Bu kadar hayalet çizgi umut verir mi?

Canım sonuç ne oldu acabaa?

Canım az önce kahverengi lekelenmem oldu, yerleşme mi regl mi yarına kadar anlaşılır buraya yazarım mutlaka
Canım insallah yerleşmedir dün böyle çıkmıştı, bir aksiyon yarattı bende ama bugün yeniden yaptım, kalbim kadar temizdi

Eklentiler

• 02D99BFB-E07C-476C-B888-18C095A77DD8.webp
    88 KB · Görüntüleme: 133
Canım insallah yerleşmedir dün böyle çıkmıştı, bir aksiyon yarattı bende ama bugün yeniden yaptım, kalbim kadar temizdi
Cidden aynısı benimkinin benim çizgim anında çıkmadığı için çok umutlanmadım ama başka belirtilerim vardı ondan dolayı biraz umudum var ama bakalım görcek miyiz kırmızı kartı

Cidden aynısı benimkinin benim çizgim anında çıkmadığı için çok umutlanmadım ama başka belirtilerim vardı ondan dolayı biraz umudum var ama bakalım görcek miyiz kırmızı kartı
Adet tarihin ne? Ben boş çıkınca bi rahatladım. Şimdi böyle hafif hafif adet sancısı gibi bisiler hissediyorum. Geliyor gelmekte olan

Regl oldum canım artık bu predictor markasına asla güvenmem 2dir umutlanıp hayal kırıklığı yaşıyorum.. Hayırlısı artık inş önümüzdeki aya
Ben de oldum. Sana da geçmiş olsun. O görüğümüz çizgi demek ki pozitif anlamına gelmiyor. Öğrenmiş olduk. İnşallah gelecek ay hepbirlikte güzel haberler paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…