- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- 198
- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
o tam camdan bakarken hayırdır bişey mi var gibilerinden hareketler yap bence, en azından hissetsin rahatsız olduğunu... bu uyarı anlamında bi adım olsun, eğer aynı harekete kaldığı yerden devam ederse git kapısına hiç çekinme, seni uyarmıştım bi kere dersin , artık rahatsız olmaya başladım dersin olur biter, o da insansa ve kötü bi niyeti yoksa anlar
ama eğer niyeti kötüyse o zaman işin zor
Eşin haklı haliyle işten sonra evinde rahat etmek istiyor ama tek çıkmasına pek fırsat verme kadın sizi beraber görsün hep, hem o arada bakarsa hayrola bakışı atar eşine aynı onun dedikodusunu yapıyor izlenimi verirsin
esım suan sehır dısında geldıgınde kadın bu hareketlerıne devam ederse artık tepkı verıcem .Sureklı edım yok goremeyınence kapıaa bakıyor
aman tatlım ya bes para etmez ahlaksız bır kadın ıcın sakın sakın esınle tartısma sonucta sız o evde oturuyorsunuz ustelık kendı evınız tabıkı cıkıcak aslında o kadınınn esıne bırısı soylese bırdaha onu balkona cama falan cıkartmaz ama olay cıkmaması ıcın sızın ev oldugunu soylemıcek yanı esınız surekllı camda gıbısınden ama kım soylıcek ıste ben senın yerınde olsam bulurdum bır yolunu yada sen hıc karısma esın le anlasın o bakarken esınle sen ıkınızde cama cıkın sızde kadına bakın sınırlı sınırlı sonra esın sınırlensın sana sankı onun bakmasına kızıyormus gıbı bıseyler anlatsın bu durumda o kadın esının rahatsız oldugunu anlayınca belkı vazgecer eger sadece sen kızarsan kıskannclık yaptıgını esının bır rahasızlıgı olmadıgı dusunur buda onun hosuna gıder hıc vazgecmez eger dedıgım gıbı esın bırseyler yaparsa vazgecebılır sen esını ıkna et guzel guzel konus cok aklıma takıyorum huzursuz oluyorum falan de esını ıkna tarafını sen daha ıyı bılırsın
ama tatlım sanada oyle dıyoruz olmuyor boyle dıyoruz olmuyor valla bende baska fıkır kalmadı umarım tez zamanda bu olayı cozersın allah sızı bu kotu ve bır okadarda basıt kadından korusun
Merhaba kk uyeleri ıyı geceler hoş sohbetler oncelıkle ,3 yıllık evlıyım allaha şükür guzel bır evlılıgım var ara sıkıntılar dısında, derdim komşum.Karşı aparmanımda bır bayan var,surekli evımızı gozluyor ,eşi ogretmen 2 cocugu var ,esı fazla ılgılenmıyor meslegı geregı sınırlı bırı ,fakat bayan 1 seneyı asan bır suredir evımızı gozluyor ,perdelerını acıyor gun boyu gozu burda,ılk basta meraklı bırı dedım fakat anladımki surekli esımi gozluyor ,esıme dedım dısarıya cıkma o varken biri laf yapıcak esımde dedı o burayı gozluyor dıye kendımı havadan mahrum mu bırakayım dıye haklıda ama sıkıldım artık sureklı gozlenmekten .Esimin geliş saatını bılıyor hemen dısarı atıyor kendını, esım ilk zamanlar sen oype hıssedıyorsun dıyordu ama artık oda farkında gecen kaynanama soyledım anne bu sekılde bir durum var dıye sana oyle gelıyordur dedı kapattı konuyu ,ne yapmalıyım ? lutfen fıkır verın ,bırgun bayanın esı farkedıcek ve kötu olucak :esımde diyor perdelerı acma ama benı gozetlmıyor zaten gozu sende ,ben bunu kaldıramıyorum artık , ben gıdıpte kaına bagırıp cagıramam yapım ürkek biraz,konusamamda ne dıyeyımki ustume atlar esı gıbı agresif ,lütfen fıkır verın
ben de bu durumu yaşadım, hatta eşimin iş çıkışlarında kapımızın önüne gelip, selam veriyor çocuğunu şikayet ediyor yemeğini yemedi beni üzdü bugün falan diye malumat veriyorduben de eşime net bir şekilde o kadına asla selam vermemesini, bunun kıskançlık olmadığını küçük bir sitede yaşıyoruz kadın boşanmış dedikodu çıkarsa benim gururum bunu kaldıramaz dedim eşim tamam dedi, ama ben kadına selam vermeye devam ettim ama kötü bakışlarla hafif kafa sallamalarla falan, bidaha gelmedi, balkonda da oturmadı..
sana bir fikir daha, isimsiz mektup yaz, hareketlerine devam edersen çektiğim videoları eşine gösteririm dekapıya koy gündüz vakti, pc den çıktı al, ben olsam yaparım, ya da tel nolarını öğren, git bir kontörlü telden ara, bunları söyle tırssın
dedıgım bayan o kadından maydonoz almış gelıyordu bende nasılsın dıye balkondan seslendım oda sevgılımden maydonoz aldım dedı bende sasırdım sevgılınmı dedım bayanda yanlış soyledım dıyerek benı tersledı .aklımada lezmı bunlar acaba dye saçma bır dusunce geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?