• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu kadar kısa sürede gebelik olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım kesinlikle. Ya benim göğüslerim afedersin davul gibi olmuştu, kasik ağrım coktu. Gebeysem ona göre dikkat etmek için yaptım aslında.. Ama bir daha asla istemiyorum yapmak bu şekilde.. Dedigin gibi kendi psikolojimizi bozuyoruz.
Evet benim göğüslerim şu an öyle zaten. Karnım falan su toplamış gibi şiş. Bir de zayıf bi insanım ufak tefek şişmeler olunca çok rahatsız oluyorum. Ama kimyasal böyle birşey sanırım. Hormonları bir çıkartıp bu hale sokuyor vücudu

Evet benim göğüslerim şu an öyle zaten. Karnım falan su toplamış gibi şiş. Bir de zayıf bi insanım ufak tefek şişmeler olunca çok rahatsız oluyorum. Ama kimyasal böyle birşey sanırım. Hormonları bir çıkartıp bu hale sokuyor vücudu
Aynı durumdayız ben de zayıfım ve hemen hissediyorum şişlik vs.. Rabbim inşallah bizlere de hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eder. Zor bir şey bu olaylar ya, evlenmeden önce böyle yorulacagimi bilmezdim:)

Aynı durumdayız ben de zayıfım ve hemen hissediyorum şişlik vs.. Rabbim inşallah bizlere de hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eder. Zor bir şey bu olaylar ya, evlenmeden önce böyle yorulacagimi bilmezdim:)
Evet eskiden böyle dertler yoktu zaten😊 hakkımızda iyisi güzeli hayırlısı olsun diyelim. Sıkmayın canınızı sizde. Kimbilir farketmeden kaç kere yaşadık böylesini

Kendimi gordum resmen.. Adet tarihim 9 eylul.. Bende zayifim ve vucudumdaki en ufak degisikligi hemen hissediyorum. Dogumdan itibaren hep korunduk. Ilk defa Agustos ayinda esim korunmadi ama geri cekildi.. Iliskiden 2 gun sonra sol kasigimda seyrimeler oldu.. Ertesi gun goguslerimde siskinlikler olmaya basladi bende gogsumu sıktım ve sut geldi(oglum 2 yil oldu emmeyi birakali) inanilmaz gogus agrilarim var uclari fena halde agriyor sizliyor. Kasiklarimi dolu dolu hissediyorum.. Sanki hamile hissi de var ama bilemiyorum.

Kendimi gordum resmen.. Adet tarihim 9 eylul.. Bende zayifim ve vucudumdaki en ufak degisikligi hemen hissediyorum. Dogumdan itibaren hep korunduk. Ilk defa temmuz ayinda esim korunmadi ama geri cekildi.. Iliskiden 2 gun sonra sol kasigimda seyrimeler oldu.. Ertesi gun goguslerimde siskinlikler olmaya basladi bende gogsumu sıktım ve sut geldi(oglum 2 yil oldu emmeyi birakali) inanilmaz gogus agrilarim var uclari fena halde agriyor sizliyor. Kasiklarimi dolu dolu hissediyorum.. Sanki hamile hissi de var ama bilemiyorum.
Siz yine bir gebelik geçirdiğinizden belki daha kolay anlarsınız belirtileri sanırım. Gerçi hep farklı oluyor diyorlar ama reglinizi beklemek en doğrusu bence

Siz yine bir gebelik geçirdiğinizden belki daha kolay anlarsınız belirtileri sanırım. Gerçi hep farklı oluyor diyorlar ama reglinizi beklemek en doğrusu bence
Evet farkli oldugunu soylerler genelde insan emin olamiyor yine de.. Oglumda sadece adet agrisi gibi agrim olmustu adetim gelicek diye hic umutlanmamistim bile ama. Bu kadar erken belirtilerin olmasi kimyasal mi diye dusundurmuyor da degil. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah sizin peki durumunuz nedir adet gununuzu mu bekliyorsunuz

Evet farkli oldugunu soylerler genelde insan emin olamiyor yine de.. Oglumda sadece adet agrisi gibi agrim olmustu adetim gelicek diye hic umutlanmamistim bile ama. Bu kadar erken belirtilerin olmasi kimyasal mi diye dusundurmuyor da degil. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah sizin peki durumunuz nedir adet gununuzu mu bekliyorsunuz
Evet. Ben bu ay bir planlama yapmamıştım. Normalde olması için 1,5 senedir deniyoruz o ayrı hikaye tabi ama bu ay tatil vs derken takip etmeyelim dedik. Lakin bende saçma sapan baş dönmeleri kalp çarpıntıları bayılma hisleri göğüslerimin şişmesi karnımı anlatmak istemiyorum bile vs olunca eşim ısrar etti erken gebelik testi yapalım diye. Onuda yaptık bir çizgi hafif silik ama belirgindi yani çift çizgi çıktı. Ertesi gün ben tekrar alıp denedim bir test daha onda ikinci çizgi daha da silik çıktı. Yani büyük ihtimalle kimyasal oldu ya da hala oluyor. Adet günüm 10-11 eylül gibi. O zaman anlayacağım artık. Zaten daha erken olursa muhtemelen kimyasalın sonlanmış olması olacak. Uzun uzun yazdım kusura bakmayın😊🙏🏻

Evet. Ben bu ay bir planlama yapmamıştım. Normalde olması için 1,5 senedir deniyoruz o ayrı hikaye tabi ama bu ay tatil vs derken takip etmeyelim dedik. Lakin bende saçma sapan baş dönmeleri kalp çarpıntıları bayılma hisleri göğüslerimin şişmesi karnımı anlatmak istemiyorum bile vs olunca eşim ısrar etti erken gebelik testi yapalım diye. Onuda yaptık bir çizgi hafif silik ama belirgindi yani çift çizgi çıktı. Ertesi gün ben tekrar alıp denedim bir test daha onda ikinci çizgi daha da silik çıktı. Yani büyük ihtimalle kimyasal oldu ya da hala oluyor. Adet günüm 10-11 eylül gibi. O zaman anlayacağım artık. Zaten daha erken olursa muhtemelen kimyasalın sonlanmış olması olacak. Uzun uzun yazdım kusura bakmayın😊🙏🏻
O silik cizgi umarim kimyasaldan kaynakli degildir ve gebelik isaretidir.. Tanidigim cogu kiside pozitif sonuc degismedi. En yakin zamanda saglikli ve hayirli evlat sahibi olmanizi diliyorum isteyen herkese de nasip olsun sonucu paylasin bizimle merak ettim bende🙈😊

O silik cizgi umarim kimyasaldan kaynakli degildir ve gebelik isaretidir.. Tanidigim cogu kiside pozitif sonuc degismedi. En yakin zamanda saglikli ve hayirli evlat sahibi olmanizi diliyorum isteyen herkese de nasip olsun sonucu paylasin bizimle merak ettim bende🙈😊
Tabi ki seve seve regli olsam da olmasam da bu başlığa mutlaka yazacağım. Hepimiz için en hayırlısı en güzeli olsun🙏🏻🙏🏻İyi dilekleriniz için teşekkürler🙏🏻

Aslında evet vermek istiyorum ama ilkinde o kadar çok şey çektim ki.. Yarın emin olduktan sonra veririm inşallah. Bende ters rahim var, rahmim arkaya doğruymuş doktor demişti. O yüzden ultrasonda hemen görünmüyor. Nasipse en az 7-8 haftada doktora gitmek istiyorum. Diğer türlü vajinal muayene yaptılar hep ilkinde ve inanın çok zor şeyler yaşadım
Bu bilgi kesin değil mi kızlar, ben de ters rahimliyim de, dün 5+5 tim, keseyi gördü karından ama yine de vajinal de bakalım boyunu net görelim net görünmüyor böyle dedi, baktı, 11.5 mm imiş, ama içinde bebeği henüz göremedi, işin aslı 20-30 sn baktı ve bitirdi, pek görmeye de çalışmadı bence, 1 hafta sonra da kalp atışına çağırdı, bence bu mantıkla kalp atışı için de erken değil mi?

Bu bilgi kesin değil mi kızlar, ben de ters rahimliyim de, dün 5+5 tim, keseyi gördü karından ama yine de vajinal de bakalım boyunu net görelim net görünmüyor böyle dedi, baktı, 11.5 mm imiş, ama içinde bebeği henüz göremedi, işin aslı 20-30 sn baktı ve bitirdi, pek görmeye de çalışmadı bence, 1 hafta sonra da kalp atışına çağırdı, bence bu mantıkla kalp atışı için de erken değil mi?
Belli olmuyor daha erken kalp atışı duyan da oluyor. Hayirli olsun bebeğiniz :)

Back
X