- Konu Sahibi banabenigeriver
Yani eşin görüşmüyormuş sen niye bu kadar heves ettin bu akrabalara anlamadım. Kendi akraban bile değil. Boşver yaa. Sana ne eşinin halasının gelininden. Dertsiz başına dert alma. Az insan çok huzur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akraba var akraba var her akrabayı böyle düşünsekk dertsiz mi kaldın derlerAkrabalarla olan ilişki boşverilmemeli bence sizde nasıl olur bilmiyorum ama bizde düğünde ölümde doğumda akrabayla olur yoksa ne anlamı var?
Eşimin akrabası doğal olarak benimde akrabam oluyor neden boşvereyim hayat sadece anne baba kardeşten ibaret mi?Yani eşin görüşmüyormuş sen niye bu kadar heves ettin bu akrabalara anlamadım. Kendi akraban bile değil. Boşver yaa. Sana ne eşinin halasının gelininden. Dertsiz başına dert alma. Az insan çok huzur.
Benim bana kötülük yapmış insanlarla sorunum yok kaynanam bayram günü aaay bu bayram birşey yapmadım deyip şeker kolonya tutmuşken o insan evindeki bir tas çorbayı paylaştı iyi ettim beddua ettim o kişiye bu sizi ilgilendirmez sizi ayırmak isteyip kafa tutanı baş üstünde tutuyorsunuz anlaşılan iyi günler konularıma yorum yapmazsanız sevinirim zaten gözardı ediyorum sizi hiç uğraşamam güle güle.Yakında onun hakkında da beddualı konular açarsın :) illa akrabalara dadanıyorsun? Hem sevmiyorsun hem de ilişkini koparmıyorsun, ilginç :)
Size göre gereksiz olabilir ben nasıl biri olarak gördüğümüde anlattım ki neden görüşmek şüphede kaldın denmesin ayrıca kaynanamın görüşmemesi beni onlarla görüşmeye daha çok itti çünkü onlar memlekette çok samimi ilişki kurmuşlar yakın uzak bütün akrabalar bizde öyleyiz bayram günü ben akrabamı arayıp ziyarete giderken onlar gelirken eşimin kenarda öyle kalması çok garip.O kadar gereksiz ayrıntı var ki.
Kaynamın görüşmediği kişilerle görüşsem sorun olur mu?
Yazacağınız tek cümle buydu.
Sanmıyorum dert olacağınıBaşına dert mi arıyosun
Siz gözardı edince ben de sizi göremiyor muyum? Çok iyi olurdu böyle bir şey gerçekten :)Benim bana kötülük yapmış insanlarla sorunum yok kaynanam bayram günü aaay bu bayram birşey yapmadım deyip şeker kolonya tutmuşken o insan evindeki bir tas çorbayı paylaştı iyi ettim beddua ettim o kişiye bu sizi ilgilendirmez sizi ayırmak isteyip kafa tutanı baş üstünde tutuyorsunuz anlaşılan iyi günler konularıma yorum yapmazsanız sevinirim zaten gözardı ediyorum sizi hiç uğraşamam güle güle.
O zaman sana bol dedikodulu, lafli sözlü akraba ilişkilerinde iyi şanslar. Bile bile lades seninki.Eşimin akrabası doğal olarak benimde akrabam oluyor neden boşvereyim hayat sadece anne baba kardeşten ibaret mi?
Ben onunla dedikodu yapmadım iyi dedim geçtim bütün ilişkiler dedikodu üzerine yürümüyor.O zaman sana bol dedikodulu, lafli sözlü akraba ilişkilerinde iyi şanslar. Bile bile lades seninki.