Bu kadin beni deli edicek!!!!!!

Benim kaynana adayimda onde oturmayi sevmez. Kucuk cocugu var biz arkada oturalim der.
Ay bunun bir sans oldugunu konunuzu okumadan once hic dusunmemistim o_O
Arabanin icinde olduktan sonra arka ön farketmez cnm:KK66: moral bozmaya niyetlirse bin km oteden bile yetisir :):)

bence ucakla falan gıtme al bı ucak bıletı o gıtsın ucakla yuzune karsıda soyle bız yalnız gıtmek ıstıyoruz dıye kocaman kadın onunlamı ugrasacaksınız?

Hehehe yaa yorumlar süper gerçekten :) bende biçok yoruma katılıyorum öne otur hemen mola da vermeyin akşamdan yap yolculukta yiyeceğiniz yemeklerinizi kurul öne bigüzel herşeyini yerleştir.. Ben arkada rahat edemiyorum anne de.. Gaz ver kadına sen arkada uzanırsın rahat uyursun de.. Ben uyuyamam miğdem bulanıyor sonra de.. Belli et bunu kesinlikle.. Açarsınız müziği eşinle konuşa konuşa güle güle gidersiniz.. Yapıcak bişi yok kalmış başınıza amacı sizin huzurunuzu bozmak belli hiiç oralı olma bence amacına ulaşmasına da izin verme.. Ön koltuktan inmiycekmiş gibi kurul o koltuğa :KK66: çantanı vs. ön törpütoya iyice yerleştir.. Senin yerinin orası olduğu belli olsun :)

Aile kavramıyla büyümeyen kişiler yuva kurarken çoğu zaman daha çok zorlanıyorlar..
Cok degisik yasantisi , kurallari olan aileler de var.
Tamamen şans isi o zaman. Evlenmeden oncede iyi gozlem yapmak gerekiyor sanirim.

Bu koltukta ne var ya

Paylaşılamıyor

Ben hiç orası benim diye düşünmedim

Son 5 yıldır arka koktukta oturuyorum oğlumla

Muhtemelen o büyüyünceye kadar böyle olur büyüyünce de o oturur gibi

Bu koltukta ne var ya

Paylaşılamıyor

Ben hiç orası benim diye düşünmedim

Son 5 yıldır arka koktukta oturuyorum oğlumla

Muhtemelen o büyüyünceye kadar böyle olur büyüyünce de o oturur gibi
Ön koltuk olayını kayınbabam yada kayınvalidem oturursa bende sallamam ama eşinle muhabbet edebildiğin, el ele tutuşabildiğin bir koltuk sonuçta :-)

bence ucakla falan gıtme al bı ucak bıletı o gıtsın ucakla yuzune karsıda soyle bız yalnız gıtmek ıstıyoruz dıye kocaman kadın onunlamı ugrasacaksınız?

Tüm tavsiyeleri okudum, en çok bunu beğendim. Eşiniz kabul ederse kesinlikle bunu yapın. Emrivaki yapıp, ona uçak biletini alıp, "Biz baş başa gitmek istiyoruz. O şekilde planlamıştık. Başka zaman (kimbilir taaa ne zaman) hep beraber gideriz. Hem sizin için de daha iyi olur. Uçakta hemencecik gidersiniz" deyin. Baştan ne yaparsanız öyle gider. Kime söylerse de söylesin. Sizi kötü gelin bilmelerinin bir zararı olmaz sanırım. Illa sizinle gelmek için bir yol bulursa da "o zaman hep beraber uçakla gidelim. Baş başa yolculuk etmeyeceksek, uçakla yolculuk daha konforlu" deyin. Yine de siz bilirsiniz. Umarım çok güzel bir yolculuk olur.

Tüm tavsiyeleri okudum, en çok bunu beğendim. Eşiniz kabul ederse kesinlikle bunu yapın. Emrivaki yapıp, ona uçak biletini alıp, "Biz baş başa gitmek istiyoruz. O şekilde planlamıştık. Başka zaman (kimbilir taaa ne zaman) hep beraber gideriz. Hem sizin için de daha iyi olur. Uçakta hemencecik gidersiniz" deyin. Baştan ne yaparsanız öyle gider. Kime söylerse de söylesin. Sizi kötü gelin bilmelerinin bir zararı olmaz sanırım. Illa sizinle gelmek için bir yol bulursa da "o zaman hep beraber uçakla gidelim. Baş başa yolculuk etmeyeceksek, uçakla yolculuk daha konforlu" deyin. Yine de siz bilirsiniz. Umarım çok güzel bir yolculuk olur.
aynen bende hep direk soyleme taraftarıyım ben sınır olacagıma o sınır olsun kadının amacı bellı zaten sınır etmek:KK51:

bu nasıl bir kadın yahu madem paylaşamıyordu oğlunu evlendirmeseydi gece gündüz beraber arabada şehir turlasaydı
sırf sana inat olsun diye yapıyor amacı bbaşka

uçakla gidin bence yada öne oturmak için midem bulanıyooor deyin, dayanamayacağım deyin. ya da bi şekilde gerçekten dayanamassanız ütsüne kusun.

aynen bende hep direk soyleme taraftarıyım ben sınır olacagıma o sınır olsun kadının amacı bellı zaten sınır etmek:KK51:

Kesinlikle, diğer çözümler kısa vadeli, açık açık söylemek uzun vadeli çözüm. Tek seferlik bir olayla kalmayacağı belli.

X