Bu Kadına Daha Fazla Dayanamıyorum

doğru diyorsunuz ama ben eski şubemde çok mutluydum çalışma arkadasım olsun herşeyden memnundum ve oraya gıtmek ıstıyorum bunu nasıl ıkna edıp şefimi yapıcam bilmiyorum
Tayin vs durumlari nasil olur hic anlamam. Ama eger amirinizle mudurunuzle gorusurseniz belki yardimci olunabilir size. Bir deneyin. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur

Keşke baştan mesafeni korusaydın . Şu an sadece işini yap onunla ilgilenme konuşma .
Baska şubeye nakil olma şansın yok mu ?

Dizler ağrıyor diye evine temizliğe gitmeniz insanlık değil saçmalık. Çalışan kadın sonuçta tutsun bir temizlik elemanı ne olmuş. Hani durumu olmaz kötü haldedir anlarım bende koşa koşa giderim öyle bir durum olsa. Ama bu kadının ihtiyacı yok. Ayrıca kadın anlatmış hayatını size az çok biliyorsunuz tarzını ve huyunu. Uzak dursaydınız evinde ne işiniz var.İş işten geçmiş maalesef ama ezikte durmayın sizi bastırmasına izin vermeyin bir daha yaparsa herkesin içinde yüksek sesle dökün pisliklerini

Hayır yanında konusmadım tabikide lavaboda konustum onun masası lavabonun dibi ve ben sinirden nasıl bagırarak konustuysam duymus muhtemelen dınlemıs dınlemeyen insan detaylı duyamaz. Hizmetlinin işinin yapmadıgını amir müdür biliyor ve uyarın yapın diye deniyor bize ama biz söyleyince bu kadın biz insanarı küçümsüyoruz diye saldırıyor evet herşey bu kadında toplanmıs çünkü olmayan şeyi olmuş gibi anlatan biri keşke burda çalışanlarla konusma imkanınız olsada duysanız onun hakkında söylenenleri...

Tayin vs durumlari nasil olur hic anlamam. Ama eger amirinizle mudurunuzle gorusurseniz belki yardimci olunabilir size. Bir deneyin. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur

şuan 4 kişide memnun değil ama bu kadının dediğini neden yapıyor ona anlam veremıyoruz ve hyır dıyor bıze sadece...

ben konustugum dönemlerde böyle oldugunu bılmıyordum gerçekten yada anlayamadım ama şuan ne oldugunu çok iyi anladım durumu şöyle boşandıktan sonra tek yaşadı bababmı sevmıyorum katlanamıyorum dıye kufurler edıyordu kıra verıyordu 900 arabası var onun masrafları falan kalmıyordu elınde. Benim annem defalarca yemek yolamıstır ama ben hıc bırını dıllendırmedım.

Ya ben şeyi merak ettim erkek arkadasiniz zamaninda burdan tanistiginiz evli kadinla mesajlasan kisimi ayni kisi mi bu ikisi? Sizin konular bir acayip

Ya ben şeyi merak ettim erkek arkadasiniz zamaninda burdan tanistiginiz evli kadinla mesajlasan kisimi ayni kisi mi bu ikisi? Sizin konular bir acayip

yok ben beraberlik yaşadığım kişiden yana bir konu açmadım he burdan tanıstıgım bir bayanla normalde gorusmeye basladık sonra benım suankı sevgılıme ailemin istemediği kişiye yanaşmaya başladı sosyal medyadan ama ona ağzının payını verdik güzelce

Anlasılacak gibi degıl

Cok uzun anlatmissiniz kusura bakmayin okuyamadım.. Ama anladigim tek sey var iş ilişkileri icin fazlasiyla yüz göz olmussunuz... Hic profesyonel davranmamissiniz.. Okumaya tahammul edemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…