Bu kadin beni deli edicek!!!!!!

Esimle gezmeye cikacaktik benim kv denin hastaneye gidesi tuttu.gittik bu kez pazara gidesi tuttu gitti bu kez eve donesi geldi benim surat 5. Karis esimle basbasa gezip yemek yiyip tayfonla gezcektik...
Esim annesini kiramaz ama banada hic kiyamaz cirpiniyor benide membun etmek icin.
Esim dedi ki ben felancadan sunu alicam sende gel bende kizimi birakamam dedim kv de aaa ben burda yalikaziginiyim O oglanida ben buyuttum (esim icin) cok sukur kazik kadar adam oldu tovbe tovbe hic mi cocuk gormedik dedi.
Bende benim kizimin huyu baskadir sen bilmezsin dedim.
Git git ben bilirim se merak etme dedi esimde gel gel dedi neyse biraktim siki siki tembihledim dikkkat et diye kv deye.
Viz gittik esim dondurma aldi birde tatli soyluyor sirf benim hefesim kursagimda kaldi diye.
Sonra geldik bi baktim benim kiz kv deyi maymun etmis arabanin kapi cam acilmis pis pis sesi ta nerden duyuluyor.
Ben kosa kosa gidiyorum bide bagiriyorum yettim kizimmm geldim annem kv de ter kan icinde anaaam susmadi susmuyo ben bisey etmedim anasini istiyo bi ana onda var sanki diye :KK70:
yani ona rahat vermeyin kadindiysa kasimak addettendir

öne oturun kalkmaayın başım dönüyor falan diye yada 3ünzde ucakla gidin

AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ oyle degil canim..
Ön koltukta oturunca yolu goruyosun beynin viraj var, viraj yok algiliyor daha az etkileniyorsun..
Kapali gozle bile tek ayak ustunde diramiyoruz mesela denge gidiyor hemen.
Ben arabanin arka koltugunda bile kusmus insanim.
Arkada otursam bile ortaya oturuyorum ki yolu goreyim, yoksa uyumam lazim.
Aksi halde yarim saatlik yol bile cile..

Dolmuslarda da malesef durum ayni.
Ama o sallantida insanin uykusu geliyor, kusmadan sukur gidecegim yere varabiliyorum.
Buyuk sehirici otobuslerinde de ayakta duruyorum yer olsa bile..
Birde bazi toplu tasitlar var koltuklar ters, yani sirtim ilerleme yonune bakiyor, o tam bir kabus, asla o sekil oturamiyorum.
Sehirler arasi buyuk otobuslerde de ya uyuyorum, yada arkamda kimse yoksa koltugu yatiriyorum, yoksa kafa yine gidiyor:))

Arka koltuga otur. T dk kcinde one dogru fiskirtarak kaynananin ustune kusssss
Sonra da bak anne sana denistik. Sen babamla gitseydin. Herkes kocasininy anina yakisiyor. Kalk simdi o koltukttan midem daha fazla bulanmadan de. Yapabilirsen super olur.

Yine cok konusursa esine don askim annen konustukca midem bulaniyor acaba onu otobusle mi gondersek de. Sok olsun bi.

yemin ederim kaynana katili nasil olunur burdaki konulari gorunce anliyorum!! Bu kadinlar hepmi kiskanc ya geliyim konuma tam bir bas belasi ama ama saman altindan su yuruten bi kaynanam var yarin yolculugumuz var afyona kayinpederim iki hafta once gitti sevgili kaynanam ogluyla gitmek istiyomus ucak bileti aldirmamis sonradan haberimiz oldu halbuki biz esimle uzun yolu sevdigimiz icin ikimiz gideriz arabayla diye planlamistik gelmis diyoki benim hic sesim cikmaz zaten yolculukta otururum one gidene kadar rahat edersiniz e kadin zaten kocamin yanina oturamadiktan sonra o kadar yolu ha ucakla gitmisim ha arabayla ne anlami kaldi esimde dilaranin midesi bulaniyo arkada oturamaz o anne dedi sonrada diyoki o zaman bi iki saat oturur sonra ben gecirim yine bu nasil bi kadin Allah askina ya sinirlerimi tepeme cikardi seytan diyo yol sacini basini rahatla her ozel anima mudahale etmek zorunda gecenin 3 unde arar oglum korkuyorum evde gel tansiyonum cikar sonra korkudan gitmezse agliyo yalandan krizlere giriyo bu kadina gercekten artik agzinin payini vermek istiyorum siz olsaydiniz yolculuk esnasinda nasil davranirdiniz

Bence uçak bileti alın, uçakla gidin. Yoksa yolculuk size zehir olacak gibi. Önde oturup oğlunun yanında gitme hayalleri suya düşsün madem:KK48: Siz başka zaman birlikte bir yerlere gidersiniz başbaşa.
Hem yola benzine vereceğiniz parayı uçağa vermiş olursunuz.

Uçakta da eşinizin yanına siz oturursunuz önden o gider kaynana uzak kalır. Hatta siz önceden check-in yaparsınız o sizin yanınıza düşmez :KK53:

D damdan ben elimi eşimin bacağına koyarım oda elini benim elimin üstüne koyar, vites değiştireceği zaman sorun olmaz.
Başkalarının arabalarında muhabbet nasıl ilerliyor bilmem ama benim kayınvalidem iyi niyetli bir kadın fakat her espriyi gerçek sanar , hayal gücü çok geniştir, birde kulağı pek duymuyor ve her duyduğunu kendi kafasında çok farklı anlıyor o yüzden ; otursun arkaya her şeyi duyup kendini üzmesin alsın pikesini, yastığını yolda uyusun mümkünse.
Şu An hep beraber Beypazarı nı gezmeye gidiyoruz ve arabada geçen konuşmaları aktarayım (arkadayım bu arada) klima yı açın yok kapatın klimayı açın ama ayaktan vursun, yok yok klima cama vursun neyse kapat kapat camı açalım . Camı açtık bu sefer cereyan yaptı , az kısın, az sıcak oldu indirin........ Yani bu kadın arkaya oturup uyumasın da ne yapsın? ? ??

araba kullanmayı biliyosanız siz kullanın eşinizde sizin yanınıza otursun:) ben öne oturim derse olmaz bişeyler soruyorum yolla ilgili dersiniz:) ben olsam öyle yapardım:) geçerdim direksiyona kaldırsın kaldırabiliyosa yorulursanız eşiniz geçer direksiyona zaten yolculuğun en az yarısında önde oturmuş olursunuz:))) şimdi düşündümde kaynanam böyle yapsa bende bunu yapsam bu maçın rövanşını memelekete gitiğimizde nasıl alırdı acaba:)

D damdan ben elimi eşimin bacağına koyarım oda elini benim elimin üstüne koyar, vites değiştireceği zaman sorun olmaz.
Başkalarının arabalarında muhabbet nasıl ilerliyor bilmem ama benim kayınvalidem iyi niyetli bir kadın fakat her espriyi gerçek sanar , hayal gücü çok geniştir, birde kulağı pek duymuyor ve her duyduğunu kendi kafasında çok farklı anlıyor o yüzden ; otursun arkaya her şeyi duyup kendini üzmesin alsın pikesini, yastığını yolda uyusun mümkünse.
Şu An hep beraber Beypazarı nı gezmeye gidiyoruz ve arabada geçen konuşmaları aktarayım (arkadayım bu arada) klima yı açın yok kapatın klimayı açın ama ayaktan vursun, yok yok klima cama vursun neyse kapat kapat camı açalım . Camı açtık bu sefer cereyan yaptı , az kısın, az sıcak oldu indirin........ Yani bu kadın arkaya oturup uyumasın da ne yapsın? ? ??

Huysuz her yerde huysuz canım ya

Arkada olsa da bulur o bir dert

İşte o el bacak vs bizi bozar yani kimse yokken de hiç aklımıza dahi gelmez alışkanlık meselesi

Ön koltuk niye kıymetliyi konu sahibine ya da sana değil genelde yazdım Kv ler bunu statü görüyor zira kocası olunca o önde oturuyor

Benim ön koktuk takıntım yok ama burdan sonra tereddüte düşüyorum

Arkadaş ile onların evine gittik eşi ile bebeğini almaya giderken önde oturdum arkadaşım erkek

Neyse eve geldik ben yardım edeyim dedi indi arabadan ön koltukta kaldım tek neyse ben de indim etrafa bakındım

Eşi geldi merhaba vs vs bebek var o arkaya oturdu açıp kapıyı öne oturdum ama buradaki kişiler aklıma geldi

Dönüşte de aynı geldik

Bizim arabada oğlum varsa ben arkaya kim varsa öne hatta eşimin arkadaşı vs ise oğlum yoksa bile ben arkaya onlar öne

Hatta ön koltuk Bilkent bile arkaya oturabilirsem No problem

Kv nerde oturursa otursun dert olur benimki de olur ya sıcak ya soğuk olur ya arabayı tozlu ya kötü kokulu bulur vs vs eşim mümkün olduğunca az bindirir onu arabaya

Bu nedenle de bana uzak oğluna yakın oturup ona vır vır etsin

Öyle demeyin, sembolik bir anlamı var. Kaynana da o yüzden inat yapıyor zaten.

ilk yorumumu okudun mu bilmiyorum ama o yorumda ben zaten direk ben oturcam de demiştim, doğrusu budur, fizan sam yorumu başka arkadaş içindi eşiyle muhabbet etmekten falan bahsetmişti ona istinaden yazdım neticede ha ön ha arka amaç muhabbetse farketmez demek istemiştim

Uyanık kadına bak yaa bende sizinle gelicem derken önde oturacağının da yolunu alenen yapıyor. Ahhh şu kaynanalardaki koltuk sevdası :KK14::KK14:

Çok ayıp ediyorsunuz kayınvalideniz izin vermiş ya bir kaç saat oturmanıza.sorun bakalım yan yana uyumanıza orda kaç saat müsade edicek.oyyy allah ım sana geliyorum. Hepsini öldürmek istiyorum yeminle bezdiriyorlar

X