• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu kadar kısa sürede gebelik olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni bebiş 😍böyle silik çizgi ile öğrenen çok var darısı bizlere inşallah sağlıkla
Zaten varsa bile çok çok yeni olabilir ancak. Bu kadar bariz belirtiler olmasa test bile yapmazdım. 10 aydır bekliyorum. Eğer istiyorsanız size önereceğim şeyler var :)

Zaten varsa bile çok çok yeni olabilir ancak. Bu kadar bariz belirtiler olmasa test bile yapmazdım. 10 aydır bekliyorum. Eğer istiyorsanız size önereceğim şeyler var :)
Lütfen çok istiyorum bende bu ay ikinciye klomen ve çatlama iğnesi denedim heyecanla bekliyorum sonucu dua edin lütfen bizlerinde olsun :)

Hayırlı olsun inşallah Evet önerirsen çok mutlu oluruz.
Ben ilk gebeliğime de çok zor hamile kaldım, Allah nasip ederse buna da. Çünkü ters rahim var, adetlerim çok düzenli değil. Hem burada okuduklarım hem arastirmalarimla bu ay ilk defa önerilen ilişki pozisyonlarını denedim kızlar. Pek çoğumuz biliyordur zaten burda söylemek doğru mu bilmiyorum ama kadının yüz üstü durduğu pozisyonlar hamile kalmaya daha elverişli. Ve ilişki sonrasında hiç kalkmadan yüz üstü şekilde bir bacağımızi kendimize dogru çekip en az 15 dk yatilmasi yine aynı şekilde gebeliği kolaylaştırıyor. Bunu ınternette de arastirabilirsiniz. Denediğim hiçbir şey kalmamıştı resmen :) bu ay ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördükten sonra her gün ilişkiye girdik, gün aşırı değil yani her gün. Ve dediğim şekilde :)

Pozisyon bu kadar önemli mi demeyin, gerçekten çok önemliymis. Hele ki benim gibi zor hamile kalan biri için. Bir yıla yakındır deniyoruz. İlkine de aynı şekilde denedik. :) basite almayın lütfen dediğim şeyi deneyin. Görsel atacağım şimdi

IMG_20200830_141433.webp

Eklentiler

• Screenshot_2020-08-30-14-13-36-707_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2020-08-30-14-13-36-707_com.instagram.android.webp
    37 KB · Görüntüleme: 16
Ben ilk gebeliğime de çok zor hamile kaldım, Allah nasip ederse buna da. Çünkü ters rahim var, adetlerim çok düzenli değil. Hem burada okuduklarım hem arastirmalarimla bu ay ilk defa önerilen ilişki pozisyonlarını denedim kızlar. Pek çoğumuz biliyordur zaten burda söylemek doğru mu bilmiyorum ama kadının yüz üstü durduğu pozisyonlar hamile kalmaya daha elverişli. Ve ilişki sonrasında hiç kalkmadan yüz üstü şekilde bir bacağımızi kendimize dogru çekip en az 15 dk yatilmasi yine aynı şekilde gebeliği kolaylaştırıyor. Bunu ınternette de arastirabilirsiniz. Denediğim hiçbir şey kalmamıştı resmen :) bu ay ovulasyon testi kullandım. Çift çizgiyi gördükten sonra her gün ilişkiye girdik, gün aşırı değil yani her gün. Ve dediğim şekilde :)
Çok teşekkür ederim canım . Hayırlı olsun tekrardan

Adetim bittiğinden beri test yapıyorum ovulasyon için. Yani ikinci yumurtlama değil kesinlikle
Bu markanın ovülasyon testini mi kullandınız ? Bence hata ovülasyon testinde olabilir çünkü ben 3 ay ovüslasyon testi kullandım olmadı sonrasında testi bıraktım ve hamile kaldım bence test beni yanıltıyordu

Bu markanın ovülasyon testini mi kullandınız ? Bence hata ovülasyon testinde olabilir çünkü ben 3 ay ovüslasyon testi kullandım olmadı sonrasında testi bıraktım ve hamile kaldım bence test beni yanıltıyordu
Beni yanıtmadigindan eminim. Çünkü yumurtlama günlerinde benim kasiklarimda inanılmaz ağrılar olur her ay. Ağrılarım başladığı an çift çizgi gördüm ovulasyon testinde :)

Bence kan verin kafanız rahatlasın emin olun. Gözünüz aydın sağlıkla doğsun inşallah☺️

The The kan verdin mi canım nasılsın bizi haberdar et

Çoğul gebelik olabilir mi acaba ya? Kısa sürede beta bu kadar yükselip idrar testinde çıktığına göre. Kan testi sonucu ne çıktı? :KK17:

Merhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.Eki Görüntüle 2682712
Kan testi verdiniz mi sonuç ne insllah hayırlısı 'olur

Back
X