- 7 Ekim 2015
- 71
- 13
- 3
Nette tarif ararken denk geldim.Yazdığı yazıyı olduğu gibi paylaşıyorum.
Kocan mı, Kölen mi?
Ekim 9, 2015 — Cahide
Akılsız kadınlar eşlerini kendilerine köle yapar ve kölenin karısı olurlar..
Akıllı kadınlar ise kocalarını kral yaparlar ve kendileri de kraliçe olurlar..
Bu ara kocalarına whatsapp’tan şaka yapan kadınların paylaşımları düşüyor zaman tünelime. 650 tl lik ayakkabıyı almak istediğini yazan kadınlar, kocalarını test ediyorlar. Sonra da üye oldukları grupta paylaşıp kimin kocası nasıl tepki verdi diye kocalarını kıyaslıyorlar.
Bazısının kocası “Tabi aşkım senden önemli mi? alırım tabi” demiş. Bazısı, “Getirme beni yanına” deyip tepki göstermiş.
Kadınlar cevaplara bakıp yorum yapıyorlar.
“Benim kocişim de hiç kırmaz beni.”
Diğeri hayıflanıyor: “Ayy ben de gitmiş bir öküzle evlenmişim”
Kocalarını yarıştırıyor soytarılar. Kocalarını paçavraya çeviriyorlar.
Kaniş köpeğinden bahseder gibi bahsediyorlar kocalarından, “Kocişim”(!) “Aşkitom”(!)
Başka bir koca deneme(!) örneğinde, kadınlar pozitif gösteren bir gebelik testi resmini kocalarına atıp dalga geçiyorlar. Birinin kocası çok sevinmiş. Kadın ise“Telefonda saçmalamalarını dinlemek çok eğlenceli oldu” yazmış.
Tüküreyim sizin sıfatınıza! Nasıl bu kadar karaktersiz oldunuz?
Nasıl böyle edepsiz olabildiniz? Kim yetiştirdi sizi, hiç mi nasihat almadınız?!
Bu nasıl bir malayani sevdasıdır anlamak mümkün değil. Bu sığ, bu bayağı kadınlar midemi bulandırıyor benim. Yeni nesli bu kadınların yetiştirecek oluşunu düşününce tüylerim ürperiyor!
Evliliği pahalı bir düğün, pahalı bir gelinlik, lüks bir ev, zengin bir kocadan ibaret sayan, gayesi; lüks harcamalarıyla, instagramda, facebookta paylaştığı resimlerle el aleme caka satmak olan müptezel kadınsılar! Her dediğini yapan koca iyi, bazı isteklerine karşı çıkan koca öküz koca oluyor!
“Ben erkeğin köpüklü kahve yapanını severim.”
“Evlilik yıldönümünü hatırlamayana ben erkek mi derim?”
“Öyle ucuz hediye kabul etmem, vallahi küserim!”
Kadına şiddet öyle mi?
Bu ne peki?
Cahide Sultan
Kocan mı, Kölen mi?
Ekim 9, 2015 — Cahide

Akıllı kadınlar ise kocalarını kral yaparlar ve kendileri de kraliçe olurlar..
Bu ara kocalarına whatsapp’tan şaka yapan kadınların paylaşımları düşüyor zaman tünelime. 650 tl lik ayakkabıyı almak istediğini yazan kadınlar, kocalarını test ediyorlar. Sonra da üye oldukları grupta paylaşıp kimin kocası nasıl tepki verdi diye kocalarını kıyaslıyorlar.
Bazısının kocası “Tabi aşkım senden önemli mi? alırım tabi” demiş. Bazısı, “Getirme beni yanına” deyip tepki göstermiş.
Kadınlar cevaplara bakıp yorum yapıyorlar.
“Benim kocişim de hiç kırmaz beni.”
Diğeri hayıflanıyor: “Ayy ben de gitmiş bir öküzle evlenmişim”
Kocalarını yarıştırıyor soytarılar. Kocalarını paçavraya çeviriyorlar.
Kaniş köpeğinden bahseder gibi bahsediyorlar kocalarından, “Kocişim”(!) “Aşkitom”(!)
Başka bir koca deneme(!) örneğinde, kadınlar pozitif gösteren bir gebelik testi resmini kocalarına atıp dalga geçiyorlar. Birinin kocası çok sevinmiş. Kadın ise“Telefonda saçmalamalarını dinlemek çok eğlenceli oldu” yazmış.
Tüküreyim sizin sıfatınıza! Nasıl bu kadar karaktersiz oldunuz?
Nasıl böyle edepsiz olabildiniz? Kim yetiştirdi sizi, hiç mi nasihat almadınız?!
Bu nasıl bir malayani sevdasıdır anlamak mümkün değil. Bu sığ, bu bayağı kadınlar midemi bulandırıyor benim. Yeni nesli bu kadınların yetiştirecek oluşunu düşününce tüylerim ürperiyor!
Evliliği pahalı bir düğün, pahalı bir gelinlik, lüks bir ev, zengin bir kocadan ibaret sayan, gayesi; lüks harcamalarıyla, instagramda, facebookta paylaştığı resimlerle el aleme caka satmak olan müptezel kadınsılar! Her dediğini yapan koca iyi, bazı isteklerine karşı çıkan koca öküz koca oluyor!
“Ben erkeğin köpüklü kahve yapanını severim.”
“Evlilik yıldönümünü hatırlamayana ben erkek mi derim?”
“Öyle ucuz hediye kabul etmem, vallahi küserim!”
Kadına şiddet öyle mi?
Bu ne peki?
Cahide Sultan
Son düzenleyen: Moderatör: