Bu kadın benı oldurecek!!!

Offf ağır pismiş kaynana:mad:
Kendi ayak nasırını yiyen bebeğin mamasına b.kunu karıştırıp yedirir
Bakıcı baksın bence
En azından mikrop kapmadan yaşar bebecik
Ne guzel bi yorum :KK6:

Afakanlar bastiii beni bu bdv yuzunden kac konu okuduysam mide bulandirdi kirk yilin basi bi bdv bakim dedim:KK14:

kaç yaşında bu kadın? bunama falan mı var acaba. aklı yerinde değil heralde.
kocasıyla birlikte olduğunu oğullarının yanında söyleyince onların tepkisi ne oluyor?

bence torununa bakmak annenin (kendi annen) psikolojisine de iyi gelecektir :KK66:

Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..

Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...

Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
Midem bulandi ya,aç kalirim yinede ona birakmam evladimi

kaç yaşında bu kadın? bunama falan mı var acaba. aklı yerinde değil heralde.
kocasıyla birlikte olduğunu oğullarının yanında söyleyince onların tepkisi ne oluyor?

bence torununa bakmak annenin (kendi annen) psikolojisine de iyi gelecektir :KK66:
47 yasında canım bunama var mı bılemem ama utanma arlanma yok.. Esım bagırıyor laf soyluyor ama guluyor spastık gıbı saka gıbı..

47 yasında canım bunama var mı bılemem ama utanma arlanma yok.. Esım bagırıyor laf soyluyor ama guluyor spastık gıbı saka gıbı..
tövbe yarabbim gencecik de kadınmış. hakkaten utanma arlanma kalmamış. çocuklar görerek öğrenir unutma. bebeğini huyunu sevmediğin birine emanet etme.

Ne guzel bi yorum :KK6:

Afakanlar bastiii beni bu bdv yuzunden kac konu okuduysam mide bulandirdi kirk yilin basi bi bdv bakim dedim:KK14:

Bu duruma giden bi yorum olduğunu düşünüyorum. Daha hijyenik mesajlar arıyorsanız sağlık ya da güzellik ve bakım sayfalarını gezebilirsiniz :KK50:
Burası Bdv İstanbul'un arka sokakları gibi. Bilmediğiniz, bilmek istemediğiniz, Görmek istemediğiniz... binlerce şeyle dolu..:KK14:

kaynanan bebeğine bakmak istiyor mu.

47 yaş daha orta yaş, dinçtir. yeminle midem bulandı. bebeğinizi eline bırakmayın, mümkünse anneniz baksın, yeni bir can, belki depresyonuna iyi gelebilir. masum kimbilir hangi mikroplarla savaşmak zorunda kalır. siz de sinir hastası olursunuz.

valla bence gercekci olabilirsin ama kimse böyle bi kadının yanına gitmez hic kusura bakma yani esinin annesi ols abile bilimcli bi sekilde seyini karıstırıp pastayı parmaklayan biriyle kimse oturmaz 5 dakika gitme görüsme bu kadar besit madem calısıyosun cocugunuda bakıcı tut

Boyle birine degil cocugumu saksidaki cicegimi emanet etmem. Bu kadar caresizseniz esiniz ek is yapsin, gerekirse siz daha yuksek maasli is bakin mutlaka bakici tutun, cocugunun altini degistirdikten sonra elini yikamadan cocuguna yemek yediren bir anneler yuzunden kucucuk bebekler dizanteri oluyor, agir hastaliklar geciriyor ki bu kadin kendi genital bolgelerini kurcaliyormus, cocugunuzun sagligini yok saymayin.

yaşı kaç acaba benim babannemde yaşı ilerledikce tuaf şeyler yapmaya başladı üstelik 25 senedir aynı evde yaşıyorlar cok zor bir durum.
Allah yardımcın olsun

Kiziniz da onun gibi eli seyinde gezer,rol model hadisesi...nie pis bu kadin ,hadi onu geceyim insan yatak.odasini mi anlatir?ruh sagligi bozuk bence

Offf ağır pismiş kaynana:mad:
Kendi ayak nasırını yiyen bebeğin mamasına b.kunu karıştırıp yedirir
Bakıcı baksın bence
En azından mikrop kapmadan yaşar bebecik
Vallahi aynen bunları düşündümmmm ofofof yazık o bebişe :KK43:
Maalesef canımm bı kac kere uygun bır dılle bellı edıp uyardım ama yuzune bakıp sırıtıyor hıc bısey yokmus gıbı gecıstırıyor..
Canım o bunu artık huy haline getirmiş,senin annenden çok bence KV depresyon tedavisine ihtiyacı var (annenin nesi var bilmiyorum ama ) yazık bebeğine bu kadına nasıl bırakacaksın çalışma dicem sen koklamaya kıyamayacağın bebeğini bu ellicek:KK43:

Çocuğa kendin bakmalısın kesinlikle emanet etme büyüyünce çocuğunda kv benzer oyyy oyyy oyyy

Ama yapabılecegım bır sey yok su anda kızıma ben baksam esımın aldıgıyla gecınmemız ımkansız evım kıra..
Çocuğu isteyerek mi yaptınız
bu soruyu kimseye sormadım diye hatırlıyorum burda
ilk size soracağım. Bakacak yoksa başka bakıcı ya da veremem diyorsanız. NEDEN ACELE ETTİNİZ
daha bir yıllık evliyken tövbe tövbee
imkan yok Ona bırakamazsınız

Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..

Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...

Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...
Benim çok hassas oldugum bir konu bu...
Cok igrenc anliyorum seni arti sen hamilesin tatlim ama huylu huyundan vazgecmez bunu biliyorsun:KK17::mad::KK34:

eiggg bunlar gerçek mi :KK57: Kesinlikle ama kesinlikle bırakmamalısınız .

X