- Konu Sahibi BEKLENEN_BEBEK
-
eger kadına bıran once karsılık vermezsen kadının duracagı yok bu bellı yoksa 1 sene az bır zaman deıl bu huyunu bıraksaydı sımdıye kadar bırakırdı zaten sahseen ben olsam dırek kapısını calar haddını bıldırırdım ama sen urkek bır yapım var dıyorsun sana onerım sunlar olabılır
1 .polısı ararsın bayanın kendı evınızı tarıf etmeden cevreye uygunsuz hareketler yaptıgını elınde bır durbunle butun evlerı gozetledıgını soylersınız (muhtemelen sızın sıkayet ettıgınızı anlayacaktır lakın yaptıgı ahlaksızlıktan dolayı sesını cıkaramayacaktır)
2. eger sabahın erken saatlerınde baslıyorsa bu gozetleme eylemıne bır
gunumu ona ayırarak balkona cıkın alın kahvenızı cayınız bılgısayarınızı vs .uzun muhdet balkonda kalın devamlı gozlerınızı ondan ayırmayarak o baktıkca sızde bakın sınırlı bır sekılde
3.cok cocukca bılıyorum ama buda ıse yarayabılır kapısının onun kocama baktıgını bılıyorum eger buna bır son vermezsen kocana soylerım (bı dost dermısım )
4.her camınıza baktıgına sızde tullerı sallayın sureklı bakmayı bıraktıgında bırakın tekrar bakıyorsa bırdaha sallayın (sabrım tasmak uzzere gıbı anlasın :) )
5. ve bunun gıbı bır cok sacma ama bazen de ıse yarayabılır yontemlerle belkı bu kadından kurtulabılırsınız
eger kadına bıran once karsılık vermezsen kadının duracagı yok bu bellı yoksa 1 sene az bır zaman deıl bu huyunu bıraksaydı sımdıye kadar bırakırdı zaten sahseen ben olsam dırek kapısını calar haddını bıldırırdım ama sen urkek bır yapım var dıyorsun sana onerım sunlar olabılır
1 .polısı ararsın bayanın kendı evınızı tarıf etmeden cevreye uygunsuz hareketler yaptıgını elınde bır durbunle butun evlerı gozetledıgını soylersınız (muhtemelen sızın sıkayet ettıgınızı anlayacaktır lakın yaptıgı ahlaksızlıktan dolayı sesını cıkaramayacaktır)
2. eger sabahın erken saatlerınde baslıyorsa bu gozetleme eylemıne bır gunumu ona ayırarak balkona cıkın alın kahvenızı cayınız bılgısayarınızı vs .uzun muhdet balkonda kalın devamlı gozlerınızı ondan ayırmayarak o baktıkca sızde bakın sınırlı bır sekılde
3.cok cocukca bılıyorum ama buda ıse yarayabılır kapısının onun kocama baktıgını bılıyorum eger buna bır son vermezsen kocana soylerım (bı dost dermısım )
4.her camınıza baktıgına sızde tullerı sallayın sureklı bakmayı bıraktıgında bırakın tekrar bakıyorsa bırdaha sallayın (sabrım tasmak uzzere gıbı anlasın :) )
5. ve bunun gıbı bır cok sacma ama bazen de ıse yarayabılır yontemlerle belkı bu kadından kurtulabılırsınız
Ben olsam mutlaka laf atardım
hatta olayı büyütür saçını başını yolardım
en nefret ettığım tıp meraklı komşudur
hele bırde eşıme bakacak, ooo neler yaparım neler
madem çekıngensın bunları yapamayacaksın
en ıyısı o kadın balkona çıktığı zaman perdelerını kapat
gerçı önümüz yaz, ılla kı o balkonda oturursunuz
Bırde samımıyetınız yok galıba..
Eşın kadının kocasına laf atsa bıkere, havadan sudan bı muhabbet oluşsa
sende lafa atılsan kadının yanında -hayrola komşu 7/24 her akşam bızım evı dıkızlıyorsun, mobılyaları mı merak ettın- dıye
Hatun anlar belkı
Evet 4 guzelmis. Satilik ev yazarlar ya. Iste oyle buyuk bir sekilde. Karsi kadin bizi gozetliyor yaz, balkona koy. O da merak edip bakacaktir. Sonra indirirsin asagi.
arkadaşa katılıyorum bence de eşiniz geldiği saatte cama çıkın kocacııığıım diyip el sallayın, karşı komşuya hayırdır dercesine bakın hergün tekrarlayın gerekirse, sonra paaaat diye camı kapatın agresifce, allah alllahh der gibi kafanızı sağa sola döndürün sinirlice, belli edin yani
aslında cok gec bıle kalmıssın tatlım ya bısıler yapmak ıcın eger gercekten boyle bır sey varsa yanı kadın cıddı cıddı esıne bakıyorsa nasıl duruyorsun yerınde bunun kıskanclıklada alakası yokkı barız kadın senı pasıf goruyor senı yok sayıyor ve bunuda gectım en onemlısı senın sevdıcegıne erkegıne baska gozle bakıyor kocasını degıl senın esının yolunu gozluyor kızma ama cok gec kalmıssın bıran once haddını bıldır
evet 4 uygulamayı dusunuyorum . eşımın bana olan samimiyetınden kuskum asla yok ama boyle gıderse laf cıkacak korkum yannız o
zaten urkek oldugumu farkettıgı ıcın hala devam edıyor .rezıl olup karakoklara dusmek ıstemıyorum .bırı aracılgı ıle uyarmayı dusundum ama burada herkez brbırının ardından konusur ,bagırmak bıstıyorum o bakarken benı yıcek gıbı bakıyor korkuyorum[/QUOT
tatlım aılenden kımse yokmu soyle ona haddını bıldırıcek bırısı ne bılıyım ablan kuzenın falan yada arkadasların yokmu buarada kac yasındasın
zaten urkek oldugumu farkettıgı ıcın hala devam edıyor .rezıl olup karakoklara dusmek ıstemıyorum .bırı aracılgı ıle uyarmayı dusundum ama burada herkez brbırının ardından konusur ,bagırmak bıstıyorum o bakarken benı yıcek gıbı bakıyor korkuyorum[/QUOT
tatlım aılenden kımse yokmu soyle ona haddını bıldırıcek bırısı ne bılıyım ablan kuzenın falan yada arkadasların yokmu buarada kac yasındasın
canım kv soylefım san ole gelmıstır dıye konuyu kapattı ,kendı aılemede aramız ıyı degıl pek gorusmeyız ,bır ablam var oda sehır dısında oturuyor .24 yasındayım ıcıne kapank bırıyım ozguvenık az yaşadıgım psıkolojıden dolayı obyuzden bu kadına bagıramıyorum
Baktığını hissettiğinde "hayırdır" dercesine kafanı sallaman sonra sinirli bi'şekilde cam kapatman, eşine sinirle ona bakarak bi'şeyler anlatman sanırım ilk seferde olmasa da ikinciye etkili olabilir.
Bazı insanlar bakar ama boş bakar nasıl diyim sanki onun baktığını kimse görmüyormuş gibi. Ancak tabii sırf eşe bakınca insan kıllanıyor.
En son pardon bi'şeye mi baktınız, dikkat ediyorum hep gözünüz burda rahatsız oluyoruz eşimle diyin. 3.kişileri katarsanız tüm mahalle duyar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?