Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arabanin icinde olduktan sonra arka ön farketmez cnm moral bozmaya niyetlirse bin km oteden bile yetisir :):)Benim kaynana adayimda onde oturmayi sevmez. Kucuk cocugu var biz arkada oturalim der.
Ay bunun bir sans oldugunu konunuzu okumadan once hic dusunmemistim
O zaman öksüz yetim bir adam bulunca hanimlarin evlilik icin acele etmeleri gerekiyor. Tek yontem bu sanirim.Arabanin icinde olduktan sonra arka ön farketmez cnm moral bozmaya niyetlirse bin km oteden bile yetisir :):)
Kardeside olmasn ama:) snra elti gorumce cikiyo ortaya al kaynanayi vur onlara hesabi:)O zaman öksüz yetim bir adam bulunca hanimlarin evlilik icin acele etmeleri gerekiyor. Tek yontem bu sanirim.
O zaman öksüz yetim bir adam bulunca hanimlarin evlilik icin acele etmeleri gerekiyor. Tek yontem bu sanirim.
Cok degisik yasantisi , kurallari olan aileler de var.Aile kavramıyla büyümeyen kişiler yuva kurarken çoğu zaman daha çok zorlanıyorlar..
Ön koltuk olayını kayınbabam yada kayınvalidem oturursa bende sallamam ama eşinle muhabbet edebildiğin, el ele tutuşabildiğin bir koltuk sonuçtaBu koltukta ne var ya
Paylaşılamıyor
Ben hiç orası benim diye düşünmedim
Son 5 yıldır arka koktukta oturuyorum oğlumla
Muhtemelen o büyüyünceye kadar böyle olur büyüyünce de o oturur gibi
bence ucakla falan gıtme al bı ucak bıletı o gıtsın ucakla yuzune karsıda soyle bız yalnız gıtmek ıstıyoruz dıye kocaman kadın onunlamı ugrasacaksınız?
aynen bende hep direk soyleme taraftarıyım ben sınır olacagıma o sınır olsun kadının amacı bellı zaten sınır etmekTüm tavsiyeleri okudum, en çok bunu beğendim. Eşiniz kabul ederse kesinlikle bunu yapın. Emrivaki yapıp, ona uçak biletini alıp, "Biz baş başa gitmek istiyoruz. O şekilde planlamıştık. Başka zaman (kimbilir taaa ne zaman) hep beraber gideriz. Hem sizin için de daha iyi olur. Uçakta hemencecik gidersiniz" deyin. Baştan ne yaparsanız öyle gider. Kime söylerse de söylesin. Sizi kötü gelin bilmelerinin bir zararı olmaz sanırım. Illa sizinle gelmek için bir yol bulursa da "o zaman hep beraber uçakla gidelim. Baş başa yolculuk etmeyeceksek, uçakla yolculuk daha konforlu" deyin. Yine de siz bilirsiniz. Umarım çok güzel bir yolculuk olur.
afyona uçakla nasıl gidiliyor,biri bana açıklar mı.
gerçekten mi,eylülde düğüne gideceğim,iyi olmuş.Afyona havaalani acildi haberiniz yok sanirim
aynen bende hep direk soyleme taraftarıyım ben sınır olacagıma o sınır olsun kadının amacı bellı zaten sınır etmek