tatlım yaptığın yemeklerden birer parça koy saklama kabına götür eve kaynına hazırla masayı
de ki abi yada ne diyosan x masayı hazırladım benim ev çok kalabalık misafirlerim var rahat olmazsın diye sana da yemeği buraya getirdim de çık git
oldu bitti işte
Yav ne akıl seninkide he:mymeka:
Ondan sonra artık vay efendim beni istemiyorlar diye tuttururlar belkide.
Yapacak birşey yok kanımca, mecbur çağıracaksınbenneyaptımki
tatlım yaptığın yemeklerden birer parça koy saklama kabına götür eve kaynına hazırla masayı
de ki abi yada ne diyosan x masayı hazırladım benim ev çok kalabalık misafirlerim var rahat olmazsın diye sana da yemeği buraya getirdim de çık git
oldu bitti işte
Ne kadar ayıp birşey..Aman Allahım..
Eşimin abisine ''sana yer yok masada'' diycem..Ne diyim sana kömür..?
işte budur harikasın denizim güneşim ŞenizAranızdaki diğer mevzuları bilemem ama kendi anne ve teyzenizin olduğu bir ortamda, eşinizin abisinin olmasının neden bu kadar rahatsız edici olduğunu anlayamadım..
Siz orda toplu halde iftar yemeği yerken, eşinizin abisinin yalnız yemesi size göre normalse, yapacak birşey yok..
Bunları eşiniz abisi ile aranızda kötü giden hiçbirşey olmadığını düşünerek yazıyorum yani küslük, konuşmamazlık falan yok diye düşünerek yazıyorum.
Aynı şekilde ben olsam, asla yalnız yemesine izin vermezdim, kolundan tutar zorla oturturdum masaya..Neyse fikirler farklı işte.
Canım eğer sizinle yemesini istemiyorsan.Evleri size yakınsa yemeğini evine bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?