Kızlarrr herkes ıyı hoş demıs.herkesın agzına saglık ama sorun bır kap yemek meselesı degıl.ınsanların ozel gunlerınde ınsanlara huzur verılmemesı sorun.ya ben teyzem gelecek dıyorum bana pesınden tutuşmuşlar gıbı günler öncesının pazarlıgını yapıyorlar.ve emri vaki..
hıc sevmem emrı vakılerı ve aynı zamanda teyzemın kızıyla kaynım zamanında aralarında bişi olmuştu duygusal anlamda sonra bitti.sımdı kuzenım rahatsız olacak ve teyzem cok cekıngen bı ınsandır.misafırlıge gıderde çay bardagıın ııcıne kaşık konmasa isteyemez.dusunun onun yanında nasıl yemek yer.artı bılmedıgınız daha bır suru sey.
ınsanlar yemek yerken bulundugu ortama dıkkat eder dımı.etrafına bakar once nasıl yemek yıyyolar dıye.kahvaltıda herkese ayrı servıs acılır.ortaya kahvaltılıkları dıler hazırlarsın.herkes çatalıyla alır tabagına koyar yıyecegını.bunu bıle bıle bu tabagı kaldırsana deyıp catalını peynırın ortasına batırıp yıyen,zeytını yıyıp cekırdegını masanın ortasına atan bırı bılıyorum o aksam salatanın ııcıne çatalını daldırıp kasede gezdırır catalını.yanı sorun 2 kap yemek vermek degıl.eşim benım dıkkatlıdır bu konularda ama kendısı maalesef görgüden yoksun.kendısını gorsenı saç baş gıyım kusam yerınde bı havalar bı havalar.ama görgüden yoksun işteeekötükedihüso
klava:
ve sorun şu her gelen mısafırımın yanına ıllakı gelmek ıstıyorlar.muhabbete bayılıyorlar.
ordu dan dıger teyzem geldı.yemege kaynanamlarda düştüler.hiç izin vermıolar akrabalarıımla yanlız vakıt gecırmeme.
annemle babam artık bana gelmıolar hep benı cagırıyolar.dıolar ne zaman gelsek kaynaanlarda gelıoo.
sende bı rahatla oturup kalkamıoruz.rahat edemıoruz.anladınız mı sorun bu yani.
benım aılem bana gelıp rahat edemıo...onların yuzunden kapımı acan olmuyor.
yanı ekmedıgınız yerde bıtıyorlar