• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu kadar kısa sürede gebelik olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

The

bir mimarım bir de anne.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
7.094
16.432
248
Merhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.
IMG_20200830_134618_664.webp

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bu ay yumurtlama testi kullandım ve çift çizgiyi daha 5-6gun önce görmüştüm. Göğüslerin çok ağrıyor ve kasiklarim aynı şekilde. Gebelik testi yaptım ve pozitif. Bu mümkün mü, şaşkınlık içerisindeyim? :). Daha önce bir dusugum var ve çok istiyorum.. Cevaplarsaniz çok çok sevinirim.
Testi yarın sabah ilk idrarla tekrarlayın ☺️

Yerinizde olsam kan testi verirdim ☺
Aslında evet vermek istiyorum ama ilkinde o kadar çok şey çektim ki.. Yarın emin olduktan sonra veririm inşallah. Bende ters rahim var, rahmim arkaya doğruymuş doktor demişti. O yüzden ultrasonda hemen görünmüyor. Nasipse en az 7-8 haftada doktora gitmek istiyorum. Diğer türlü vajinal muayene yaptılar hep ilkinde ve inanın çok zor şeyler yaşadım

Canım mümkün ise test resmini atar mısın bizede tabi ki de mümkündür Allah nelere kadir 😍hayırlı evlat olsun

Back
X