- 8 Haziran 2013
- 56.620
- 150.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemin ederim kaynana katili nasil olunur burdaki konulari gorunce anliyorum!! Bu kadinlar hepmi kiskanc ya geliyim konuma tam bir bas belasi ama ama saman altindan su yuruten bi kaynanam var yarin yolculugumuz var afyona kayinpederim iki hafta once gitti sevgili kaynanam ogluyla gitmek istiyomus ucak bileti aldirmamis sonradan haberimiz oldu halbuki biz esimle uzun yolu sevdigimiz icin ikimiz gideriz arabayla diye planlamistik gelmis diyoki benim hic sesim cikmaz zaten yolculukta otururum one gidene kadar rahat edersiniz e kadin zaten kocamin yanina oturamadiktan sonra o kadar yolu ha ucakla gitmisim ha arabayla ne anlami kaldi esimde dilaranin midesi bulaniyo arkada oturamaz o anne dedi sonrada diyoki o zaman bi iki saat oturur sonra ben gecirim yine bu nasil bi kadin Allah askina ya sinirlerimi tepeme cikardi seytan diyo yol sacini basini rahatla her ozel anima mudahale etmek zorunda gecenin 3 unde arar oglum korkuyorum evde gel tansiyonum cikar sonra korkudan gitmezse agliyo yalandan krizlere giriyo bu kadina gercekten artik agzinin payini vermek istiyorum siz olsaydiniz yolculuk esnasinda nasil davranirdiniz
Esprili olsun dedim alınmayın yaaa
Ama cidden el ele nasıl araba kullanılır ki
Muhabbet edilir de Kv bu muhabbete ne zarar verir yani havadan sudan muhabbet
Öyle demeyin, sembolik bir anlamı var. Kaynana da o yüzden inat yapıyor zaten.aynen katılıyorum sanki arka koltuk Fizan Şam yani
Konu sahibi ön koltuğu kapmaya gitti, üç gecedir orada uyuyor.Sonuç konu sahibi hala yok
D damdan ben elimi eşimin bacağına koyarım oda elini benim elimin üstüne koyar, vites değiştireceği zaman sorun olmaz.
Başkalarının arabalarında muhabbet nasıl ilerliyor bilmem ama benim kayınvalidem iyi niyetli bir kadın fakat her espriyi gerçek sanar , hayal gücü çok geniştir, birde kulağı pek duymuyor ve her duyduğunu kendi kafasında çok farklı anlıyor o yüzden ; otursun arkaya her şeyi duyup kendini üzmesin alsın pikesini, yastığını yolda uyusun mümkünse.
Şu An hep beraber Beypazarı nı gezmeye gidiyoruz ve arabada geçen konuşmaları aktarayım (arkadayım bu arada) klima yı açın yok kapatın klimayı açın ama ayaktan vursun, yok yok klima cama vursun neyse kapat kapat camı açalım . Camı açtık bu sefer cereyan yaptı , az kısın, az sıcak oldu indirin........ Yani bu kadın arkaya oturup uyumasın da ne yapsın? ? ??
Öyle demeyin, sembolik bir anlamı var. Kaynana da o yüzden inat yapıyor zaten.