Bu kadarda olmaz ki

direk söylerim yüzüne...bukadar mı değer verdin diye???

valla açardım çenemi senin aşkın bumu bukadar mı verdiğin değer diye söylenirdim. özür dileyene kadarda konuyu kapatmazdım.

bak erkeği alacaksın karşına hadi bana güzel bişiyler söyle diyeceksin bu kadar mallarşekil 1a örnek ben

cok uzulrm bende byle bse yasadm kocama cok güzel notlar yazıp komdnn ustune koydm notlari gormus bazanin arkasina atmis. bende ben bu kagdi sen yerlere at diye yazmadm. sen degmezmissin kusura bakma gec anladm bunu dedmm fena bozuldu. ozur dledi ama yuz vermedm.

okuduktan sonra gelip bi sarılma öpücük falan olmadı mı?
o zaman ayıp etmiş.
çöpe de atacaksa evin dışında bi yere atsın bari.

kötü bir amacı yok eniştenin fıtratındaki odunluktan mütevellit bu tavrı onun için gayet normal..

hiç şaşırmadım
adam düz mantık, okumam için yazmış okudum ve attım..
trip atsan vereceği cevap da napayım ömür boyu cebimde mi taşısaydım olur

Kağıdı okumamıştır belki. Yoksa hiç bi erkek o kadar odun olamaz. En azından gelir bir öper. Ben öyle şeyler yapınca, eşim sabah uyandığımda göreyim diye aynalara yazıyor. Ben yapmasam bile yapıyor çoğu zaman.

Uyku sersemi kağıdı okumamış olma ihtimali bile var =)
Çok durmayın üzerinde erkekler bizim kadar ince düşünmüyor bu işleri
Zamanla alışıyorsunuz, mesela benim ki geçen 25 yaşındaki halinden daha güzel görünüyorsun aşkım dedi; hadi lennn dedim :)) Odunsun Attraente dedi :)) 40 yılda bir ağzından güzel bir şey çıktı, bir çuval inciri berbat ettim, üzüm üzüme baka baka kararıyor zamanla :))

Nasıl bir pratik zeka var valla sende Muzur!! Severek takipteyim, öğreneceğimiz çok şey var.

Son düzenleme:
ne yazmıştınız kağıda?
sevgiye dair ama içerik onemli.
belki de suçlayıcı bir dil kullandınız.
içeriği bilmeden yorumlamak zor.

yüzüne söylerdim .. eşiniz yazdığınıza cevap yazmayabilir ama çöpe atmasına gerek yok .. söyleyin kırğınlıgınızı

Direk gördüğümü söyler kırıldığımı ifade ederdim.. İma etmekten pek anlamaz erkekler düz mantık oldukları için açık ve net yüzüne söyleyin eşinizin...

Bence kalemi onun da yazması için bıraktığınızı anlamamıştır. Sende bana yazarsın diye düşünmüştüm deyip biraz naz yapsanız yeterli gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…