Bu kadarda olmaz ki

ehemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
110
45
ben dün aksam esime böle sevgiye dair icinden gecenleri yazıp kıyafetinin üstüne koydum yanına da kalemi koydum oda biseyler yazsın die sabah uyandım meraklı meraklı ne yazdı die bide baktım kagıt yok aradım bulamadım sonra cöpe bişey atarken gördüm cöpe atmış cok moralim bozuldu siz olsanız esinizin kırıldıgınızı anlaması için ne yapardınız gercekten cok kırıldım

valla ben tribin gözüne verirdim. çöpten kirpikleriyle toplatırdım o kağıdı, çok ayıp yaptığı yaa... tamam bizim kadar romantik olmasınlar da niye çöpe atıyosun sehpanın üstüne koysan ya da cebine atsan olmaz mı?

Yüzünüze karşıda mı bir şey söylemedi iki güzel söz falan ?

ayy erkek milleti işte ya düşünemiyorlar böyle, akşam söyle kırıldığını ona, ben olsam trip atardım baya

Aranız bozuk falan mı? Çöpe atması için ne gibi bir sebep olabilir ki?

yanlışlıkla atmış olmasın?

ben olsam tavır falan yapmadan direkt söylerim.

bilerek attıysa eğer tripten falan da anlamaz bence.net konuşmak lazım.

Off ya canım cok sıkıldı bir daha zaten yazmam türünün son örneği

Ne acayip hiç mi tepki vermedi. Bence boş kağıt sanıp atmış olabilir.
Bu kadar duyarsız olamaz heralde... sonuçta aranız iyi sorun yok
Eşinizden çekiniyor musunuz. Kırıldığınızı anlaması için direk yüzüne söyleyeceksin
Bunun içinde ayrı bir çaba sarfetmeyin.

bence çöpü atmayın
eşiniz gelince de çöpe attığını görmemiş gibi bir sorun
sana bıraktığım kağıt nerede, saklamak istiyorum ben onu falan deyin
bakalım yüzsüz yüzsüz çöpe attım diyecek mi
yoksa yaptığı hata(diyeceğim ama az kalır)yı, anlayacak mı

eğer işe götüdüm vs derse, mutlaka getir onu, çok önemli benim için falan deyin, ne derse desin ısrar edin
hatasını ve kıvıramayacağını anlarsa çöpü karıştırmak zorunda kalır, oh intikam olur

yüzsüz yüzsüz çöpe attım derse
o sırada gerekli cevabı verirsiniz siz de

Erkekler kadınlar kadar romantik düşünceli değildir. Bunu eşinizin bi hatası olarak görün, ' 6 yaşındaki bi cocuğa anlatır dibi, 'bak kağıdımı ev çöpüne atman ve cevap yazmaman beni üzdü. Bir dahakine ev dışında çöpe at, banada ufak bi not yaz' deyin.

Size geri cevap yazacagını unmasamda, kagıdın evde çöpe atılmamasının sizi üzmekten koruyacagını düşünüyorum

Küsmüydünüz? Siz ona kırgınlıklarınızı mı yazdınız o kağıtta? Tepki mi acaba yaptığı. Yoksa aranız iyiken bir sürpriz mi yaptınız.

kırıldığını anlaması için bişey yapma, direk yüzüne çemkir

çok ilginç... ya çok odunmuş ya da ıslak odunmuş :) karar vermedim.. sizin bu adamı yakmanız Lazım

Çok fazla büyütmediniz mi hanımlar.
Notu okuyunca illa yazması gerekmiyor.
Sizin içinden gelmiş yazmışsınız.
Notu da saklaması gerekmiyordu bence..
Ama bir sevgi hareketi gösterseydi iyi olurdu tabi.
Bir teşekkür, bir öpücük..

gündem bölümünde bildiğin ağaca aşık olan bir kadının haberi vardı.böyle dalları gövdesi olan koca bir ağaç.e bizim erkeklerin de o ağaçtan çok farkı yok,sadece daha insani boyuttalar o kadar.

bence üzülme.kağıdı saklasam ne olacaktı ki gibi bir cevap alman çok olası.

Ver ateşe yansın ortalıkta heba olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…