Testi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayınMerhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.
Evet tekrarlayacagim kesinlikle ama şaşkınlık içerisindeyim. Gebelik testinde yanıltma payı olur mu acaba bilemedim :)Testi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın ☺
Bazen testler yanıltıcı olabiliyorEvet tekrarlayacagim kesinlikle ama şaşkınlık içerisindeyim. Gebelik testinde yanıltma payı olur mu acaba bilemedim :)
Beta hcg pozitif çıktı, ovulasyon testim değil :)Belki bu ay içinde iki kere yumurtlamissinizdir birisi daha etkendir öyle bişey olabilir mi.
Beta hcg pozitif çıktı, ovulasyon testim değil :)
Evet pozitif :)) çok şaşırdım
Adetim bittiğinden beri test yapıyorum ovulasyon için. Yani ikinci yumurtlama değil kesinlikleYok onu anladim yani gebelik diyorum beş altı gün öncesinden degil daha öncesinde oluşmuş olabilir.
Inanın ben daha şaşkınım :)) inanılmaz uykum var göğüslerim çok sis ve kasik ağrım var. İlk gebeliğimin aynısı ama çok erken yani ona şaşkınımEvet pozitif :)) çok şaşırdım
Yerinizde olsam kan testi verirdimInanın ben daha şaşkınım :)) inanılmaz uykum var göğüslerim çok sis ve kasik ağrım var. İlk gebeliğimin aynısı ama çok erken yani ona şaşkınım
Yükledim fotoğrafFotoğraf yüklermisiniz.
Aslında evet vermek istiyorum ama ilkinde o kadar çok şey çektim ki.. Yarın emin olduktan sonra veririm inşallah. Bende ters rahim var, rahmim arkaya doğruymuş doktor demişti. O yüzden ultrasonda hemen görünmüyor. Nasipse en az 7-8 haftada doktora gitmek istiyorum. Diğer türlü vajinal muayene yaptılar hep ilkinde ve inanın çok zor şeyler yaşadımYerinizde olsam kan testi verirdim ☺
Canım mümkün ise test resmini atar mısın bizede tabi ki de mümkündür Allah nelere kadirMerhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim attim fotoğraf :) üstteki mesajlarda mevcutCanım mümkün ise test resmini atar mısın bizede tabi ki de mümkündür Allah nelere kadirhayırlı evlat olsun
Kusura bakma lütfen görmedimÇok teşekkür ederim attim fotoğraf :) üstteki mesajlarda mevcut
EstağfirullahKusura bakma lütfen görmedim
Daha yeni bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?