Bu Kadına Daha Fazla Dayanamıyorum

takkedustukelgorundu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2017
356
189
32
Merhaba herkese o kadar doldum ki artık çalışmaktan bıktım uzun olabilir kusura bakmayın şimididen sabırla okuyan okumayan herekse teşekkürler...

Resmi bir kurumda çalışıyorum ve daha önce bir şubesinde çalışırken yanımda çalışan kadınla kavga ettim allah düşmanıma vermesin öyle insan. Aynı mahallede oturuyoruz üstelik ben onu görmemek için o sokağı kullanmam bile neyse konuya geçeyim artık kendisi 40 yasında ben 26 rahatsızdı ben evine gidip temizlik yapardım hastayım dizlerim ağrıyor diyordu bende insanlık için yaptım.Birgün arkadasımı benı cagırdı bebegını yıkamak ıcın yardıma çağırdı bende oraya gittim yanlız diye neyse ogun bu kadına temizliğe gitmedim ve bir anda bana tavır aldı diğer çalışma arkadasımla aramı bozdu iyice sonra onun arkasından iş çevirdiği gibi benim arkamdan çevirdi.

Birgün başka şubeye çalışmaya gitti orda gelen temizlikçiye yapma abi kalsın yorulma sen demiş adamda buna demiş ki magnolia26 bana şurası olmamış bir daha silermisin çamaşır suyu koyarmısın silerken çöp poşetlerini değiştirirmiisn diyordu ve olması gereken o aslında daha sonra bu geldi burdada temizlikçiler vardı o sırada asla kimseyi küçümsemek amaçlı demedim onu ben zamanında burda bagırdı sen kocaman adama nasıl böyle dersin nasıl şunu yap dersin dedi bende dedim ki herkes işini yapmak zorunda ben nasıl yapıyorsam oda yapacak kaldı ki herkes ondan şikayetçi o sırada temizlikçilerden bir abladediki x hanım o gerçek temizlik yapmaz onu hep uyarcaksın yap diyeceksin yoksa yapmaz gider dedi. Tabi bu hala bana bagırıyor sonra dediki işte senin referansın Y senin için şefe demiş ki ben magnolia26 ile uğraşmak istemiyorum işten atarsan at ne hali varsa görsün demiş ki referansımın kesinlikle öyle birşey demeyecğinden eminim bebekliğimi bilir benim o kadar yakınız ve şefim yüzleştirmek için geldi buraya yemin etti ben demedim diye ben burdan gidince diğer arkadas X bunları soyledı magnolia26 yı yalancı cıkarrtı demiş eski konularımdan bilen bilir daha önce biriyle bir beraberliğim olmuştu ve oda konusurken sevgılımle duymustu o ara sevgılımle kavga edıyorduk çünkü daha sonra burda o kavga olunca dedıkı ben senın pisliklerini ortaya serersem kimsenin yüzüne bakamazsın dedi.

Şefimiz bizi dağıttı sonra o 1 ay sonra geri geldi ben gittiğim yerde kaldım burdaki kızlarada sürekli magnolia26 nın pisliklerini ortaya döksem burda barınamaz ben onu kullandım evimi temizlettim bir kere gelmedi nefret ettim ondan demiş.Kızlardan biri demiş ki hep gelmiş bir kere gelmemiş kötü olmuş ve bizde seninle mutlu olamayız iş haricinde konusmayalım demiş ve iki arkadas burda samimi olmuş.Şefimizi sürekli arayıp beni dışlıyorlar ve bir sürü yalanlar söylemiş kızları burdan yollatmış.

Ben burdayken bana hırsızlık mı ne iftiralar atmadı hepsine sustum. Ve benim birlikte olma olayımı şefimize söylemiş ve gittiğim veznedeki arkadasıma magnolia26 neden bu çocuktan ayrılamıyor yoksa kullanıyor mu onu diye sormus o anlamda arkadasımda hayır ne alaka demıs. Anlıyacagınız benım o olayımı herkese söylemiş ve diğer kızları şikayet edince 4 kişinin yeri değişti ve ben onun yanına geldim. Bildiğiniz cehennemin içindeyim sesini duymaya tahammülüm yok sabrım tükendi güya elinde zikirmatik hep zikir çeker namaz kılar ama insanları küçümsüyor yalan söylüyor müşteriler hayvan leşinden beter kokuyorsun kıymalı veya kokusu olan yemeklere b*k gıbı kokuyor dıyor allahın nımetıne yarattıgı kula kimse bu sekılde konusamaz.

Eskiden burda çalışırken diğer kızı yollatmak için şefe yalvarmıştı şef buna sarılmaya kalkmıs gecelerı arıyormus falan demekki senın dediğini yaptıgına göre arada baska bıseyler var pıs gunahları onların olsun ama burda durmaya tahammulum kımse yerınde mutlu değil bu kalitesiz haricinde bekar kızlara evlenın benden daha beter olun ben 2 koca bosadım sız daha fazla olun ben onun evıne gıdıp kocasıyla arasınımı bozmamısım neler yapmısım ben haberım olmadan ya ne olur bana bısey soyleyın ben ne yapayım sabredemıyorum burdan almıyorda adam bana bır yol gosterın gercekten sabrım kalmadı ıstıfa etmeyı bıle dusunuyorum ama aılem durduruyor beni uzun oldu bıraz hakkınızı helal edın...

Hep,nize hayırlı gunler şimdiden hayırlı ramazanlar...

Atlaya atlaya okudum sanirim ondan anlamadim. Temizlik elemani misiniz? Eger degilseniz neden sadece isyerinden tanidiginiz birinin evine temizlige gidiyorsunuz? Boyle yuzgoz olunur iste. İliskilerinizdeki seviyeyi ayarlamaniz lazim

Aynı iş yerinde çalışıyoruz aynı mahallede oturuyoruz yardım etmemi istedi insanlık için gittim ama bir kere gitmedim kötü oldum özel hayatımı her yerde dillendirmiş keşke o anda iş yerinde bağırarak konuşmasaydım da duymasaydı o olayı. İnsanlık yapmak suçmuş demekki ben bunu anladım.

Aynı iş yerinde çalışıyoruz aynı mahallede oturuyoruz yardım etmemi istedi insanlık için gittim ama bir kere gitmedim kötü oldum özel hayatımı her yerde dillendirmiş keşke o anda iş yerinde bağırarak konuşmasaydım da duymasaydı o olayı. İnsanlık yapmak suçmuş demekki ben bunu anladım.
Bu insanlik degil ki, iliskinin gidisatini ayarlayamamak bu. Calisan eli ayagi tutan bir kadina hayir yapmaya ne gerek var,maasi var kadinin. Verir parasini tutar temizlik elemanini. Hayir islerinizi ihtiyaci olana yaparsaniz ise yarar. Hatalisiniz

İş arkadaşınızın evinizi mi temizlediniz, ben mi yanlış anladım? İş arkadaşının evi temizlenir mi ilk defa duydum ve şok oldum. Hatalar zincirinin ilk adımı bu davranış olmuş. Neden yaptınız böyle bir şey, canınıza yazık.

rahatsızdı dizlerim agrıyor diyordu hep sadece yardım amaçlı gittim insanlık yapğtım dediğim gibi sonucu böyle özel hayatımda duydugu şeyi herkese anlatmasımı olmalıydı evımıze gelıp yemek yerdı ederdi bende ona bunlarımı söyliyim yani ki kendisi çocuklu biriyle evlendı ve çocugun önünden tabagı alıpğ burda yemek yıyemezsın o.... diye bagırmıs ve kocası bundan sonra bosadı bunu ben hıc anlatmadım ama onun hakkında olanları

Bu insanlik degil ki, iliskinin gidisatini ayarlayamamak bu. Calisan eli ayagi tutan bir kadina hayir yapmaya ne gerek var,maasi var kadinin. Verir parasini tutar temizlik elemanini. Hayir islerinizi ihtiyaci olana yaparsaniz ise yarar. Hatalisiniz

evet hatalıyım ve böyle bir iyilik yaptığım çok ama çok pişmanım ben kıyamıyorum kimseye ama millet bana çok guzel kıyıyor ve bundan sonra hayatta öyle birşey yapmam ki çok allah korkusu var bende dıyor ya allah korkusu olan bunları yapmaz.

evet hatalıyım ve böyle bir iyilik yaptığım çok ama çok pişmanım ben kıyamıyorum kimseye ama millet bana çok guzel kıyıyor ve bundan sonra hayatta öyle birşey yapmam ki çok allah korkusu var bende dıyor ya allah korkusu olan bunları yapmaz.
Allah korkusu vs diye bahseden insanlardan zarar gelir hep. Gercekten oyle olan insan dillendirmez bunu ona gore davranir cunku. Her kiyamadigimizin evine gidip temizlik yapsak mahvolurduk zaten. Allah korkusuyla degil akil mantik ve beyinle davranmaniz lazim

Allah korkusu vs diye bahseden insanlardan zarar gelir hep. Gercekten oyle olan insan dillendirmez bunu ona gore davranir cunku. Her kiyamadigimizin evine gidip temizlik yapsak mahvolurduk zaten. Allah korkusuyla degil akil mantik ve beyinle davranmaniz lazim

İşte o kadar inandım ki o acıtasyonlarına keşke inanmasaydım boşanma zamanında herşeyinde ben yanındaydım destek oldum şimdi aynı ortamda yapamıyorum sesını duymaya tahammülüm yok ve şefim almıyor kimseyi yerine ne yapacagımı bilmiyorum...

Taşeron sunuz sanırım gerçek memur bunu yapamaz yapmaz kanunlar var
Temizliğe gitmek nedir
Bimere ismiyle şikayet edin

Taşeronuz ve kendisi ilk boşandıgında 6 ay erenköyde tedavi görmüş yatılı ve peşine buraya işe girmiş resmi bir kurum nasıl böyle şizofren birini işe almış anlamıyorum ve hiç kimse onla çalışmak istemiyor çünkü olmayan şeyi olmuş gibi yalan anlatıyormus kaç kişi yakalamış...

İşte o kadar inandım ki o acıtasyonlarına keşke inanmasaydım boşanma zamanında herşeyinde ben yanındaydım destek oldum şimdi aynı ortamda yapamıyorum sesını duymaya tahammülüm yok ve şefim almıyor kimseyi yerine ne yapacagımı bilmiyorum...
Ozel bir sey yapmaniza gerek yok. İsyerinde is yapilir. Geri kalan hic bir seyle de ilgilenilmez. Herkes kendi kendine konussun dursun

Taşeronuz ve kendisi ilk boşandıgında 6 ay erenköyde tedavi görmüş yatılı ve peşine buraya işe girmiş resmi bir kurum nasıl böyle şizofren birini işe almış anlamıyorum ve hiç kimse onla çalışmak istemiyor çünkü olmayan şeyi olmuş gibi yalan anlatıyormus kaç kişi yakalamış...
En üst yetkiliye şikayet et dilekçe yaz hatta ondan şikayetçi olan herkesin imzası olsun az yesinde kadın tursu Kendine çalışan insan yaşlıda değil

Ozel bir sey yapmaniza gerek yok. İsyerinde is yapilir. Geri kalan hic bir seyle de ilgilenilmez. Herkes kendi kendine konussun dursun

doğru diyorsunuz ama ben eski şubemde çok mutluydum çalışma arkadasım olsun herşeyden memnundum ve oraya gıtmek ıstıyorum bunu nasıl ıkna edıp şefimi yapıcam bilmiyorum:işsiz:

En üst yetkiliye şikayet et dilekçe yaz hatta ondan şikayetçi olan herkesin imzası olsun az yesinde kadın tursu Kendine çalışan insan yaşlıda değil

bu hiç aklıma gelmemişti aslında çok mantıklı ama ben onun tedavi gördüğünü kanıtlamak istiyorum şefimize evrakla

Çok abartı geldi yazdıklarınız temizliğe gitmek ne alaka yahu neden gideyim dizleri ağrıyorsa yakınları da yok mu gelsin yapsın yani. Siz insanların içinde sevgilinizle özel şeylerini nasıl konuşuyorsunuz hadi konuştunuz dibinde mi konuştunuz da biliyor herşeyi anlatırım ederim diyeceği kadar ne var. Hizmetli işin yapmıyorsa bunu müdür amir görmüyor mu? hırsızlıkla nasıl suçlayabiliyor mesela sizi? tüm kötülükler bu kadında mı toplanmış işiniz yapın geçin muhatap almayın olsu bitsin amirinizde bıkmış sürtüşmelerden ki dağıtmış sizi yani hepinizde suç var o zaman başka şubeye geçin

X