Bu kadar sorun aşılır mı

bu aşılmayacak bir sorun degil ki... ayrıca evine gelen misafirler fikirlerini özgurce acıklayabilirler. konuşmalarda seni kast ettiklerini sanmıyorum. etraflarında gercekten az okumuş yada onlara sacma gelen hareketleri olan kapalı veya acık herkesi eleştirdiklerini düşünüyoprum.
sen acaba üzerine fazla mı alınıyorsun ?
diyelim ki seni kast ederek konuşuyorlar. aile düzenin bozulmasın diye he he diyip gecebilirsin. sonucta misafirlik bitince gidiyorlar. sen kocanla sırf agzı olan konuşuyor diye neden tartışıyorsun. gül geç.

Benim kv de aramıyorsun diye baskı yapıyor sürekli Böyle yapa yapa soğuttu iyice Ama oğluna ağlıyor bu sefer O gelip kavga çıkarıyor Gıcık oluyorum İçimden gelmiyor aramak Ama bu seferde huzurum bozuluyor

Sen mutsuz olursan tasiniriz demis.hemen ikinizinde ailesinin olmadığı bir yere tasinin.iki tarafta etkileyemesin.yalniz kalin.o zaman bakin tavirlarina.saygi sevgi varsa devam edersiniz.bu surecte cocuk yapma sakın.

Kişisel olarak beni kastetmeyebilir Ama düşünün Benim ailem hep baş örtülü Gelip bana Kp başörtülüler cahil insanlar diyor Benim ailem eşimin geldiği çevre hakkında tek kötü laf etmez El üstünde tutarlar Bu sadece bir örnek Adam hiç benim gelinim de öyle Çenemi tutayım Kırılmasın demiyor Aynı şekilde gelip Kur'an kurslarını kötülüyor Daha neler neler.. Ama kendilerine gelince kendileri mükemmel Asla toz kondurmazlar

Sen mutsuz olursan tasiniriz demis.hemen ikinizinde ailesinin olmadığı bir yere tasinin.iki tarafta etkileyemesin.yalniz kalin.o zaman bakin tavirlarina.saygi sevgi varsa devam edersiniz.bu surecte cocuk yapma sakın.
tam okumadınız sanırım Şimdi yan çiziyor Taşınmıyor Bu lanet yerden kurtulsam zaten eğilip toprağı öpeceğim

Benimkide aynıydı canım ben istediğim zaman ararım diyeceksin huzurun lasin diye alttan alma . Çünkü aldığın sürece esin her istediği şeyi sana yaptırmak için zaten huzurunu bozacak . Bu durumu m kendine bunun yapılmasına izin verme

Köprüden önceki son çıkış olarak mı seçtin bu adamı ?

Canm bence altinda art niyet arama o sevgisizlik yada ignelemek degilde seni benimsemelerinden kaynakli diye dusunuyorum bizdede var o bir anlik insanin agzindan kaciyo bizim gelinlerde guluo geciyorlar alinmiyolar bile hatta kendileri bile bazen espri konusu yaparlar bizimkilerin tavrini

yaşlı demokratlar iseler bu lafları ederler. sen aldırma. onların da kafaları iyi calışmıyor. bazı şeyleri kabullenmeleri grekiyor ama red ediyorlar. bu yuzden he he de geç.
ve cok üzülerek yazıyorum her kuran kursu veya her fen-edebiyat kursu cok iyi olmayabiliyor. bu da yurdumun bir gercegi.

Tek çare eşinin ailesi ile görüşmemek..

Aileci erkeklere laf anlatmak maalesef çok zor olabilir.Mesele burada inançlar değil insanların ön yargıları.Eşine güzel bir dille mutsuz olduğunu,taşınmak istediğini söyle baktın olmadı tavrını ortaya koy ' Ben gidiyorum adamdan peşinden gelirsin' de yeter yahu ne hakları var senin başörtüne laf etmelerine?

Yurdun gerçekleri çok acı Ben bunları bilen biriyim Ama bu acı taraflar tek kesimde yok Mesela her şeyin yanlışını konuşsalar ya da kendileri onlara nazaran doğru olsa amenna Ama kendini Şahan sanıp da karşı tarafa ucube gibi bakmayı anlayamıyorum Teşekkür ederim yorumunuz için

yani bu kadar biliyorsun ama hehe diyip gecemiorsun. takilma boyle seylere... kolay gelsin

tam okumadınız sanırım Şimdi yan çiziyor Taşınmıyor Bu lanet yerden kurtulsam zaten eğilip toprağı öpeceğim
Aileni ara.kocanla konussunlar.ya evlilik oncesi sozunu tut.yada kizimizi ceker aliriz desinler.ne demek yasinmiyor.naslarim onun ailesine.kaynanayla yakin olup noyle ezilip mutlu olan var mi.esin senin ailene yakin olsa bak nasil cark ederdi

Tam olarak anlamadim eger sen muslamansan ve esin degilse dinen musluman bi kadin baska dinden bi insanla evlenemez once bunu cozmen lazim bence
Evet katiliyorum bnde bu yoruma +1 cok yerinde olmus bilmeyen musluman arkadaslar da ogrenmis olur musluman bir bayan muslumn olmayan bir erkekle evlenemez dinimz kabul etmiyor bunu

Mesa

ben bunu söyleyince Sen hiç mutlu olmaya çalışmadın Ölene kadar burda kalacağım diyor

Bosanmayi goze alin ,bu durumda en zoru bu ailene vs yanildim diyebilmek ,
Ben gidiyorum ,sen burada kal diyip gidin ,
Yoksa hep mutsuz olacaksiniz ,
Resmen guvenini bosa cikartmis ,esiniz soyledigi hicbir lafin arkasinda degil

Tam olarak anlamadim eger sen muslamansan ve esin degilse dinen musluman bi kadin baska dinden bi insanla evlenemez once bunu cozmen lazim bence
Ya dini yorum yapmak istemiyorum da bir kere Kuran'da musluman kadin baska dinden biriyle evlenemez yazmiyor. Musluman kadinlar ve erkekler baska dinden biri ile evlenecegine mumin köleler ile evlensinler daha iyi diyor. Alimlerin yorumlarini kanunlastirmayalim. Ikinci olarak da her muslumanim diyen musluman mi? Kalbini kirmak istemiyorum ama senin esinin ve ailesinin imanini da sorgularim ben. Sana resmen iskence ediyorlar. Muslumanin yapacagi is degil ettikleri.

Konu sahibinin kocasi da karisinin ibadetine engel olmuyorsa bizi ilgilendirmez inanc durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…