Bu kadin beni deli edicek!!!!!!

Benim anlamadigim aglarken bile tansiyonu cikiyorsa uzun yola nasil dayanacakmis hastanelik olur herlde bence hepiniz ucakla gidin amacona ulasmasin

Sevgili D Dilaraunl kayınvaliden rahatsızlık çıkarmaya yemin etmiş, oğlunu paylaşamayan klasik bir turkish vaka. Ben ön koltuğa önem vermem ama inat değil mi, böyle bi durumda ön koltuğa mıhlanırdım. Ben geçeyim derse öğürürüm, yine anlamazsa kusarım kimse oturamaz o derece :KK66: hatta birkaç defa daha yaparım ki bizimle geldiğine pişman olsun.
Yolculuk planı yaparken sonradan çıkanlara sinir olurum baştan planlı olsa neyse....
Eşimin bir akrabası vardı tatillerimiz belli ya öğretmeniz her tatilden önce arardı ee ne zaman gidiyorsunuz, bende geleyim sizinle???!!! Tamam aynı yolu gidicez amca otobüste gitmesin diye düşündük ama bir değil iki değil üç değil.....É be adam öne oturup eşimle muhabbet ettirmez, yolluk hazırlamamışsın diye bana taş atar, illa ki kendi uygun gördüğü yerde mola verip çay içmek ister . ... Ay düşününce afakanlar bastı , eşim beni iyi tanıyan biri sinir katsayımın arttığını farkettiğinde bu durum Son buldu nasıl halletti bilmiyorum :-)

ya nasıl bir şey bu kadın böyle. aman aman düşmanımın başına :) bence eşinizi ikna edin hep beraber uçakla gidin.ben sinir krizleri geçirirdim senin yerinde olsam. eşin arıza çıkartır illa araba ile gidicez derse o kadın da 2 saat sonra öne geçerse boğazını parmakla kustur kendini hem de öne doğru kadının tam üstüne sonra da ben sana midem bulanıyor demiştim dersin gülerek... nihhahahhahaha :KK45:

konuyla alakasız ama normalde önde giderken mide bulanması daha mantıklı değil mi, arabalar direk önünde vızır vızır falan, başıma gelmedi hiç ondan soruyorum, midem sağlam, bu tip insanlar taksiye otobüse dolmuşa binince de şoförün yanına oturuyo heralde, sözün özü hiç midem bulanıyor işine girme ne gerek var, kocanın yanı karısına düşer sen kocanı uçakta yalnız göndermişsin ama bizde öyle değil de

Ön koltuk olayını kayınbabam yada kayınvalidem oturursa bende sallamam ama eşinle muhabbet edebildiğin, el ele tutuşabildiğin bir koltuk sonuçta :-)

Trafikte el ele olmak vs bana ters

Dikkat dağıtmamak için muhabbet de sınırlı olmalı bence

Muhabbet ya da oynaşmak için evimiz var trafikte dikkatlice gideceğimiz yere gitmeyi amaçlarız

yemin ederim kaynana katili nasil olunur burdaki konulari gorunce anliyorum!! Bu kadinlar hepmi kiskanc ya geliyim konuma tam bir bas belasi ama ama saman altindan su yuruten bi kaynanam var yarin yolculugumuz var afyona kayinpederim iki hafta once gitti sevgili kaynanam ogluyla gitmek istiyomus ucak bileti aldirmamis sonradan haberimiz oldu halbuki biz esimle uzun yolu sevdigimiz icin ikimiz gideriz arabayla diye planlamistik gelmis diyoki benim hic sesim cikmaz zaten yolculukta otururum one gidene kadar rahat edersiniz e kadin zaten kocamin yanina oturamadiktan sonra o kadar yolu ha ucakla gitmisim ha arabayla ne anlami kaldi esimde dilaranin midesi bulaniyo arkada oturamaz o anne dedi sonrada diyoki o zaman bi iki saat oturur sonra ben gecirim yine bu nasil bi kadin Allah askina ya sinirlerimi tepeme cikardi seytan diyo yol sacini basini rahatla her ozel anima mudahale etmek zorunda gecenin 3 unde arar oglum korkuyorum evde gel tansiyonum cikar sonra korkudan gitmezse agliyo yalandan krizlere giriyo bu kadina gercekten artik agzinin payini vermek istiyorum siz olsaydiniz yolculuk esnasinda nasil davranirdiniz
Aman ya iyiki kaynana yok hayatımda. Canım eşine iş düşüyo annesine biraz sert olsa kesin bir dille anne ben karımla gitcem ne diye peşime takılıyosun dese bunlar olmaz sen kaynananı değil eşini yol

Esimde aile kavrami pek yok. Ben ne dersem "demek bu sekilde oluyormus" deyip benim dedigime geliyor.
Ne güzel benim de eşimin aile kavramı pek yok ama ben ne desem zıt gidiyor ve huysuzluk çıkarıyor daha evleneli 1 yıl oldu ama şimdiden yıldım :KK43:

Konu başlığını görür görmez kesin bir kayınvalide ya da görümce krizidir diye düşündüm yanılmadım. Ben aslında bu tip konularda acaba kayınvalide değil de anne böyle bir şey yapsaydı yine aynı tepki verilir miydi onu merak ediyorum. Bunu yermek için değil merak ettiğim için samimi olarak soruyorum.

Biz kadınlar niye böyleyiz yaa. Erkekler hiç sallamaz herhalde o_O. Birde şunu ekliycem hazır oğlumun arabası gidiyorken diye heves etmiş olabilir ( sonuçta kocanızın annesi dış kapının dış mandalı değil ) bişey diyemeyiz ama ön koltuk muhabbeti bence çok komik.

Trafikte el ele olmak vs bana ters

Dikkat dağıtmamak için muhabbet de sınırlı olmalı bence

Muhabbet ya da oynaşmak için evimiz var trafikte dikkatlice gideceğimiz yere gitmeyi amaçlarız
Uzun yolda muhabbet etmezsen ve yollar genelde düzse şoför uyur muhtemelen oyalamak, en azından suyunu vermek zorundasın ve ne tesadüf bizde oynaşmak için evimizi tercih ediyoruz. El ele tutuşmak bizim için oynaşmak sınıfına girmez ve benim yada eşimin dikkatini dağıtmaz.

Konu başlığını görür görmez kesin bir kayınvalide ya da görümce krizidir diye düşündüm yanılmadım. Ben aslında bu tip konularda acaba kayınvalide değil de anne böyle bir şey yapsaydı yine aynı tepki verilir miydi onu merak ediyorum. Bunu yermek için değil merak ettiğim için samimi olarak soruyorum.
Evet benimde aklıma gelmişti böyle bi soru. Önemli olan niyet galiba konu sahibine baştan denseydi, emrivaki yapılmasaydı bide kayınvalide herşeyi yönetmeye çalışmasaydı sorun olmazdı bence :KK66: Yapılan bir plan bozulunca sıkıntı çıkıyor genelde.

Ayyyyyy bu kaynananin dirdiri bitmez simdi.. bilerek yapiyo senin sinir oldugunu biliyo cunku.. bunlar ne bicim insan ya ..

Ya ne sacma kadinn one oturmasi icin yok midem bulaniyo yok bilmem ne birsuru bahane uretmesi.kardesim ac kapiyi otur yaa okdr seyi yapamiycakmiyiz? Birazda siz cazgir olun yaa.

Uzun yolda muhabbet etmezsen ve yollar genelde düzse şoför uyur muhtemelen oyalamak, en azından suyunu vermek zorundasın ve ne tesadüf bizde oynaşmak için evimizi tercih ediyoruz. El ele tutuşmak bizim için oynaşmak sınıfına girmez ve benim yada eşimin dikkatini dağıtmaz.

Esprili olsun dedim alınmayın yaaa

Ama cidden el ele nasıl araba kullanılır ki

Muhabbet edilir de Kv bu muhabbete ne zarar verir yani havadan sudan muhabbet

X