- 2 Ağustos 2019
- 26
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi Ucurumlar02
Öncelikle merhaba. Araştırmalarım sonucu dert anlatmak için güzel bir site olduğunu öğrendim. Benim derdim aşık olmamlar başlıyor. Çok üzüldüğüm için hayatıma beni seven birini aldım. Ama olmadı. Ve hiç çizgimden de çıkmadım. O yüzden uzun süreli olacak gibi de durmuyordu zaten. 2 yılda sadece 3 kez buluştuk. Ve normalde anlaşabildiğim birisi değildi. Dediğim gibi üzüntü anında yaptığım bir hataydı, bencillikti. Sonra çok pişman oldum. O insandan son ayrılmamdan sonra hayatına birini almış. Öğrendim. Engellediğim süre zarfında girmiş hayatına. Ama o kadar güvenmiyordum ki. İnanmıyorum. Önceden çok yakın fotoğrafları var. Herneyse bu insan bikaç ay önce benimle hayatında kimse yok gibi konuştu. Öyle normal nasılsın iyi misin sohbeti ediyorduk. Hayatında biri olduğunu öğrendim. Ve hiçbir şey yok gibi benimle konuşmasına çok şaşırdım. Çünkü ben yapmadım, Allah yaptırmasın. Sonra bana beni bekle ondan ayrılamam dedi. Neden dedim ve ondan hoşlandığını, kızın ona güvendiğini söyledi. Bir insan aynı kalple birisinden hoşlanıp başkasını nasıl sevebilir ki? Ben de mutluluklar dilerim ama insanları kandırma dedim. Ve bana beni bekle seni üzerler dedi. Eğer bana koyduğu şartları kabul etseydim, kızdan o an ayrılacaktı. Ben kabul etmedim. Şartlar da her ay buluşmak filan , o kadar saçma ki sanki sözleşme yapıyoruz. Neyse işte o bana cepte muamalesi yapınca ve kızın arkasından böyle iş çevirince çok sinirlendim. Ağzıma geleni saydım. Ondan önce bana beni gerçekten sevdiğini ama unutmak istediğini ve bunu bu kızla yapacağını söyledi. Sonrasında bekle demesi o kadar terbiyesizce ve saygısızca ki.. Geçen gün bana beni sevdiğini söylediği gün kızla fotoğraflarını buldum. Kızın saçını kokluyordu bir fotoğrafta da vapurdalardı ve arkadan sarılmıştı. O kadar mantıksız ve ikiyüzlüce ki. O an üzülmedim çünkü hayatımda olmayı haketmiyor biliyorum. Çünkü ben ona hiç sadakatsizlik yapmadım, ben onu hep sevmeye çalıştım. Ama sınırlarım vardı o sınırları aşmadım, aşamazdım. Ve o kadar garipti ki, sevgiliyken instagram şifresini istemiştim. Hesabına girip eskiden sevdiğim kişiyi engelleyip şifresini öyle vermişti. Çok şaşırmıştım o zaman. Herneyse aslında konu bunlar değil ama beni anlamanız için anlatmak istedim. Ben bu insandan dolayı tüm insanlara olan inancımı kaybettim. Bana beni bekle diyip başkasının saçını koklamak nasıl bir karaktersizliktir? Bunun ondan çıkacağına inanıyorum. Umarım en yakın zamanda çıkar. Ama stalk huyumdan dolayı üzülmediğini gördükçe daha da kinle doluyor ve daha da mutsuz oluyorum. Ayrıca stalk takımtı haline geldi. Bırakabilme yolum nedir?