Bu Kadına Daha Fazla Dayanamıyorum

doğru diyorsunuz ama ben eski şubemde çok mutluydum çalışma arkadasım olsun herşeyden memnundum ve oraya gıtmek ıstıyorum bunu nasıl ıkna edıp şefimi yapıcam bilmiyorum:işsiz:
Tayin vs durumlari nasil olur hic anlamam. Ama eger amirinizle mudurunuzle gorusurseniz belki yardimci olunabilir size. Bir deneyin. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur

Aynı iş yerinde çalışıyoruz aynı mahallede oturuyoruz yardım etmemi istedi insanlık için gittim ama bir kere gitmedim kötü oldum özel hayatımı her yerde dillendirmiş keşke o anda iş yerinde bağırarak konuşmasaydım da duymasaydı o olayı. İnsanlık yapmak suçmuş demekki ben bunu anladım.
Keşke baştan mesafeni korusaydın . Şu an sadece işini yap onunla ilgilenme konuşma .
Baska şubeye nakil olma şansın yok mu ?

Dizler ağrıyor diye evine temizliğe gitmeniz insanlık değil saçmalık. Çalışan kadın sonuçta tutsun bir temizlik elemanı ne olmuş. Hani durumu olmaz kötü haldedir anlarım bende koşa koşa giderim öyle bir durum olsa. Ama bu kadının ihtiyacı yok. Ayrıca kadın anlatmış hayatını size az çok biliyorsunuz tarzını ve huyunu. Uzak dursaydınız evinde ne işiniz var.İş işten geçmiş maalesef ama ezikte durmayın sizi bastırmasına izin vermeyin bir daha yaparsa herkesin içinde yüksek sesle dökün pisliklerini

Çok abartı geldi yazdıklarınız temizliğe gitmek ne alaka yahu neden gideyim dizleri ağrıyorsa yakınları da yok mu gelsin yapsın yani. Siz insanların içinde sevgilinizle özel şeylerini nasıl konuşuyorsunuz hadi konuştunuz dibinde mi konuştunuz da biliyor herşeyi anlatırım ederim diyeceği kadar ne var. Hizmetli işin yapmıyorsa bunu müdür amir görmüyor mu? hırsızlıkla nasıl suçlayabiliyor mesela sizi? tüm kötülükler bu kadında mı toplanmış işiniz yapın geçin muhatap almayın olsu bitsin amirinizde bıkmış sürtüşmelerden ki dağıtmış sizi yani hepinizde suç var o zaman başka şubeye geçin

Hayır yanında konusmadım tabikide lavaboda konustum onun masası lavabonun dibi ve ben sinirden nasıl bagırarak konustuysam duymus muhtemelen dınlemıs dınlemeyen insan detaylı duyamaz. Hizmetlinin işinin yapmadıgını amir müdür biliyor ve uyarın yapın diye deniyor bize ama biz söyleyince bu kadın biz insanarı küçümsüyoruz diye saldırıyor evet herşey bu kadında toplanmıs çünkü olmayan şeyi olmuş gibi anlatan biri keşke burda çalışanlarla konusma imkanınız olsada duysanız onun hakkında söylenenleri...

Tayin vs durumlari nasil olur hic anlamam. Ama eger amirinizle mudurunuzle gorusurseniz belki yardimci olunabilir size. Bir deneyin. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur

şuan 4 kişide memnun değil ama bu kadının dediğini neden yapıyor ona anlam veremıyoruz ve hyır dıyor bıze sadece...

Dizler ağrıyor diye evine temizliğe gitmeniz insanlık değil saçmalık. Çalışan kadın sonuçta tutsun bir temizlik elemanı ne olmuş. Hani durumu olmaz kötü haldedir anlarım bende koşa koşa giderim öyle bir durum olsa. Ama bu kadının ihtiyacı yok. Ayrıca kadın anlatmış hayatını size az çok biliyorsunuz tarzını ve huyunu. Uzak dursaydınız evinde ne işiniz var.İş işten geçmiş maalesef ama ezikte durmayın sizi bastırmasına izin vermeyin bir daha yaparsa herkesin içinde yüksek sesle dökün pisliklerini

ben konustugum dönemlerde böyle oldugunu bılmıyordum gerçekten yada anlayamadım ama şuan ne oldugunu çok iyi anladım durumu şöyle boşandıktan sonra tek yaşadı bababmı sevmıyorum katlanamıyorum dıye kufurler edıyordu kıra verıyordu 900 arabası var onun masrafları falan kalmıyordu elınde. Benim annem defalarca yemek yolamıstır ama ben hıc bırını dıllendırmedım.

Ya ben şeyi merak ettim erkek arkadasiniz zamaninda burdan tanistiginiz evli kadinla mesajlasan kisimi ayni kisi mi bu ikisi? Sizin konular bir acayip

Ya ben şeyi merak ettim erkek arkadasiniz zamaninda burdan tanistiginiz evli kadinla mesajlasan kisimi ayni kisi mi bu ikisi? Sizin konular bir acayip

yok ben beraberlik yaşadığım kişiden yana bir konu açmadım he burdan tanıstıgım bir bayanla normalde gorusmeye basladık sonra benım suankı sevgılıme ailemin istemediği kişiye yanaşmaya başladı sosyal medyadan ama ona ağzının payını verdik güzelce

Merhaba herkese o kadar doldum ki artık çalışmaktan bıktım uzun olabilir kusura bakmayın şimididen sabırla okuyan okumayan herekse teşekkürler...

Resmi bir kurumda çalışıyorum ve daha önce bir şubesinde çalışırken yanımda çalışan kadınla kavga ettim allah düşmanıma vermesin öyle insan. Aynı mahallede oturuyoruz üstelik ben onu görmemek için o sokağı kullanmam bile neyse konuya geçeyim artık kendisi 40 yasında ben 26 rahatsızdı ben evine gidip temizlik yapardım hastayım dizlerim ağrıyor diyordu bende insanlık için yaptım.Birgün arkadasımı benı cagırdı bebegını yıkamak ıcın yardıma çağırdı bende oraya gittim yanlız diye neyse ogun bu kadına temizliğe gitmedim ve bir anda bana tavır aldı diğer çalışma arkadasımla aramı bozdu iyice sonra onun arkasından iş çevirdiği gibi benim arkamdan çevirdi.

Birgün başka şubeye çalışmaya gitti orda gelen temizlikçiye yapma abi kalsın yorulma sen demiş adamda buna demiş ki magnolia26 bana şurası olmamış bir daha silermisin çamaşır suyu koyarmısın silerken çöp poşetlerini değiştirirmiisn diyordu ve olması gereken o aslında daha sonra bu geldi burdada temizlikçiler vardı o sırada asla kimseyi küçümsemek amaçlı demedim onu ben zamanında burda bagırdı sen kocaman adama nasıl böyle dersin nasıl şunu yap dersin dedi bende dedim ki herkes işini yapmak zorunda ben nasıl yapıyorsam oda yapacak kaldı ki herkes ondan şikayetçi o sırada temizlikçilerden bir abladediki x hanım o gerçek temizlik yapmaz onu hep uyarcaksın yap diyeceksin yoksa yapmaz gider dedi. Tabi bu hala bana bagırıyor sonra dediki işte senin referansın Y senin için şefe demiş ki ben magnolia26 ile uğraşmak istemiyorum işten atarsan at ne hali varsa görsün demiş ki referansımın kesinlikle öyle birşey demeyecğinden eminim bebekliğimi bilir benim o kadar yakınız ve şefim yüzleştirmek için geldi buraya yemin etti ben demedim diye ben burdan gidince diğer arkadas X bunları soyledı magnolia26 yı yalancı cıkarrtı demiş eski konularımdan bilen bilir daha önce biriyle bir beraberliğim olmuştu ve oda konusurken sevgılımle duymustu o ara sevgılımle kavga edıyorduk çünkü daha sonra burda o kavga olunca dedıkı ben senın pisliklerini ortaya serersem kimsenin yüzüne bakamazsın dedi.

Şefimiz bizi dağıttı sonra o 1 ay sonra geri geldi ben gittiğim yerde kaldım burdaki kızlarada sürekli magnolia26 nın pisliklerini ortaya döksem burda barınamaz ben onu kullandım evimi temizlettim bir kere gelmedi nefret ettim ondan demiş.Kızlardan biri demiş ki hep gelmiş bir kere gelmemiş kötü olmuş ve bizde seninle mutlu olamayız iş haricinde konusmayalım demiş ve iki arkadas burda samimi olmuş.Şefimizi sürekli arayıp beni dışlıyorlar ve bir sürü yalanlar söylemiş kızları burdan yollatmış.

Ben burdayken bana hırsızlık mı ne iftiralar atmadı hepsine sustum. Ve benim birlikte olma olayımı şefimize söylemiş ve gittiğim veznedeki arkadasıma magnolia26 neden bu çocuktan ayrılamıyor yoksa kullanıyor mu onu diye sormus o anlamda arkadasımda hayır ne alaka demıs. Anlıyacagınız benım o olayımı herkese söylemiş ve diğer kızları şikayet edince 4 kişinin yeri değişti ve ben onun yanına geldim. Bildiğiniz cehennemin içindeyim sesini duymaya tahammülüm yok sabrım tükendi güya elinde zikirmatik hep zikir çeker namaz kılar ama insanları küçümsüyor yalan söylüyor müşteriler hayvan leşinden beter kokuyorsun kıymalı veya kokusu olan yemeklere b*k gıbı kokuyor dıyor allahın nımetıne yarattıgı kula kimse bu sekılde konusamaz.

Eskiden burda çalışırken diğer kızı yollatmak için şefe yalvarmıştı şef buna sarılmaya kalkmıs gecelerı arıyormus falan demekki senın dediğini yaptıgına göre arada baska bıseyler var pıs gunahları onların olsun ama burda durmaya tahammulum kımse yerınde mutlu değil bu kalitesiz haricinde bekar kızlara evlenın benden daha beter olun ben 2 koca bosadım sız daha fazla olun ben onun evıne gıdıp kocasıyla arasınımı bozmamısım neler yapmısım ben haberım olmadan ya ne olur bana bısey soyleyın ben ne yapayım sabredemıyorum burdan almıyorda adam bana bır yol gosterın gercekten sabrım kalmadı ıstıfa etmeyı bıle dusunuyorum ama aılem durduruyor beni uzun oldu bıraz hakkınızı helal edın...

Hep,nize hayırlı gunler şimdiden hayırlı ramazanlar...
Anlasılacak gibi degıl

Cok uzun anlatmissiniz kusura bakmayin okuyamadım.. Ama anladigim tek sey var iş ilişkileri icin fazlasiyla yüz göz olmussunuz... Hic profesyonel davranmamissiniz.. Okumaya tahammul edemedim..

X