- 10 Ağustos 2020
- 672
- 700
- 33
- 27
Hemen hemen buna benzer bir şeyi yaşıyorum şu an. Reglime 9 gün var ve dün erken gebelik testinde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Tekrar test yapmadan regli günümü beklemeye karar verdimMerhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.Eki Görüntüle 2682712
Olabiliyor demek kiHemen hemen buna benzer bir şeyi yaşıyorum şu an. Reglime 9 gün var ve dün erken gebelik testinde ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı. Tekrar test yapmadan regli günümü beklemeye karar verdim
3 kez yaptım evet. Ben de çok şaşkınim, sagolun :)tekrar kaset testinden yaptınız mı acaba ? bu kadar erken öğrenmenize ben de çok şaşırdım . inşallah güzzellll sonuçlarla gelirsiniz
Yani ben hala ihtimal vermiyorum kendi adıma çünkü çok erken. Bir tane daha farklı markanın erken gebelik testini aldım birazdan yapıcam. Bakalım yine aynı mı olacak.Olabiliyor demek kisağlıklı bir şekilde gelir insallah
Belli olmuyor ben uc kez yaptım ve erken gebelik testi bile değil normal test ve sonuç aynı.Yani ben hala ihtimal vermiyorum kendi adıma çünkü çok erken. Bir tane daha farklı markanın erken gebelik testini aldım birazdan yapıcam. Bakalım yine aynı mı olacak.
Sonuç ne oldu acabaBugün vercem canım, yarın buraya yazarım inşallah :)
Kimyasal gebelik canım malesef, kanamam başladıSonuç ne oldu acaba
geçmiş olsunKimyasal gebelik canım malesef, kanamam başladı
Teşekkür ederim canım, kötü değilim çok. Yani hayırlısı diyorum ne yapayımGeçmiş olsun canım herseyin bi zamanı vardır içini ferah tut
Sagolun, siz Öğrenebildiniz migeçmiş olsun
Hayır test yaptırmadım. Reglimi beklemeye karar verdim. Bir kere kimyasalı görünce bi daha aynı üzüntüyü yaşamak istemedimSagolun, siz Öğrenebildiniz mi
Ben ilk kez kimyasal gördümHayır test yaptırmadım. Reglimi beklemeye karar verdim. Bir kere kimyasalı görünce bi daha aynı üzüntüyü yaşamak istemedim
Evet insanı çok fazla etkiliyor zaten. En güzeli adeti beklemek. Vücudumuz en güzel uyarıyı veriyor zaten bize. Testleri alıp yapa yapa kendi psikolojimizi de istemeden kötü etkiliyoruz. O yüzden ben ısrarla kan testi yapmıyorum şu an. Ve eşim ısrar etmese normal erken gebelik testini de asla yapmazdımBen ilk kez kimyasal gördümve bir daha gecikme olmadan asla yapmam... Çok can sıkıcı bir şeymiş. Test yapmasaydım resmen adet sanıp gidecektim ama şu an moralim bozuk haliyle.
Aynen canım kesinlikle. Ya benim göğüslerim afedersin davul gibi olmuştu, kasik ağrım coktu. Gebeysem ona göre dikkat etmek için yaptım aslında.. Ama bir daha asla istemiyorum yapmak bu şekilde.. Dedigin gibi kendi psikolojimizi bozuyoruz.Evet insanı çok fazla etkiliyor zaten. En güzeli adeti beklemek. Vücudumuz en güzel uyarıyı veriyor zaten bize. Testleri alıp yapa yapa kendi psikolojimizi de istemeden kötü etkiliyoruz. O yüzden ben ısrarla kan testi yapmıyorum şu an. Ve eşim ısrar etmese normal erken gebelik testini de asla yapmazdım
Ikinci cizgi gorunuyor insallah gebesinizdir.Sat iniz ne acaba cok merak ettim. Bende hemen hemen sizinle ayni durumda gibiyim deMerhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.Eki Görüntüle 2682712
Malesef kimyasal gebelikmis canım benimkiIkinci cizgi gorunuyor insallah gebesinizdir.Sat iniz ne acaba cok merak ettim. Bende hemen hemen sizinle ayni durumda gibiyim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?