- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Dün instagram üzerinden eşimin halasının gelini ekledim.Onu eşimin memleketine gittiğimizde görmüştüm iki seneye yakın oluyor.Gerçekten çok iyi karşılamışlardı bizi eşim 25 seneden sonra ilkkez gitti bu arada memleketine oda benim ısrarımla akrabalarıyla ilişkisi yok gibi birşey görüşmüyor aramaz gidip görmez üç beş senede bir onlar yoldan geçerken annesigile uğradığında görürmüş.Bizim akraba ilişkilerimiz böyle değil görüşmediğimiz akrabamız yok ki kalabalığız bu sebepten çok garip gelir bu durum bana.Neyse o zaman gittiğimizde o gelin anlatmıştı birkaç birşey yengem almış götürmüş dayıyı buradan,evine gittik yüzü düştü bizi ağırlamadı,çocuklarını dedeyle nineye göstermemişler ölüm döşeğinde bile göstermemişler bilmemişler falan gerçekten öyle eşim alt üst soy bilgisinden öğrendi dedesiyle ninesinin adını.Bugün eklediğimde ise başta beni hatırlamadı sonra sorguladı.Yengeyle iyi misiniz görümcemle gidip geliyor musun falan bir garip geldi tabiki bozuntuya vermedim iyiyiz dedim sonuçta biliyor ne olduklarını anlatmaya gerek görmedim hem neden kötü gözükeyim.Evime çağırdım buyrun gelin misafirim olun diye oda bizi çağırdı gerçekten görüşmek istiyorum bir tas çorbasını paylaşmış insan elimden gelenin en iyisini yaparım ama bu sorgulamalar hep devam edecek mi ben iyiyiz dedikçe kaynanamları beni kötülesede onlar yalancı durumuna düşecek benim için sorun yok yani merak ediyorum kötü niyetli olsa böyle açık açık sormaz diye düşünüyorum ne dersiniz samimiyet kurmaya değer mi?