Bu kadin beni deli edicek!!!!!!

Ahahaha az önce bir bayan söylemiş ya kusun ya da su dökün, kesinlikle kusun :KK70: mesela offf midem çok kötü diyin kendinizi zorla kusturun, ön koltuğa tabii .. bakın bakalım binebiliyor mu :KK70: Eğer onu yapamam diyorsanız ya su dökün ya daaa. koltuğun etrafına gizlice iğne yerleştirin kıçına kıçına batsın :KK70: :KK70: :KK70: nasıl ama çok şeytani dimi ..:KK53:

Hadsize bak. Bi kaç saat o oturur diye izin vermiş bide saolsun.

Ben olsam eşime senin annen böyle her hayalimizin içine girecekse ben yokum der, mevzuyu oğluna atardım, çözsün. Oğluyla anası memnun olacak diye, kendimi üzemem. Onla beraber uçakla da gitsen, arabayla da gitsen, keyfin kaçıcak belli..

Yerinde olsam uçakla giderdim, uçakla gitme ihtimalim yoksa de yanıma bir meyve suyu alıp kusardım. Mümkünse şeftali suyu olsun ağzındaki çaktırmadan tükürmen bile yeterli Ay ben çok kötü oldum fln :KK70:

Ben olsam araba ile gideceksek, gecerdim arkaya takardim kulakligimi. Uzanirdim bir guzel iki kisilik koltuga. Oh mis.. ne dirdirini duyardin ne de baska bisi..

One mi oturuyor arkaya mi oturuyor pek onemlir bir konu degil benim icin ama kv den kiskancin onde gideni konusunda sana katilmadan edemiycem.

Yada arkaya oturun arada midem bulanıyo diyin. Sonra iki koltuk arasından başınızı uzatarak çabuk durdur arabayı derdemez kaynananız üzerine kusun. :KK70::KK70:Eee oğlu uyarmış araba tutuyo diye. Hakeder.:KK62:Rezil olsunda daha gıkı çıkmasın.

Arabaya siz ondan önce binin..Ben oturacaktım derse de " kusurua bakma anne,arkada midem bulanıyor" deyin..
Oğlunu paylaşamayan annelere anlam veremiyorum yahu...
Yerler oğullarını aman aman..

İnat da bir murattır derler ama yol boyunca inat ve didişme sizin sinirlerinizi zıplatacak. Siz uçakla gidin, kocanız anasıyla gitsin. Bakalım memnun kalacak mı?

Bu nedir ya? Gerçek mi? Böyle kayınvalideler var mı? Öf uzun yol kayınvalide olması fark etmiyor başbaşa çok zevkli. Yolda mola ver alışveriş yap başbaşa. O ne öyle şeyden çıkar gibi. Aman bide öne oturcam demez mi! Sinir sisteminin nasıl bozulduğunu çok iyi anlayabiliyorum şuan. Ben deli olurdum yol boyu. Uçakla mı gitseniz ki?

Bilet bulabilirseniz alın emrivakiyle uçakla yollayın kaynananızı,sebebininde uzun yolda bu sıcakta bunalıp tansiyonun çıkar fenalaşırsın diyin,hani gecenin üçünde korkup tansiyonum çıkar diye çağrıyomuş ya oğlunu.

Bence eşine söyle araba ile gitmeyi iptal edip uçakla gidin. Nasılsa başbaşa gideceğiniz için arabayi tercih etmissiniz, kaynana da dahil olunca iptal edin artık. Yapacak birsey yok.

uçakla gidin ,dönüş yolun da gene bin bir türlü ali cengiz oyunuyla yolculuğunuza dahil olup sinirlerinizi harap eder..bu tarz kadınlar cidden nörolojik vaka,sıradan bi kıskançlık kadar masum gelmiyor ,cidden sapkınlık,oğlunun farklı türlü sevdiği kadını bi insan neden kıskanır ki ?

Allahımm.. ben ya valla bennn...

valla ben şunu anladım bu kaynanalardan kaçışş yokk onlar gelinlerin ömrünü zehir etmeye adamışlar kendileriniii...

Hep söylüyorum nasıl başlarsa öyle gider ilişkiler. Siz önde eşinizin yanında gitmek istiyorsanız geçin ondan önce oturun. Eğer öne geçmek isterse eşiniz önde eşimin yanında oturmak istiyorum desin. Bu kadar basit. Bi sorun çıkarsa da eşiniz devreye girsin.

3 kisi beraber ucakla gitmek kesin çözüm ama bu mumkun olmazsa da esinizle ve kv ile acik acik konusun yan yana gitmek istediginizi. O da olmuyorsa yolculugu ikisinin de burnundan getirin. Gerekirse arkada kalirsaniz mide bulandirici hap falan alin ogurup durun ustene kusun yanlislikla!

Benim kaynana adayimda onde oturmayi sevmez. Kucuk cocugu var biz arkada oturalim der.
Ay bunun bir sans oldugunu konunuzu okumadan once hic dusunmemistim o_O

yemin ederim kaynana katili nasil olunur burdaki konulari gorunce anliyorum!! Bu kadinlar hepmi kiskanc ya geliyim konuma tam bir bas belasi ama ama saman altindan su yuruten bi kaynanam var yarin yolculugumuz var afyona kayinpederim iki hafta once gitti sevgili kaynanam ogluyla gitmek istiyomus ucak bileti aldirmamis sonradan haberimiz oldu halbuki biz esimle uzun yolu sevdigimiz icin ikimiz gideriz arabayla diye planlamistik gelmis diyoki benim hic sesim cikmaz zaten yolculukta otururum one gidene kadar rahat edersiniz e kadin zaten kocamin yanina oturamadiktan sonra o kadar yolu ha ucakla gitmisim ha arabayla ne anlami kaldi esimde dilaranin midesi bulaniyo arkada oturamaz o anne dedi sonrada diyoki o zaman bi iki saat oturur sonra ben gecirim yine bu nasil bi kadin Allah askina ya sinirlerimi tepeme cikardi seytan diyo yol sacini basini rahatla her ozel anima mudahale etmek zorunda gecenin 3 unde arar oglum korkuyorum evde gel tansiyonum cikar sonra korkudan gitmezse agliyo yalandan krizlere giriyo bu kadina gercekten artik agzinin payini vermek istiyorum siz olsaydiniz yolculuk esnasinda nasil davranirdiniz

Yolculugu bilmeme de biz de ucak bileti ayirdik derdim. Maalesef insana zorla yalan söyletiyorlar

X