- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
dedıgım bayan o kadından maydonoz almış gelıyordu bende nasılsın dıye balkondan seslendım oda sevgılımden maydonoz aldım dedı bende sasırdım sevgılınmı dedım bayanda yanlış soyledım dıyerek benı tersledı .aklımada lezmı bunlar acaba dye saçma bır dusunce geldi
Merhaba kk uyeleri ıyı geceler hoş sohbetler oncelıkle ,3 yıllık evlıyım allaha şükür guzel bır evlılıgım var ara sıkıntılar dısında, derdim komşum.Karşı aparmanımda bır bayan var,surekli evımızı gozluyor ,eşi ogretmen 2 cocugu var ,esı fazla ılgılenmıyor meslegı geregı sınırlı bırı ,fakat bayan 1 seneyı asan bır suredir evımızı gozluyor ,perdelerını acıyor gun boyu gozu burda,ılk basta meraklı bırı dedım fakat anladımki surekli esımi gozluyor ,esıme dedım dısarıya cıkma o varken biri laf yapıcak esımde dedı o burayı gozluyor dıye kendımı havadan mahrum mu bırakayım dıye haklıda ama sıkıldım artık sureklı gozlenmekten .Esimin geliş saatını bılıyor hemen dısarı atıyor kendını, esım ilk zamanlar sen oype hıssedıyorsun dıyordu ama artık oda farkında gecen kaynanama soyledım anne bu sekılde bir durum var dıye sana oyle gelıyordur dedı kapattı konuyu ,ne yapmalıyım ? lutfen fıkır verın ,bırgun bayanın esı farkedıcek ve kötu olucak :esımde diyor perdelerı acma ama benı gozetlmıyor zaten gozu sende ,ben bunu kaldıramıyorum artık , ben gıdıpte kaına bagırıp cagıramam yapım ürkek biraz,konusamamda ne dıyeyımki ustume atlar esı gıbı agresif ,lütfen fıkır verın
eger kadına bıran once karsılık vermezsen kadının duracagı yok bu bellı yoksa 1 sene az bır zaman deıl bu huyunu bıraksaydı sımdıye kadar bırakırdı zaten sahseen ben olsam dırek kapısını calar haddını bıldırırdım ama sen urkek bır yapım var dıyorsun sana onerım sunlar olabılır
1 .polısı ararsın bayanın kendı evınızı tarıf etmeden cevreye uygunsuz hareketler yaptıgını elınde bır durbunle butun evlerı gozetledıgını soylersınız (muhtemelen sızın sıkayet ettıgınızı anlayacaktır lakın yaptıgı ahlaksızlıktan dolayı sesını cıkaramayacaktır)
2. eger sabahın erken saatlerınde baslıyorsa bu gozetleme eylemıne bır gunumu ona ayırarak balkona cıkın alın kahvenızı cayınız bılgısayarınızı vs .uzun muhdet balkonda kalın devamlı gozlerınızı ondan ayırmayarak o baktıkca sızde bakın sınırlı bır sekılde
3.cok cocukca bılıyorum ama buda ıse yarayabılır kapısının onun kocama baktıgını bılıyorum eger buna bır son vermezsen kocana soylerım (bı dost dermısım )
4.her camınıza baktıgına sızde tullerı sallayın sureklı bakmayı bıraktıgında bırakın tekrar bakıyorsa bırdaha sallayın (sabrım tasmak uzzere gıbı anlasın :) )
5. ve bunun gıbı bır cok sacma ama bazen de ıse yarayabılır yontemlerle belkı bu kadından kurtulabılırsınız
dedıgım bayan o kadından maydonoz almış gelıyordu bende nasılsın dıye balkondan seslendım oda sevgılımden maydonoz aldım dedı bende sasırdım sevgılınmı dedım bayanda yanlış soyledım dıyerek benı tersledı .aklımada lezmı bunlar acaba dye saçma bır dusunce geldi
Merhaba kk uyeleri ıyı geceler hoş sohbetler oncelıkle ,3 yıllık evlıyım allaha şükür guzel bır evlılıgım var ara sıkıntılar dısında, derdim komşum.Karşı aparmanımda bır bayan var,surekli evımızı gozluyor ,eşi ogretmen 2 cocugu var ,esı fazla ılgılenmıyor meslegı geregı sınırlı bırı ,fakat bayan 1 seneyı asan bır suredir evımızı gozluyor ,perdelerını acıyor gun boyu gozu burda,ılk basta meraklı bırı dedım fakat anladımki surekli esımi gozluyor ,esıme dedım dısarıya cıkma o varken biri laf yapıcak esımde dedı o burayı gozluyor dıye kendımı havadan mahrum mu bırakayım dıye haklıda ama sıkıldım artık sureklı gozlenmekten .Esimin geliş saatını bılıyor hemen dısarı atıyor kendını, esım ilk zamanlar sen oype hıssedıyorsun dıyordu ama artık oda farkında gecen kaynanama soyledım anne bu sekılde bir durum var dıye sana oyle gelıyordur dedı kapattı konuyu ,ne yapmalıyım ? lutfen fıkır verın ,bırgun bayanın esı farkedıcek ve kötu olucak :esımde diyor perdelerı acma ama benı gozetlmıyor zaten gozu sende ,ben bunu kaldıramıyorum artık , ben gıdıpte kaına bagırıp cagıramam yapım ürkek biraz,konusamamda ne dıyeyımki ustume atlar esı gıbı agresif ,lütfen fıkır verın
Yazlık bir yerde mi oturuyorsunuz acaba hep kapı pencere açık yılın 12 ayı balkonda oturulan bir yer mi acaba oturduğunuz yer. Yoksa bir insan sürekli balkonda yaşamaz ki ya da sizin sürekli camlar pencereler mi açık? Anlatıklarınızdan siz de eşinizi dikizleyen komşuda 24 saat 12 ay boyunca balkonda, ya da camlar kapılar açık bir hayat sürüyormuşsunuz ve her daim birbrinizi görmek zorundaymışsınız gibi geldi.
ayy Allah 'ım yaa ne insanlar var yaa arkadaşın biri demiş yaa muhattap olma seni suçlu bulur diye ona takılıyorum bide başkalarına kendinizi anlatmak zorunda kalmayın
karşıdan ters hareketler yapın anlasın sizin fark ettiğinizi camı kapıyı sert kapatın sizde dikin gözlerinizi ona bakın
eşiniz gelirken çıkın seslenin aşkım su alıver aşkım ekmek alıver onunlada göz göze gelirseniz şöyle elinizi kaldırın bi kaş göz yapın hayırdır anlamında anlamıyorsada seslenin hayırdır bişey mi var deyin ayy çok sinir oldum şuan yaa :95::95::95:
Aynı durumu sen yaşamış olsaydın eşin aynı tepkiyi mi verecekti ??
Sen Adam beni gözetliyor diye havadan mahrummu kalayım diyip çıkabilecekmiydin balkona ??
Eşin fazla rahatsız değil bence, En basiti annesini bile gönderebilirdi uyarın diye
merak ettim.(yazdınız mı bilmiyorum)
eşinizle hiç muhabbetleri var mıydı yoksa sadece görerek mi aşık olmuş?
Hayır, benım bıle konusmuslugum yok esıde cok sınırlı kapıda bacada bagırır hep esımde muhabbet kurmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?