırı ,fakat bayan 1 seneyı asan bır suredir evımızı gozluyor ,perdelerını acıyor gun boyu gozu burda,ılk basta meraklı bırı dedım fakat anladımki surekli esımi gozluyor ,esıme dedım dısarıya cıkma o varken biri laf yapıcak esımde dedı o burayı gozluyor dıye kendımı havadan mahrum mu bırakayım dıye haklıda ama sıkıldım artık sureklı gozlenmekten .Esimin geliş saatını bılıyor hemen dısarı atıyor kendını, esım ilk zamanlar sen oype hıssedıyorsun dıyordu ama artık oda farkında gecen kaynanama soyledım anne bu sekılde bir durum var dıye sana oyle gelıyordur dedı kapattı konuyu ,ne yapmalıyım ? lutfen fıkır verın ,bırgun bayanın esı farkedıcek ve kötu olucak :esımde diyor perdelerı acma ama benı gozetlmıyor zaten gozu sende ,ben bunu kaldıramıyorum artık , ben gıdıpte kaına bagırıp cagıramam yapım ürkek biraz,konusamamda ne dıyeyımki ustume atlar esı gıbı agresif ,lütfen fıkır verın