- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
bu aşılmayacak bir sorun degil ki... ayrıca evine gelen misafirler fikirlerini özgurce acıklayabilirler. konuşmalarda seni kast ettiklerini sanmıyorum. etraflarında gercekten az okumuş yada onlara sacma gelen hareketleri olan kapalı veya acık herkesi eleştirdiklerini düşünüyoprum.Eşimle evlenmeden önce 4 yıl arkadaşlığımız oldu Ailem vermedi Vermemesinin temeli malum Türkiye'de inanç temelli farklılıklardı Eşim sonradan babama mesaj atarak onu ikna etmiş Bu mesajda ona önyargılı davrandıklarını , asıl günaha kendilerinin girdiklerini yazmış Ben Krblk ile ibadetimi de yaparım oruçta tutarım gibi bir şeyler yazmış Bunun üzerine babam tamam dedi Hatta eşimden yanlış düşündüğü için özür bile diledi Sonra evlendik Aslında önceden hiç onun memleketinde oturmak gibi bir planımız yoktu Ama benden ailesinin bir anda kötü düşünmemesi için ( kız bizim oğlanı tamamen değiştirdi gibi laflar etmemeleri için ) bir iki yıl memleketinde oturmamızı istedi Ben de kabul ettim Eğer ben mutsuz olursam gideceğimizi söyledi Evliliğimizin hikayesi bu 1.5 yıldır eşimin memleketinde yaşıyorum Kp ve kv her fırsatta benimle aynı inançtan olan insanları kötüler Ben şikayet edince kırılınca bir de eşime "biz onu kızımız gibi seviyoruz neden hep bizi yanlış anlıyor" gibi masum ayağı yaparlar Düşünün evime gelirler Akşama kadar hazırlık yaparım Ama otururlar başörtülü insanlar cahil felan filan diye konuşurlar Daha neler neler .. Artık evlerine bile gitmek istemiyorum Bu sefer kv ben mesafeli durunca oğluna ağlar Eşim gelip kavga çıkarır Asla ailesinin hatalarını kabul etmez Ailesi hep iyi niyetli olur Kötü ben olurum Bana sen mutsuz olursan gideriz diyen eşim burda kalacağını söylüyor artık Boşanmayı çok düşündüm Tecrübeli bayanlar bunlar aşılır mı Artık çok yoruldum Ne yapmalıyım
sen acaba üzerine fazla mı alınıyorsun ?
diyelim ki seni kast ederek konuşuyorlar. aile düzenin bozulmasın diye he he diyip gecebilirsin. sonucta misafirlik bitince gidiyorlar. sen kocanla sırf agzı olan konuşuyor diye neden tartışıyorsun. gül geç.