• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar hayalet çizgi umut verir mi?

Merhaba kızlar ben de kervana katıldım, geçen ay da bu erken gebelik testi (predictor) böyle silik çıkmıştı ama regl oldum şimdi adetime 6 gün var bu şekilde çıktı devam eden kasık ağrım, koku hassasiyetim olmasa hiç moda girmezdim aslında ama acaba bu silik çizgi beni yine umutlandırdı 🙈
Görmek için büyütmeniz gerekecek ama yine de Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
Canım sonuç ne oldu acabaa?

Canım az önce kahverengi lekelenmem oldu, yerleşme mi regl mi yarına kadar anlaşılır buraya yazarım mutlaka 🥰
Canım insallah yerleşmedir 🙌 dün böyle çıkmıştı, bir aksiyon yarattı bende ama bugün yeniden yaptım, kalbim kadar temizdi 😅😒

Eklentiler

• 02D99BFB-E07C-476C-B888-18C095A77DD8.webp
    02D99BFB-E07C-476C-B888-18C095A77DD8.webp
    88 KB · Görüntüleme: 132
Canım insallah yerleşmedir 🙌 dün böyle çıkmıştı, bir aksiyon yarattı bende ama bugün yeniden yaptım, kalbim kadar temizdi 😅😒
Cidden aynısı benimkinin 🙈 benim çizgim anında çıkmadığı için çok umutlanmadım ama başka belirtilerim vardı ondan dolayı biraz umudum var ama bakalım görcek miyiz kırmızı kartı 🤭

Cidden aynısı benimkinin 🙈 benim çizgim anında çıkmadığı için çok umutlanmadım ama başka belirtilerim vardı ondan dolayı biraz umudum var ama bakalım görcek miyiz kırmızı kartı 🤭
Adet tarihin ne? Ben boş çıkınca bi rahatladım. Şimdi böyle hafif hafif adet sancısı gibi bisiler hissediyorum. Geliyor gelmekte olan 😒

Regl oldum canım artık bu predictor markasına asla güvenmem 2dir umutlanıp hayal kırıklığı yaşıyorum.. Hayırlısı artık inş önümüzdeki aya 🤲🏻🥰
Ben de oldum. Sana da geçmiş olsun. O görüğümüz çizgi demek ki pozitif anlamına gelmiyor. Öğrenmiş olduk. İnşallah gelecek ay hepbirlikte güzel haberler paylaşırız ❤️🤲😘

Back
X