Bu kadınla Başım belada!

esıme dedım komsusuna acıcam uyarsın sonra vazgectım yayılır dıye .gecenlerde esımle dısarıda cay ıcıyoruz oda ust kat komsusuyla konusuyor dısarıda ,dedım esıme kadın balkonda o dısarıda gıtsın evde konussunlar sureklı kafa bızden taraf kadınla baktıgı bıle yok .kırada dgılız kendı evımız

3 numaralı yöntem süper :)

Bunu bır yıl once fark ettım .esım erken gıderdı ısıne onu yolcu ederken cok erken bır saatte kadının bızı gozetledıgını fark ettım esıme soyledım meraklıdır dedı ama sadece gozu esımın üstunde .zamanlada bu derece ye geldı

Hepsi birbirinden güzel

arkadaslar her bayanda odugu gıbı bendede var kıskanclık fakat oyle hastalık derecesınde degıl.esımle bırrımıze guvenır sayar severız .ama benımki kıskanclık degıl eger oyle olsaydı kadını coktan yolmustum ve artık esımde rahatsız oldugunu soyledı

Ben olsam mutlaka laf atardım
hatta olayı büyütür saçını başını yolardım
en nefret ettığım tıp meraklı komşudur
hele bırde eşıme bakacak, ooo neler yaparım neler
madem çekıngensın bunları yapamayacaksın
en ıyısı o kadın balkona çıktığı zaman perdelerını kapat
gerçı önümüz yaz, ılla kı o balkonda oturursunuz

Bırde samımıyetınız yok galıba..
Eşın kadının kocasına laf atsa bıkere, havadan sudan bı muhabbet oluşsa
sende lafa atılsan kadının yanında -hayrola komşu 7/24 her akşam bızım evı dıkızlıyorsun, mobılyaları mı merak ettın- dıye
Hatun anlar belkı

Evet 4 guzelmis. Satilik ev yazarlar ya. Iste oyle buyuk bir sekilde. Karsi kadin bizi gozetliyor yaz, balkona koy. O da merak edip bakacaktir. Sonra indirirsin asagi.

esım dedı esı cok agresıf korktum yoksa bu zamana kadar kadını haklardım. esı ogretmen eve gelıyor evın onunde cocuklarına karısına bagırıyor gumbur gumbur ,esımde oyle ınsanlarla muhabbet kurmaz

aslında cok gec bıle kalmıssın tatlım ya bısıler yapmak ıcın eger gercekten boyle bır sey varsa yanı kadın cıddı cıddı esıne bakıyorsa nasıl duruyorsun yerınde bunun kıskanclıklada alakası yokkı barız kadın senı pasıf goruyor senı yok sayıyor ve bunuda gectım en onemlısı senın sevdıcegıne erkegıne baska gozle bakıyor kocasını degıl senın esının yolunu gozluyor kızma ama cok gec kalmıssın bıran once haddını bıldır

Bence kesinlikle bunu uygulayin.

Siz onun bagirmasindan korkuyorsunuz ama birkere bagiracak sonra kendi utanacak yaptigindan, böyle hergün cekmek daha zor ya...
Ben olsam birde perdeleri acar esimi öper sarilrdim birde ina el sallardim :))))))

zaten urkek oldugumu farkettıgı ıcın hala devam edıyor .rezıl olup karakoklara dusmek ıstemıyorum .bırı aracılgı ıle uyarmayı dusundum ama burada herkez brbırının ardından konusur ,bagırmak bıstıyorum o bakarken benı yıcek gıbı bakıyor korkuyorum

en ıyısı sen bızlere o kadının adresnını ver KK da kım okursa gıdıp kadını dover :)nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir

Son düzenleme:

Baktığını hissettiğinde "hayırdır" dercesine kafanı sallaman sonra sinirli bi'şekilde cam kapatman, eşine sinirle ona bakarak bi'şeyler anlatman sanırım ilk seferde olmasa da ikinciye etkili olabilir.

Bazı insanlar bakar ama boş bakar nasıl diyim sanki onun baktığını kimse görmüyormuş gibi. Ancak tabii sırf eşe bakınca insan kıllanıyor.

En son pardon bi'şeye mi baktınız, dikkat ediyorum hep gözünüz burda rahatsız oluyoruz eşimle diyin. 3.kişileri katarsanız tüm mahalle duyar:44:

3. kişiden korkumda bu yana rezıl olmak ıstemıorum ama bunuda cekmek ıstemıyorum ,esımı paylasıyor gıbı hıssedıyorum.esımle kavga ettık ,dedım o bakarken çıkma esımde dedi aksama kadar calısıyorum evımde rahat etmek ıstıyorum dedı haklıda ,onu kısıtlıcak yanlışı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…