Bu kadar hayalet çizgi umut verir mi?

anka2865

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
322
807
53
Merhaba kızlar ben de kervana katıldım, geçen ay da bu erken gebelik testi (predictor) böyle silik çıkmıştı ama regl oldum şimdi adetime 6 gün var bu şekilde çıktı devam eden kasık ağrım, koku hassasiyetim olmasa hiç moda girmezdim aslında ama acaba bu silik çizgi beni yine umutlandırdı
Görmek için büyütmeniz gerekecek ama yine de Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

Eklentiler

• 1F1A1BF6-E393-4CCD-AE0C-330D13C339B5.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 535
Beni de umutlandırdı var gibi duruyor

Bu testin kuruma çizgisi yaptığına dair paylaşımlar var inş bu da öyle değildir, çok teşekkürler cevap için
Evet tüm testler yapıyor kuruma çizgisi bu foto kaç dakika sonra çekildi canım ? 5-10 dk sonraki geçersiz sayılıyor

Adete 6 gün varmış bnce pozitif. Geçen ay bnm de 3-4 gün kala yaptığım testte böyleydi. 2 gün sonra tekrarladığımda yine aynıydı kan vermiştim 6 çıktı kimyasalmış. İnş sizinki sağlıklı bir gebeliktir

Evet tüm testler yapıyor kuruma çizgisi bu foto kaç dakika sonra çekildi canım ? 5-10 dk sonraki geçersiz sayılıyor
İlk anda tam göremedim açıkçası banyonun ışığı yetersizdi bi 15 dk sonra falan gördüm diyebilirim. Arkadaşımınki negatif çıkmış saatler sonra çöpte yanlışlıkla görmüş 2. Çizgiyi ve şimdi oğlu 3 yaşında :)) işte umut dünyası

İnşallah tabiki hayırlı sağlıklı bir gebelik hepimizin duası Çok sağolun

Merhaba ben de sizinle aynı testi yptım 6 gün varken. Çok silikti ışıkta görünüyordu. Şimdi adete 4 gün var sabah normal test yaptım 5 dakikada böyle oldu. Yarım saat sonra tamamen yok olmuş. Üzerinde 20 dakikadan sonra çıkan sonuç geçersiz yazıyor. Pozitif mi negatif mi bilmiyorum. Sarı akntı ve kasık ağrısı var

Eklentiler

• IMG_20210514_101606.webp
    110,9 KB · Görüntüleme: 288
  • IMG_20210514_101444.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 358
Var gibi. Rengini tam anlayamadım pembemsi ise cizgi vardır bu testte kuruma cizgisi oluyor evet ama asla pembe olmuyor kuruma cizgisi

Var gibi. Rengini tam anlayamadım pembemsi ise cizgi vardır bu testte kuruma cizgisi oluyor evet ama asla pembe olmuyor kuruma cizgisi
Teşekkürler yorumun için canım çizgi pembe ama sabıkalı bir test olduğu için kendimi moda sokmak istemiyorum 3 farklı kaset test yaptım ilki negatif diğer ikisi yine silik çizgi çıktı artık cidden bişi mi var yok kuruma çizgisi mi karar veremediğim için adet günümü beklicem zaten 3 gün kaldı Ama cidden çok zor bir süreçmiş bu test süreci

Pazartesi kan verirsen netleşir durum. Hayirlisi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…