Bu kadınla Başım belada!

ah canim yillar once aynisini bende yasadim esim o yillar cok masum bir insandi kadin her dk gozeklerdi esimi kendi 2 esi esininde 2. evliligiydi ilk benle arkadas oldu hep derdi milletde sans var bizde iki evlilik yaptik hem gorucu hem akraba sonra esime musallat olmustu yemin ediyorum mc donaldda slm vermistim esime bakmakdan beni gormedi bende yuhhhhhhhh artik demistim en son gunes gozlugu almis kafasi duz bakiyor ama gozu yan donmus esime bakiyordu o sira elimle hareket yaptim oyarim gozunu diye sonra amacin ne senin dedim allahim suclu ben cikmistim esine soyluyecekmis dava actircakmis iftira atiyormusum amacina ulasamayinca gelene gecene beni anlatiyordu insanlarda bir tuhaf daha beni dinlemeden yargiliyorlardi boyle tipler cok arsiz yuzsuz oluyor seker dikkat et birsey dersin bide suclu cikarsin benim hayat simdi tersine dondu simdi kadinlar degil suan ayri yasadigim esim kadinlara bakiyor :43

İşler değişti, kadının sana bakmadığına emin misin sen? Kocanı görünce de kıskanıp sinirleniyordur belki, ya da ne yapıyorsunuz diye bakıyordur.

çek perdeni otur canım. kadında naposa yapsın eşin selam sabah vermeden çıksın evine

2 numara çok mantıklı
Madem ürkeksiniz balkondan yanınıza atlayamaz ya, bunu uygulayın bence

Kadin komsusuna sevgilim mi dedi durduk yere kimse bir komsusu icin sevgilim demez bu iste kesin bir is vardir.Kiz sakin karsi komsu seni gozetlemesin. 1 yil iyi sabir etmissin eger hala gozetlerse agzinin payini ver.

Yazlık bir yerde mi oturuyorsunuz acaba hep kapı pencere açık yılın 12 ayı balkonda oturulan bir yer mi acaba oturduğunuz yer. Yoksa bir insan sürekli balkonda yaşamaz ki ya da sizin sürekli camlar pencereler mi açık? Anlatıklarınızdan siz de eşinizi dikizleyen komşuda 24 saat 12 ay boyunca balkonda, ya da camlar kapılar açık bir hayat sürüyormuşsunuz ve her daim birbrinizi görmek zorundaymışsınız gibi geldi.

yorumlara baktım ; arad çok güzel yorumlar olmuş..
bak canım sakın kadına gidip konuşayım hesap sorayım düşüncesinde olma..böyleleri zeytinyağı gibi üste çıkar senin adın "kıskanç paranoyak iftira atıyor"ile kalır..bi kere komşularına da söyleme..inan yayılır oradan oraya..üstelik kadının kocası da sinirli bir insanmış kulağına gider ..kadın da "o kadın bana iftira atıyor kocamı izliyormuşum "diye seyip seni suçlar..erkekler olaya karışısa iyi olmaz..
senin yapacağın çok basit şeyler var; bigün yapabilirsen posta kutularına pc den çıktı olcak şekilde mektup at "pencerede fazla durup bizi izleme iyi olmaz" diyerek...sonra balkona çıkıp uzunca otur;inadına gözünün taa içine bak sinirli sinirli..telefonunu bulabiliyorsan kontörlüden arayıp "eşimi izlediğini kocana söylerim bak" deyip telefonu kapatıver...ama sakın komşuya ya ad birebir konuşmaya gitme ...öyle bişey yok sen uyduruyorsun deyip çıkar işin içinden..

Ben senin yerinde olsam komşununeşinin olduğu bir saatte kapısına gider rahatsızlığımı mutlaka söylerim.

Ben olsam,hayırdır komşu,selamın sabahın da yok,ne gözünü dikip bakıyorsun derdim.
Utanıp sıkılırsa ne ala...
Ne bakıcam filan diye cevap verecek olursa,açardım ağzımı yumardım gözümü:)
Ne öyle kedinin ciğere baktığı gibi kocama bakıp duruyorsun,herkes farkında,komşular bile arkandan gülüyor,dikkat et de kocana söyleyen olmasın derdim:)))

arkadaslar evımız dubleks tarzı bır ev kaynanam altta bn ustte oturuyorum .balkonumuz var cardak tarzı genelde hep otururuz orda somınemız oldugundan.perdelerımıde acarım hep gunes gırsın dıye ama kadın gıbı hepsını sıyırmıyorum tabi.balkonumuzda bır organık bahcemız var esım ısten gelınce ılgılenır. kaynanama dıyorum ben kadın sureklı buraya bakıyor gormuyormusun dıye ben her saat orayayamı bakıyorum dıyor ,oda gordugu halde gecıstırıyor ,ama evet artık her saat bakıyorum bende karsıya bakıyorum dıye bırazda o rahatsız olsun cunku ızlenmek hos bır sey degıl rahatsız oluyorum ,boyle arsızlarda var

kadın evımızın karsında tam amaa aradakı mesafe az bayagıda yakın.Ben bır arsız terbıyesız ıcın kapımı bacamı kapatıp oturamam zaten ev zor gunes alıyor .bır kere daha baksın bu sefer kendımı kısıtlayıp tutmucam

ayy Allah 'ım yaa ne insanlar var yaa arkadaşın biri demiş yaa muhattap olma seni suçlu bulur diye ona takılıyorum bide başkalarına kendinizi anlatmak zorunda kalmayın
karşıdan ters hareketler yapın anlasın sizin fark ettiğinizi camı kapıyı sert kapatın sizde dikin gözlerinizi ona bakın
eşiniz gelirken çıkın seslenin aşkım su alıver aşkım ekmek alıver onunlada göz göze gelirseniz şöyle elinizi kaldırın bi kaş göz yapın hayırdır anlamında anlamıyorsada seslenin hayırdır bişey mi var deyin ayy çok sinir oldum şuan yaa :95::95::95:

camları açıktan kastım butun perdelerı acıyor camı kapalı.bırde soyle soylıyeyım benım balkonum evımın camı onun penceresınden gozukuyor ,onun balkonu arkada kalıyor bırsey sırkelerken kadın balkonundan sırkelemek yerıne pencereye cıkıyor bana bakan yonde ıkı saat elındekı bezı sallıyor ve camlarında parmaklık var ıkı buklum kafasını sokup acık bısey varmış gıbı bakıyor.ben dık dık bakıyorum oda bakıyor.esım ıs saatı den gelmesıne yakın dısarı cıkıyor gezıyor

esım ısten gelırken kopegımızle oynar bende sesını duyup cıkarım sarılır oper benı kol kola eve gırerız oda arkamızdan bakıyor .yemegımızı yer caya cıkarız balkona yada yemegı orda yerız oda perdelerı acık gorur hemen cama .cocuklarına bagırır benı duysun farketsın dıye .esıde fazla ılgılı degıl sınırlı bırı hareketlerının farkında degıl sanırım

Aynı durumu sen yaşamış olsaydın eşin aynı tepkiyi mi verecekti ??
Sen Adam beni gözetliyor diye havadan mahrummu kalayım diyip çıkabilecekmiydin balkona ??
Eşin fazla rahatsız değil bence, En basiti annesini bile gönderebilirdi uyarın diye

bugun esımle konustum bana facesındekı duvarına yazılmış bır mesajı soyledı actım baktım can yucelın sıırı; şiirde ne kadar zor uzaktan gorupte dokunanamak gorupte seslenememk falan dıyor şiirin adını bılmıyorum .aylar oncesınden sureklı arkadaslık teklıfı gonderdı esım kabul etmedı sımdı her hareketını beyenmıs duvara mesajlar atıyor acaba bu kadın mı

aynı durum benım basıma gelseydı kı bunun ayrımı yok bız esımle bırız bu dert ondan cok benı geriyor cunku o ıste ızlendıgımı farkeen rahatsız olan benım.ha basıma gelseydı eşımın tavrı farklı olurdu sonucta karsında bır erkek olurdu ve ona gore tavrı olurdu.ama sımdı gıdıpte kadına benı neden ızlıyorsun mu desın bayan farkeıldıgını anlar benı istıyor der, bunları konustuk esımle .kv konustum bakarkende gosterdım sen yanlıs anlıyorsu deyıp konuyu kapattı

merak ettim.(yazdınız mı bilmiyorum)
eşinizle hiç muhabbetleri var mıydı yoksa sadece görerek mi aşık olmuş?

Hayır, benım bıle konusmuslugum yok esıde cok sınırlı kapıda bacada bagırır hep esımde muhabbet kurmaz zaten

anladım.
siz o zaman baktıgı zaman ne bakıyorsun dıye tersleyebilirsiniz ya da bir şey mi diyeceksiniz vs gibi
sorular sorun
anlar heralde artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…