BU KADIN BENI DELI EDECEKKKKK

Canparcam055

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
210
87
18
36
Ya arkadaşlar valla cildircammmm bu kadın beni deli edecekKKK. 13 GÜN sonra dogum yapacağım.Basından itibaren çok çok zor bir hamileleik geçirdim.Resmen gün sayıyorum Allahım rahatlicam bebek.gelince ağrılarım bitecek diye.3 aydır inanın tek bir gece uyumadım.Hergün sabaha karşı uyuyabiliyorum mide ağrısından.
Lohusalık hayali kuruyorum bitecek diye ama.bu kayınvalidem olacak kadın beni delirtiyoo.2 aydır virüs sebebiyle evden adımımı atmadım.Bana eşim baktı idari ixin aldı zor bir hamileleik olduğu için doktor rapor verdi aynı zaman da astım hastasiyim.Eşim herseyime yardimci oldu.Ama annesi olacak kadın yüzünden onu kıracagim aramız bozulacak.
Kızlar dediğim gibi 13 gün sonra dogum yapacağım erken bişey olmazsa.Kayinvalidem 32 yaşında olan benim çocuk bakımında tecrübesiz olduğumu düşünüp il dışında bulunan eşimin abisigili eşini filan davet etmiş bana yardım etmesi için .onlarda yasak kalktı ua coluk çocuk gelecekmis.Ben bebeğimi nasıl korurum diye düşünüyorum duyunca çıldırdım.hadi çağıran cahil de geleçek olan kişiler birisi müfettiş birisi bir kurumda müdür.Ya beni davet etseler ben gitmem riske atmamak icin .eşim de sinirlendi.ama onun siniri geçti çağırmış artık napalım hayırlısı vb demeye başladı ama benim sinirim geçmiyor.ya lohusanin yanunda normal. Zamanda bile ziyarete gidilmez 40 ı cikar öyle gidilir.böyle bir dönemde hangi akla hizmet.Esime dedim ben insanlara ayıp olacak diye bebeğimi riske atamam dedim.Annesine tepki verdi ama benim istediğim tepkiyi vermedi.Tamam kırsin istemiyorum ben dr dedim kırmadan soyle dedim ama öyle bir yumuşak söyledi ki kadın bisye anlamadi bile.
Kayinvalidem. Gelecek yardıma tamam onu kabul ettim yanımda bir kişi olur anlarım da.Kızlar sizler de bu lohusalık dönemi nasıl geçti .Sinirlerim çok bozuk çok uykusuzum çok. Yorgunum.Bu arada eltimle ve diğerleri ile. Aramda problem yok.bana yardım olsun diye geleceklerine de eminim.Hamileyken geldiklerinde bile herseyimi yapip hazırlıyorlardi ama kızlar inanın hamilelik çok zor geçti bebek doğunca bir saat de olsa söyle bir gece de olsa döne döne uyumak istiyorum...YALNIZ OLMAK İSTİYORUM.

Lohusalık dönemi geçirmedim. Ama galiba bende sizin gibi düşünürdüm. Eşinizle tekrar konuşun annesine münasip dille anlatsın. O anlatamazsa siz anlatın.

Kabul etmeyin
Yeni dogan bebegin evinde coluk çocuğun isi ne ? Hele boyle bir zamanda
Bir tane bile mi akilli yok iclerinde?
Birakin kirmiyim safsatasini , bebeginiz icin kirin mumkunse, hayatimda boyle sacma sey duymadim

Yahu ben dogurdugumda ne salgin vardi ne baska birsey , hastaneye birkac arkadasim cocuguyla ziyarete gelmisti , tam da o sirada doktorum odama gelmisti kontrole , kimsenin gozunun yasina bakmadan cocugu olan herkesi kovdu odamdan , siz deli misiniz yeni doganin yaninda ne isi var bu kadar cocugun diye , bebeginizi seviyorsaniz izin vermeyin gelmelerine

Ya kayınvalide niye kim gelecek, edecek diye sizin adınıza karar verip organizasyon yapıyor? Hadi o yaptı da cagirdigi kadin niye böyle böyleymis sana iyi gelir mi istiyormusun diye sormuyor? Evde saksı muamelesi gorüp niye kendinizi ifade etmeden lafı esinize bıraktiniz hic anlamadim. Sinirden uykularınız kaçacagina istemiyorum, sakıncali ve.rahat edemem deseniz kim ne diyebilir hamile kadına.

Yok ben kendimi rahat rahat iFade edebilen bir insanim uyküm sinirden değil mide ağrısından kaçıyor.Olay bugün oldu zaten.Hamileleik döneminde etrafımdan çok insan kırdım ani tepkilerimle.Hatta burda da çok linç yemistim.O yüzden diyorum sessiz olayım eşim munasip bir dille anlatır ama illa bazı insanlar kırılmak istiyir.

Aynen yaa bana yardım etmekmis amacı ...

Kayınvalidenin ayrı evi yokmu yada o da mı il dışından gelecek ayrı evi varsa orda kalsınlar madem yardıma geliyorlar kayınvalidenin evinde yemek falan yapsınlar senin dolabına atarlar sen hastanedeyken evini temizlesinler bide tamam. Zaten bence erkek ve çocuklar hiç olmamalı kendini psikolojik olarak da rahat hissetmen açısından şimdi sen bişey söylersen çok yanlış anlarlar ya eşine söyle böyle söylesin yada anlamazlar dersen açıkca söylesin

Yok zaten bizde kalmayacaklar ama.bemin. yanıma gelip gidecekler

Valla çok haklısınız
Ben şuan annemler bile gelsin istemiyorum
Hamile olmamama rağmen

rahat olmak rahat rahat yatıp kalkmak rahat rahat duşa banyoya girmek bunlar çok önemli bence...

inşallah istediğiniz gibi geçer herşey...
Eltinizle konuşun yine de... sizi anlayacaktır

Yok zaten bendr kalmazlar ama ben hiç gelmesinler istiyorum.

Kabul etmeyin yeni doğum yapan kadının evinde huzur ve sakinliğe ihtiyaç vardır çoluk çombalak ne işi var ya anlayış biraz insaff

Aynen yaa artık çok oldu bu kadın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…