- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Aynen iyiyiz çok şükür sıkıntı yok herkes evinde barkında dedim.Mesafe candir!
Elbette görüsün Ama Herhangi bir bilgi vermeyin. O sordugu zaman iyiyiz biz cok sükür bi sıkıntımız yok deyin dahada ısrar ederse bana onlarla ilgili özel şeyler sorma deyin en başta.
Sen en başta bişey anlatmazsan oda buna alışır ve sormaz, ama azıcık bişey anlatsan arkasını arar, sürekli laf arar. O yüzden en başta sen müsade etmeyeceksin. Samimi fakat seviyeli olacaksın.Aynen iyiyiz çok şükür sıkıntı yok herkes evinde barkında dedim.
Aynen böyle düşünüyorum teşekkürler:)Sen en başta bişey anlatmazsan oda buna alışır ve sormaz, ama azıcık bişey anlatsan arkasını arar, sürekli laf arar. O yüzden en başta sen müsade etmeyeceksin. Samimi fakat seviyeli olacaksın.
Saf olduğundan bence sordu konuşurken sormadı ki ard arda sordu nasıllar iyiler mi falanda demedi yani direk bunlar.Yeni evlilere genelde sorulur eşinin ailesiyle aran nasıl diye bunda kötü niyet bence yok .
Bana da hep sorarlar nasılsınız, araniz nasıl kv ve eltilerle .... hic bir zaman da kötü niyet aramadım .
Ama mesafe her zaman en iyisidir herkes için. Kötü niyetli olmayan insanlar için bile .
Birde konu başlığı ne alaka ?
Sizin kv ile problemleriniz vardı demi ?Saf olduğundan bence sordu konuşurken sormadı ki ard arda sordu nasıllar iyiler mi falanda demedi yani direk bunlar.
Eşimin ailesiyle problemim var aslında çözmeyip görüşmeyi kestim.Sanmıyorum birşey bildiğini biz birşey yapmadık onlarda ne yaptıklarını anlayıp üste çıkacak değiller sanmam.Sizin kv ile problemleriniz vardı demi ?
Belkide bunlar kulagina gitti olayları birde sizden dinlemek istedi .
Iyi deyip gecmeniz münasip olmuş.
O kadar karışık değil yaaaKim kime kızmış, kim küsmüş kim çorba yapmış anlamadım. Bi nefes alsaydınız keşke yazarken :)
Çok fazla samimi olmayın bence gerek yok .Eşimin ailesiyle problemim var aslında çözmeyip görüşmeyi kestim.Sanmıyorum birşey bildiğini biz birşey yapmadık onlarda ne yaptıklarını anlayıp üste çıkacak değiller sanmam.
Benim birşey dememe gerek yok ki kimin ne olduğu gün gibi ortada zaten.
Onlar görüşmüyorlar ki telefonda bile iletişim kurduklarını düşünmüyorum korkum yok bana yapılmış insanlığa karşılık veriyorum sadece.Çok fazla samimi olmayın bence gerek yok .
Eger meraklı biriyse eşinin ailesiyle aranı iyice katip karıştırabilir.
Akrabalarla olan ilişki boşverilmemeli bence sizde nasıl olur bilmiyorum ama bizde düğünde ölümde doğumda akrabayla olur yoksa ne anlamı var?Aman kafanızı ne agrıtıyorsunuz merhaba merhabayla kalın başka düşüncelernz mi kalmadı buna yoruyorsunuz kendinizi boşvern bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?