BU İŞ NASIL DEVAM EDİCEK BÖYLE... HAYATTAKİ ROLUM ACILARIN KADINI

İnsanların bazı davranışlarını kafaya takmamayi öğrenmelisin. Ne güzel seni seven bi adam bulmussun huzursuzluk çıkarma bence. Bu yaşadıklarıniz burada kalsın bahsini bile açmayın aranızda.

Hoparlor nisanlina aitse yenge agir hastaymis gercekten. Gorusmezsin olur biter hem boylelikle kurtulmus olursun o dengesizden. Kim cekiyorsa ceksin kahrini birak, abisi annesi yengesi bir tasla 3 kus hepsinden kurtulmussun. Belli sorunlu bunlar kacik bir kadina kul kole olmuslar.
Sana ne benim nisanlima ait olan hoparlorden diyip kafasina atardim kesin ben.

Ailesiyle arası bozuk, akrabalarla bozuk. Hiç şüphe duymuyor musunuz sebebi ne diye? Herkes buna tavırlıysa belliki problem nişanlınızda.

Canim yenge kv..kp ele gecirmis tipik buyuk yenge sendromu .dikkatli ol

Hopörler nişanlıya ait mi söylememiş bilmeden yorum yapmayın yenge hakkında neler olduğunu bilmiyorsunuz .Hoporler nişanlıya aitse yenge neden istesin.Abisine aittir belki yengenin de oluyor ozaman..Yüzgöz olmasın konu sahibi.

Milletin malını milletin kafasına çalıyosunuz. Haketmişsiniz. Adamda ilerde kafana kakar bekareti merak etme

Yenge gelir veya gelmez size ne
Anneniz ortada bir sorun varmı diye konuşmak istiyorsa hoparlörü alıp gitmezdi yenge vermek istememiş olabilir nişanlınız ona sormadan almıştır ve geri istemişse sizde geri verirsiniz nişanlınıza bir sitem edebilirsiniz ama al hoparlörü başına çal diye de dünürlerin evine gidilmez daha yeni dünür olmuşsunuz birde...
Sizi istemişler mi yüzük takılmış mı düğün tarihi belli mi bunları zaten anne ile konuşacaksınız yani ortada ne yengelik ne abilik bir durum var
Bence olayı büyüten sizsiniz anneniz yanlış yapmış sizde annenize uyup herşeyi berbat etmişsiniz

Ailesiyle arası bozuk, akrabalarla bozuk. Hiç şüphe duymuyor musunuz sebebi ne diye? Herkes buna tavırlıysa belliki problem nişanlınızda.
Evet ailesiyle arasi bozuk. Yani biz nisanlanmadan onceden beri boyleydi. Yani evde abisi ve abisinin ailesi disliyo onu. Anneside arada kaliyo daha cok abisinin yaninda.. akrabalariylada arasi bozuk degil aslinda sadece soguk akrabalari yada bana oyle geliyo bilemiyorum. Kendi akrabalarim gibi olmasini beklemem yanlis olabilir

Haklisiniz ben zaten iliskimde ailemi uzak tutmaya calisiyorum. Bastan beri annem hic istemiyordu olmasini ama benim kararima saygi duydu. Bu durumu duyunca gitmeyelim dedim ama annrm hep sessizsin boyle durdukca herseyi kabule ettikce tepene cikaricaksin. Gel gidelim verelim hemde neymis bu sorun nisanlimla yenge arasinda anlayalim. Boyle beliriszliklerle evlilige gidilmez belki nisanlindadir kabahat bilemezsin diyince tamm demek zorunda kaldim.

Kabahat nişanlında olsa onlar söyleyecek mi sanıyorsunuz anneniz bence laf almaya bişeyler öğrenebilirimiyiz derdi ile gitmiş
Olay Aile içi bir mesele belliki yengenin durumu da zor aynı evde yıllarca oturmuş şimdi sen ayrı eve çıkıyorsun belki onu çekemedi yada kendi içlerinde başka bir sorun var o da daha yeni dünür olunan aileye söylenmez
Anneniz yanlış öğütlemiş sizi sessiz kalınca kimse çıkmaz tepenize, siz şuan herşeyi berbat ettiniz sessiz kalmayarak hemde huzurunuzdan oldunuz
Karşı tarafta bir hoparlör için yapmadıkları kalmadı diye de düşünüyor olabilir

Sorun nişanlında olsa ayrılacak mısın.İyı diyorsun adam .Bekaret konusunu takmayan adam bulmak zor onu da biliyorsun değil mi..O halde nerden ne sorun çıkar diye bu irdelemek niye?Annen hiç olgun düşünmüyor.Uyma ona.Küçük şeyler için nişanlının ailesiyle yüzgöz olma...Onu da ailesinden soyutlamaya kalkma bu gazla..Ailesine karşı zor durumda bırakma...Onun görüşmek istememesi zaten radikal bir karar.Daha fazla sen de fiştek verme.Şeytana uyma.Sonra senden de çıkar böyle şeyler.Sen niyetini güzel tut...Olgun ol çok acılar yaşamışsın.Eskisinden bin kat iyi bu adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…