Bu kadın benı oldurecek!!!

Asla, bebeğini o kadına emanet etme, hergün kuru ekmek ye, ama bebeğini vermeeee. Keşke hamile kalmadan düşünseydin, bebeğinin nolcanı, çoook özür dileyerek söylüyorum canım, çok sorumsuzca hamile kalmışsın.

oha çüüüş yaa..kiloduna pecete sokmalar...senin onundemi yapiyor..konussan ne degiscek..oyle gelmis oyle gider.. cahil insanlar..onun evinde 1 bardak su bile icmezdim..calisma kendin bak cocuguna verme o piskopata

Çocukların ilk eğitiminde öğrendikleri hafızalarına kazanır, eğer kayınvalideniz bu gibi olumsuz davranışlar içinde ise lütfen çocuğunuza onun bakmasına müsade etmeyin zira çocuk bu davranış içinde büyürse kayınvalideniz yaptıklarını normal sanarak kendisi de bu tür olumsuz davranışlar içine girer. Eşinize uygun bir üslup ile anlatın, eminim hak verecektir. Kolaylıklar dilerim.

Merhaba kızlar burda kaynanayla ılgılı bır suru dertlı ınsan bır suru konu var ama en beterı benımkıdır heralde..

Uzun zamandır buraya konu acıp acmama konusunda kendımle cebellesıyodum. Sonunda karar verdım ıcımı dokmeye gercekten ıhtıyacım var...

Once nerden baslıyım bılmıyorum bu kadının hareketlerı arsızlıgı huyları benı oldurucek.. Cok entresan bı tıp nasıl anlatıyım bılmıyorum kı. Bu kadının ar damarı yok. Utanma nedır usul nedır yanından bıle gecmemıs 1 senedır evlıyım neredeyse tıskıntı geldı bana kusucam.. Elı sureklı poposunda ayagında ayagında kabukları koparıp agzına atıyor tırnaklarını yıyor agzındakı dısler takma ve sureklı oynuyor tık tık sesler
cıkarıyor bırde yuzume bakarak yapıyor bunları bunalttı benı.. Bır de o elını yıkamadan gıdıp tursunun ıcıne sokmaz mı parmagını kusucammmmmm. Bır sey de.dıyemıyorum desemde utanmıyor zaten yıne yapıyor. Herseyı parmaklama huyu var. Allahtan evım ayrı elımde kalırdı yoksa.. Pasta alıyoruz esımle evlerımız yakın kayınpederımı cok severım hep bırlıkte yıyelım dıye durmadan parmaklıyo parmagı herseyın ıcınde herkesın ıcınde elını kıloduna sokup pecete koyar.. Utanmadan benım ve ogullarının yanında kocasıyla dun yattıgını anlatır. Bı akıl fıkır verın allah askına napıyım? En kotusu de suan calısmıyorum ama meslegım var 25 haftalık hamıleyım dogum yaptıktan sonra kızıma o bakıcak ben calısıcam. Ama ıcıme sınmıyo.. Esımle konusnayı dusunuyorum...

Dünyadaki son insan o kalsa yine de çocuğumu emanet etmezdim. Çok iğrenç. Edep hiç yok. Eşin görmüyor mu, nasıl midesi alıyor? Orasına burasına peçete koyarken anne napıyosun sen demiyor mu? Bu nasıl bir insan ya...

Okurken miğdem bulandı.
Ama bu kadına bebeğini emanet etmeyi aklından bile geçiriyor olmanda abartarak anlattığını düşündürttü.

ŞİMDİ kusucam böyle pis birine nasıl bebeğinizi bırakacaksınız yapmayınnn ya..

:KK57: ayyyyyy okurken ben fena oldum..çalışma bir süre en azından bebeğin kreşe gidene kadar...

Ben cocugumu elini totosuna suren birinin bakmasindansa depresyonda birinin bakmasini tercih ederim, mazallah mikrop kapar cocuk..hem cocuk psikolojiye iyi gelir anneniz baksin bence daha olmadi calismayin kendiniz bakin..

Benim kayinvalidemde ayniydi daha kotusu altina kacirir her yere iserdi, altini bezletmezdi inadindan..ne cektim yarabbim

kuru ekmek yiyin ama kendiniz bakın çocuğunuza

ona baktırma ihtimali bile olmamalı

iğrenç midem bulandı

iştahımı kesecek bir şey arıyordum

sayenizde buldum

Bu nasıl bir pisliktir ya kusura bakma cnm ama işin çok zor eşine söylede o uyarsın oğluna kızsada geçer gelin söyleyince koyar

Bebeğiniz doğup annelik yapmaya başlayınca bu olanlar dahada feci hale gelecek gözünüze, hamilelik annelik yapmaya benzemiyor çünkü, çocuk
her hastalandığında her kustuğunda yada poposu piştiğinde vs..vs.. Ondan şüphelenip öyle böyle yaptıda ondanmı oldu deyip kafayı yersiniz o yüzden bence çocuğun bakımı için acilen başka bir çözüm yolu bulmaya çalışın derim ben

Ögghhh bu ne yaa cidden midem ağzıma geldi..Genelde bu tarz yazılardan etkilenmeyen ben bile kustum kusacam şimdi..
Çocuğunuzu ona bırakma düşüncesini aklınızdan geçirmiş olmanıza bile şaşırıyorum şu an..Çalışmayın, gerekirse her gün kuru ekmek yiyin ama o yavrucağı öyle bir pisliğe bırakmayın sakın..

Ya çocuk kaynananin elinde enfeksiyon kapar. Sakın bırakma. Ay hatta ne görürse onu tekrarlar. Ayy midem kalktı.

Geçen eczaneden gebelik testi alıyordum kulak misafiri oldum. Doktor ilaç yazmış kadın bebeğiyle gelmiş malum.
Eczacı bile dedi ki ay bu çocuk mantar olmuş. Pislikten olur bu dedi.

Bebek ise süt kesiği ağzından bir şey ittiriyordu dışarı :KK61:(Yavrucağın ne günahı varsa acısını o şekiyor.)

Bebek buna benziyordu, dudakları da buna benzerdi.

Pislikten olduğuna göre öyle bir çocuğa kadına emanet etme.

Meraklıları için: Görsellerin linkleri tıklayınız

pamuk%C3%A7uk.jpg

Bu nasıl bir pisliktir ya kusura bakma cnm ama işin çok zor eşine söylede o uyarsın oğluna kızsada geçer gelin söyleyince koyar

Evet mantıklı her halde oğlu da farkındadır annesindeki anormalliklerin...
Çamaşırına bez koymayı titiz kimseler yapar genelde, öyle birinin bu kadar iğrenç olması ilginç gerçekten...
Ben ki kolay tiksinmeyen biriyim şu midesiz halimle ben bile iğrendim
Tüm imkanlarınızı zorlayın ama ona baktırmayın çocuğunuzu, bebekler çok hassas olur çabuk mikrop kaparlar

Son düzenleme:
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama getir bebeğini ben bakayım. Allah im sana geliyorum mm.bu nasıl kadın ya.okurken gözlerim portledi . Karşımda yapsa ne yaparım bilmiyorum ; (

Çocuk rızkıyla gelir diye düşündüyseniz yanlış düşünmüşsünüz. Çocuk elbette masrafıyla gelir.

Denemek isterseniz bir tane daha yapabilirsiniz şu an.

X