ben dün aksam esime böle sevgiye dair icinden gecenleri yazıp kıyafetinin üstüne koydum yanına da kalemi koydum oda biseyler yazsın die sabah uyandım meraklı meraklı ne yazdı die bide baktım kagıt yok aradım bulamadım sonra cöpe bişey atarken gördüm cöpe atmış cok moralim bozuldu siz olsanız esinizin kırıldıgınızı anlaması için ne yapardınız gercekten cok kırıldım
ben dün aksam esime böle sevgiye dair icinden gecenleri yazıp kıyafetinin üstüne koydum yanına da kalemi koydum oda biseyler yazsın die sabah uyandım meraklı meraklı ne yazdı die bide baktım kagıt yok aradım bulamadım sonra cöpe bişey atarken gördüm cöpe atmış cok moralim bozuldu siz olsanız esinizin kırıldıgınızı anlaması için ne yapardınız gercekten cok kırıldım
Bu kadar duyarsız olamaz heralde... sonuçta aranız iyi sorun yok
Ver ateşe yansın ortalıkta heba olmasınben dün aksam esime böle sevgiye dair icinden gecenleri yazıp kıyafetinin üstüne koydum yanına da kalemi koydum oda biseyler yazsın die sabah uyandım meraklı meraklı ne yazdı die bide baktım kagıt yok aradım bulamadım sonra cöpe bişey atarken gördüm cöpe atmış cok moralim bozuldu siz olsanız esinizin kırıldıgınızı anlaması için ne yapardınız gercekten cok kırıldım