Bu İnsanla Nişanlanılır Mı?

Beni sevdiğine emindim

Seven insan sevdiğine şu an size yapılanların hiç birini yapmaz. O yüzden sevgi denilen duyguyu bu kadar aşağı çekmeyin. Evlenirseniz de olacakların en başındakini söyleyeyim; Eşinizin ailesi merkezli yaşamak zorunda bırakılacaksınız, eşiniz onlar olmadan adım atamıyorken siz de onlara bağımlı kalacaksınız, eşiniz haklı olduğunuz da sizi değil ailesini savunacak, sizi atıp onları tutacak, aile olmayı beceremeyen sünepe bir erkek olup çıkacak belli ki. He bir de unutmadan anacıklarımız bizi milletin oğluna köle olalım diye doğurmuyor söylemek istedim siz de kimsenin kölesi olmayın yol yakınken kurtarın kendinizi.

Issiz güçsüz amaçsız bi adamla ne işiniz var ya? Bir de internettenmiş iyi cesaret

Bu arada çocuk 23 yaşındaymış ya ne evliliği bu rüyadan uyanın bence. Sizinle zaman geçiriyor eğleniyor. Ben kendim de 23 yaşındayım yaşıtım seninle evlenmek istiyorum dese önce kendi karnını doyur iş güç bul büyü de gel derim. Bu yaştaki insan evlenmez sizinle boş vakit geçiriyor buradaki kadınların yorumunu dikkate al hiç kimse boş konuşmuyor herkesin kendi tecrübesi var

bir de önce tavsiye üzerine tanıştık demişsiniz, sonra adam internetten tanışmaya sıcak bakmazlar demiş.
konunuz çok karışık.

Abla anne bu kdr diyorsa olmaz ztn de, şu başlıktaki soruyu sorduğun an ztn konuyu okumadan olmaz diyorum ben, şüphe düşmüş bi kere

İnanın diyor ki ben senin ne yaptığını biliyorum ve sana güveniyorum müsait olsan bana yazarsın. Sana yazmıyorum çünkü yazarsam cevap verirsin seni rahatsız etmek istemiyorum müsait değilken diyor.
Sizin iki eliniz kanda olsa cevap yazacağınızdan o kadar emin ki, haspam:) yol verin gitsin. Bir ihtimal kaybedince kıymete binersiniz. Ordan sonra bu adamı isteyip istemeyeceğiniz de size kalmış

nişanı kendin yapacağa benzıyor. ve tek olmadığına adın gibi emin olabilirsin. kendinden emin değilsen bilemiyorum tabi

Valla çok uzun geldi hepsini okumadım ama zaten başlıktan belli o iş olmaz doğru insanı bulunca insanın içinde şüphe olmaz ayrıca okuduğum kadarina göre soyliyim de sen onun yedegisin bence tatlım acı gercek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…