Bugün sabah iki tane kaset test yaptım birisi laboquick birisi surelab ikisinde de ilk 5 6 dakikada hemen ikinci çizgi çıktı bu fotoğraf 5 dakika sonra çekilmiş halleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm kan verdim hamileyim değerim yükseldimi bakmak için yarın yine tekrar edıcez testiHamilemiydin peki
Çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesinbanada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derlerEvet cnm kan verdim hamileyim değerim yükseldimi bakmak için yarın yine tekrar edıcez testi
İnşallah yükselir sağlıklı bir gebelik geçirirsinEvet cnm kan verdim hamileyim değerim yükseldimi bakmak için yarın yine tekrar edıcez testi
Canım senin evde yaptığın gebelik testlerinde çizgi belli miydi varsa fotoğrafını atabilirmisinEvet cnm kan verdim hamileyim değerim yükseldimi bakmak için yarın yine tekrar edıcez testi
İnşallah canım cümlemizeİnşallah yükselir sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Attım canım yarın regl gunum yarın bir kan daha vericemCanım senin evde yaptığın gebelik testlerinde çizgi belli miydi varsa fotoğrafını atabilirmisin
Tabiki canım inşallah Rabbim gönlündekini hayırlıya çevirerek nasip etsin inşallah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin YarabbimÇok sevindim canım hayırlı olsun Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat eylesinbanada dua edermisin hamilelerin duası kabul olur derler
Benim testlerim gibi hemen hemenAttım canım yarın regl gunum yarın bir kan daha vericem
Benimde yarın regl günüm ama kan vermeye korkuyorum 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yine aynısı olursa diye korkuyorumAttım canım yarın regl gunum yarın bir kan daha vericem
Amin inşallah canım hayırlısıyla herkese hayırlı evlatlar nasip etsinTabiki canım inşallah Rabbim gönlündekini hayırlıya çevirerek nasip etsin inşallah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin Yarabbim
Canım benim testlerime de bakarmisin var mı acaba birde değerin kaç çıktı senin ilk kan tahlilindeAttım canım yarın regl gunum yarın bir kan daha vericem
Bakayım cnm, oğlumda ilk tahlılım 39 du ikinciyi bir hafta sonra tekrarlamıştık 782 cıkmıstı, bunda reglime 4 gun varken baktırdım 18 çıktı normalde bugun test istedi ama üşendim yarın eşimde aynı hastaneye gıdecek doktora diye yarın onunla giderim dedim bakayım kaç çıkacakCanım benim testlerime de bakarmisin var mı acaba birde değerin kaç çıktı senin ilk kan tahlilinde
Senin testlerinde de bariz görünüyor canım, ilk kimyasalda değerlerin neydi kaç gün önce vermiştin testleriniCanım benim testlerime de bakarmisin var mı acaba birde değerin kaç çıktı senin ilk kan tahlilinde
Birde testlerin markasıda çok fark edıyor artı med le yaptıgım mesela daha koyu, diğer başka fortune diye bir test le yaptım o artımed den bır tık daha silik meselaCanım benim testlerime de bakarmisin var mı acaba birde değerin kaç çıktı senin ilk kan tahlilinde
İnşallah vardır canımreglim 3 4 gün geçmişti kan verdim 55 çıktı 4 gün sonra kanamayla agriyla birlikte 7 ye düştü en son yaptırdığımda tamamen sıfırlanmıştiSenin testlerinde de bariz görünüyor canım, ilk kimyasalda değerlerin neydi kaç gün önce vermiştin testlerini
Benimkiler laboquick kaset test surelab kaset test ve oncomed kaset test bu attıklarım hep farklı marka yaptım ama ilk yaptığım erken gebelik testi artımed di hemen çıktı güvenmedim laboquick kaset test ile yaptım onda da çıktı dünde miratech erken gebelik testinde anında çizgi hemen çıktı ama işte ilkinde yaşadığım için heveslenemiyorum bile korkudanBirde testlerin markasıda çok fark edıyor artı med le yaptıgım mesela daha koyu, diğer başka fortune diye bir test le yaptım o artımed den bır tık daha silik mesela
Canim İnşallah istediğin gibi değerlerin yükselir sağlıklı hayırlı bir gebelik geçirirsin Rabbım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBakayım cnm, oğlumda ilk tahlılım 39 du ikinciyi bir hafta sonra tekrarlamıştık 782 cıkmıstı, bunda reglime 4 gun varken baktırdım 18 çıktı normalde bugun test istedi ama üşendim yarın eşimde aynı hastaneye gıdecek doktora diye yarın onunla giderim dedim bakayım kaç çıkacak
Korkma canım sağlıklı olmadığı için vücut kabul etmıyor o yüzden düşük oluyor, allah korusun şimdiki sonuçların iyi çıksın inşallah sen hamilesin emin ol ne zaman kan vereceksinBenimkiler laboquick kaset test surelab kaset test ve oncomed kaset test bu attıklarım hep farklı marka yaptım ama ilk yaptığım erken gebelik testi artımed di hemen çıktı güvenmedim laboquick kaset test ile yaptım onda da çıktı dünde miratech erken gebelik testinde anında çizgi hemen çıktı ama işte ilkinde yaşadığım için heveslenemiyorum bile korkudan
Aynen oyleKorkma canım sağlıklı olmadığı için vücut kabul etmıyor o yüzden düşük oluyor, allah korusun şimdiki sonuçların iyi çıksın inşallah sen hamilesin emin ol ne zaman kan vereceksin