• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadın saf mı anlamadım...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Dün instagram üzerinden eşimin halasının gelini ekledim.Onu eşimin memleketine gittiğimizde görmüştüm iki seneye yakın oluyor.Gerçekten çok iyi karşılamışlardı bizi eşim 25 seneden sonra ilkkez gitti bu arada memleketine oda benim ısrarımla akrabalarıyla ilişkisi yok gibi birşey görüşmüyor aramaz gidip görmez üç beş senede bir onlar yoldan geçerken annesigile uğradığında görürmüş.Bizim akraba ilişkilerimiz böyle değil görüşmediğimiz akrabamız yok ki kalabalığız bu sebepten çok garip gelir bu durum bana.Neyse o zaman gittiğimizde o gelin anlatmıştı birkaç birşey yengem almış götürmüş dayıyı buradan,evine gittik yüzü düştü bizi ağırlamadı,çocuklarını dedeyle nineye göstermemişler ölüm döşeğinde bile göstermemişler bilmemişler falan gerçekten öyle eşim alt üst soy bilgisinden öğrendi dedesiyle ninesinin adını.Bugün eklediğimde ise başta beni hatırlamadı sonra sorguladı.Yengeyle iyi misiniz görümcemle gidip geliyor musun falan bir garip geldi tabiki bozuntuya vermedim iyiyiz dedim sonuçta biliyor ne olduklarını anlatmaya gerek görmedim hem neden kötü gözükeyim.Evime çağırdım buyrun gelin misafirim olun diye oda bizi çağırdı gerçekten görüşmek istiyorum bir tas çorbasını paylaşmış insan elimden gelenin en iyisini yaparım ama bu sorgulamalar hep devam edecek mi ben iyiyiz dedikçe kaynanamları beni kötülesede onlar yalancı durumuna düşecek benim için sorun yok yani merak ediyorum kötü niyetli olsa böyle açık açık sormaz diye düşünüyorum ne dersiniz samimiyet kurmaya değer mi?

Mesafe candir!
Elbette görüsün Ama Herhangi bir bilgi vermeyin. O sordugu zaman iyiyiz biz cok sükür bi sıkıntımız yok deyin dahada ısrar ederse bana onlarla ilgili özel şeyler sorma deyin en başta.
Aynen iyiyiz çok şükür sıkıntı yok herkes evinde barkında dedim.

Sen en başta bişey anlatmazsan oda buna alışır ve sormaz, ama azıcık bişey anlatsan arkasını arar, sürekli laf arar. O yüzden en başta sen müsade etmeyeceksin. Samimi fakat seviyeli olacaksın.
Aynen böyle düşünüyorum teşekkürler:)

Yeni evlilere genelde sorulur eşinin ailesiyle aran nasıl diye bunda kötü niyet bence yok .
Bana da hep sorarlar nasılsınız, araniz nasıl kv ve eltilerle .... hic bir zaman da kötü niyet aramadım .
Ama mesafe her zaman en iyisidir herkes için. Kötü niyetli olmayan insanlar için bile .
Birde konu başlığı ne alaka ?

Yeni evlilere genelde sorulur eşinin ailesiyle aran nasıl diye bunda kötü niyet bence yok .
Bana da hep sorarlar nasılsınız, araniz nasıl kv ve eltilerle .... hic bir zaman da kötü niyet aramadım .
Ama mesafe her zaman en iyisidir herkes için. Kötü niyetli olmayan insanlar için bile .
Birde konu başlığı ne alaka ?
Saf olduğundan bence sordu konuşurken sormadı ki ard arda sordu nasıllar iyiler mi falanda demedi yani direk bunlar.

Saf olduğundan bence sordu konuşurken sormadı ki ard arda sordu nasıllar iyiler mi falanda demedi yani direk bunlar.
Sizin kv ile problemleriniz vardı demi ?
Belkide bunlar kulagina gitti olayları birde sizden dinlemek istedi .
Iyi deyip gecmeniz münasip olmuş.

Kim kime kızmış, kim küsmüş kim çorba yapmış anlamadım. Bi nefes alsaydınız keşke yazarken :)

Sizin kv ile problemleriniz vardı demi ?
Belkide bunlar kulagina gitti olayları birde sizden dinlemek istedi .
Iyi deyip gecmeniz münasip olmuş.
Eşimin ailesiyle problemim var aslında çözmeyip görüşmeyi kestim.Sanmıyorum birşey bildiğini biz birşey yapmadık onlarda ne yaptıklarını anlayıp üste çıkacak değiller sanmam.
Benim birşey dememe gerek yok ki kimin ne olduğu gün gibi ortada zaten.

Eşimin ailesiyle problemim var aslında çözmeyip görüşmeyi kestim.Sanmıyorum birşey bildiğini biz birşey yapmadık onlarda ne yaptıklarını anlayıp üste çıkacak değiller sanmam.
Benim birşey dememe gerek yok ki kimin ne olduğu gün gibi ortada zaten.
Çok fazla samimi olmayın bence gerek yok .
Eger meraklı biriyse eşinin ailesiyle aranı iyice katip karıştırabilir.

Aman kafanızı ne agrıtıyorsunuz merhaba merhabayla kalın başka düşüncelernz mi kalmadı buna yoruyorsunuz kendinizi boşvern bence

Çok fazla samimi olmayın bence gerek yok .
Eger meraklı biriyse eşinin ailesiyle aranı iyice katip karıştırabilir.
Onlar görüşmüyorlar ki telefonda bile iletişim kurduklarını düşünmüyorum korkum yok bana yapılmış insanlığa karşılık veriyorum sadece.

Aman kafanızı ne agrıtıyorsunuz merhaba merhabayla kalın başka düşüncelernz mi kalmadı buna yoruyorsunuz kendinizi boşvern bence
Akrabalarla olan ilişki boşverilmemeli bence sizde nasıl olur bilmiyorum ama bizde düğünde ölümde doğumda akrabayla olur yoksa ne anlamı var?

Canım istegram da zaten bu kişiyi ekleyen sensin diye anladım ben.Memlekette eşinin ailesi ile ilgili anlattiklari seylerin ilginizi çektiğini,karşılıklı bu ailenin cekistirmesini yapmak için onunla iletişim kurdugunuzu düşünmüştür.

Teeeee didinin didisini iki sene sonra eklemissiniz,kadin da hali olarak usulen birseyler sormus. Siz de orta yollu cevaplamissiniz. Garip bir durum yok altinda bir sey aramayin bence

Back