Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kağıdı okumamıştır belki. Yoksa hiç bi erkek o kadar odun olamaz. En azından gelir bir öper. Ben öyle şeyler yapınca, eşim sabah uyandığımda göreyim diye aynalara yazıyor. Ben yapmasam bile yapıyor çoğu zaman.ben dün aksam esime böle sevgiye dair icinden gecenleri yazıp kıyafetinin üstüne koydum yanına da kalemi koydum oda biseyler yazsın die sabah uyandım meraklı meraklı ne yazdı die bide baktım kagıt yok aradım bulamadım sonra cöpe bişey atarken gördüm cöpe atmış cok moralim bozuldu siz olsanız esinizin kırıldıgınızı anlaması için ne yapardınız gercekten cok kırıldım
Nasıl bir pratik zeka var valla sende Muzur!! Severek takipteyim, öğreneceğimiz çok şey var.bence çöpü atmayın
eşiniz gelince de çöpe attığını görmemiş gibi bir sorun
sana bıraktığım kağıt nerede, saklamak istiyorum ben onu falan deyin
bakalım yüzsüz yüzsüz çöpe attım diyecek mi
yoksa yaptığı hata(diyeceğim ama az kalır)yı, anlayacak mı
eğer işe götüdüm vs derse, mutlaka getir onu, çok önemli benim için falan deyin, ne derse desin ısrar edin
hatasını ve kıvıramayacağını anlarsa çöpü karıştırmak zorunda kalır, oh intikam olur
yüzsüz yüzsüz çöpe attım derse
o sırada gerekli cevabı verirsiniz siz de
Nasıl bir pratik bir zeka var valla sende Muzur!! Severek takipteyim, öğreneceğimiz çok şey var.
canım sağol ama ben de seni takipteyim, bilmiyorum farkında mısın